reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.A dziś troszke nie wyspana jestem,wczoraj troszke po siedzielismy:-)chłopaki po drinkowali :tak:ja oczywiscie soczek.Ale fajnie było i smiesznie.
Mąż dzis w pracy.Zaraz trzeba podłogi pomyć.Dobrze ze jutro niedziela,chociaz bedzie w domku mój M.
Kurcze coś niebo zachmurzone,tylko żeby nie padało.
STO LAT DLA SOLENIZANTKI.
Miłej soboty zycze.

reklama
bry!

moniadan
-najpiękniejsze życzenia!zdrowia,szczęścia i słodyczy...:-p;-):-)

happy-birthday-g.gifZobacz załącznik 352278

A Wam miłego dnia! :-)

Wowwww-nachodza mnie jakis bole...ale takie dziwne....jakby na @...i mnie mdli...boze....ja to mam objawy!!!
Na dodatek Alexowi chyba ida piatki. A nawet nie chyba. Od 2 nocy kiepsko sypial, pcha reke do buzi az po sam nadgarstek,a dzis to juz przechodzi sam siebie. Wpada w takie histeryczne stany bez powodu. Nagle zaczyna ryczec i chce sie tulic. Nie schodzi mi prawie z kolan. Ale juz mu zapodalismy nurofen i mam nadzieje,ze pospi,szczegolnie,ze jak mowie zaczyna mnie znow cos tam bolec.

Misia moze Tymuś bedzie punktualny i urodzi sie w terminie.. hihi..tak jak moja Ewusia punktualna byla

jessuuu jaka ja jestem zrypana...wiecie co pigielo mnie siedzialam do 4 w nocy i czytalam moje romansidla znaczy od mamy Zuzki i rano wine zwalilam na nia hihi jak zadzwonila .hihi...a pobudke Spot zrobil mi jak co dnia przed 7 a ewa pred 8 jak ledwoco na nowo zasnelam...no i sie wyspalam ze hoho az bale 3 h snu maskakra..ale ksiazka byl cudowna ze oderwac sieznie moglam a teraz cierpie... a wieczorem urodziny u kumpeli..mm.. wiec cyba musze isc w kime razem z Ewa i Alberta namowic na to samo

Bry:-)
Od wczorajszego popołudnia nie miałam neta,wrrr:wściekła/y:Toż to jak bez ręki:sorry2:
Jest więc pędam na BB a tu Misia nadal z misiem w środku:sorry2:Ale może już dziś albo chociaż jutro:tak:Życzę Ci tego bo wiem jak pewnie już chcesz urodzić:sorry2:
Mnie czyści od 3 dni,podbrzusze pobolewa ale poza tym nic się specjalnego nie dzieje:sorry2:Popatrzyłam sobie dziś na swoje zdjęcia z dnia poprzedzającego narodziny Radka i brzucha nie miałam wcale obniżonego:no:Radek był duży to i pewnie nie miał się już gdzie obniżyć:-DPodejrzewam,że i tym razem bęcol zostanie na tym poziomie jaki jest:tak:Tym bardziej,że młody już bardzo wciśnięty w kanał rodny,oddycha mi się łatwiej niż przedtem,za to sika mi się 1000 razy więcej niż wcześniej:baffled:Niech jeszcze Młody poczeka aż mama fryz zrobi a potem może mnie zobaczyć:-D
MartaF super,że Szym do formy wraca:tak:

Moniadan Wszystkiego co się szczęściem zowie!:tak:

hey mamuski
ja dopiero teraz jestem
dziekuje wam wszystkim i kazdej z osobna za zyczenia to bardzo mile :-)

Tichonek ty to znajdujesz torciki dla kazdego ;-)

Ja niestety dzis tez w pracy, ale za to sobie odbije jak dostane wyplate ;-)
Milego wieczorku wam zycze

reklama
Do góry