reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia do Hiszpanii,a komunie mamy w sobote:-)jak sobie pomyśle ze mi nikt nie pomoże to mi sie odechciewa:/:/

reklama
hey
my dzis mielismy fajny zabiegany dzien
rano pospalismy do 9 dzieciaki jakims cudem zabawily sie same do 10 i mielismy z M czas dla siebie w sypialni:-)

pozniej zakupy
wczoraj kupilam sobie spodnie size 10 i jednak za duze musialam je oddac bo nie mieli 8
Lubiczanko no wyplatke jakos juz jutro moze ;-) a jutro znow mam nocke :/
wczoraj bylo bardzo ciezko bo maly nie chcial zasnac i plakal

ewelcia widzialam cie na NK wygladasz rewelka ;-) a gdzie takie fajne skarpetki kupilas bo ja wlasnie takich szukam :-D

spokojnej nocy
a ty Misia przyj mocno i daj nam znac ;-)

Moniadan dziekuje:)
a skarpetki a raczej to sa podkalanowki kupilam w pennym...sa po 2,50e jedna para,ale ostatnio poszlam a tam w koszu po 50centow...udalo mi sie wygrzebac 4pary;-):-D
I te legginsy co mam na sobie tez,rowneiz byly przecenione,wygladaja jak jeansy:);-)
Marta a i mnie sie Hiszpania marzy...eeeech...

Witam
Boziu-spać po 2giej poszłam a od 6tej na nogach...
Ewelcia-no właśnie tak jak Marta napisała-w sobotę:)a Hiszpania-polecam!!!
Marta-ale ja też sama wszystko robię-moja Sis to do kuchni dwie lewe ręce ma...chociaż nie-jak poproszę np.o pokrojenie cebulki to wykona;)))
Misia-poprosimy relacje jakieś;)))
Monidan-uuu to widzę,że zakupowe szaleństwo się szykuje;)))
Gliwa-z restauracji powiadasz...ech-kiedy to było,kiedy to się bywało:/
Aaniu-wiesz jak to z nimi jest-generalnie niby ostatni tydzień lipca,ale co usg to im się koncepcja zmienia:/
Uciekam-trzeba dzieci wymundurkować:)
Miłego dnia

A co to ja 2:szok:niemozliwe!!!!!!!
Leb mnie boli:baffled:
totalna masakra...oczy mam jakies podpuchniete.....

Milego dzionka zycze

Witam
Ja dziś wolne więc w planach nic nie robienie, weekend mnie wymęczył:/ Mam tylko dziś off i w piątek no a w sobote przylatuje rodzinka z córeczka do mnie więc będzie znów wesoło:)
Monia spóznione, ale szczere życzenia sto lat!! Pisałam do Ciebie na skype i gg:)
Dziś wietrznie ale nie pada więc nie jest żle:))
Miłego dnia

Dzień Dobry:tak:.
A dziś wstałam już po 9,śniadanko juz zjedzone.Podłogi pomyje i zmykam na miasto:-).
Na dworzu ciepło,tylko troszke wieje.
Misia i jak tam?
Ewelcia 86 lepszego samopoczucia.
Tak sobie odliczam,juz sie nie możemy doczekac naszego maluszka.Pozostało 3miesiace.Szybko ten czas leci.:tak:
Miłego Dzionka.

reklama
Witam

Lubiczanko oj tak tutaj to ciezko z ich wyliczeniami wiem jak chodzilam z Nacia w ciazy wyliczyli mi pod koniec lipca a w kraju na poczatek sierpnia i tego dnia co w kraju wyliczyli to mala sie urodzila

Marta a patrzylas ten link co Kamcia wstawiala odnosnie Hiszpani?
Moj J tez poleca Hiszpanie :tak:ja co prawda nie bylam ale w planach chcemy jechac, zobaczymy jak to wszystko sie wykraluje

Misia jak tam?

Tichonek hop hop:-D melduj sie:-D

Ewelcia super ze weekend Wam sie udal,oby bol glowy szybko przeszedl

Do góry