reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia do Hiszpanii,a komunie mamy w sobote:-)jak sobie pomyśle ze mi nikt nie pomoże to mi sie odechciewa:/:/

reklama
hey
my dzis mielismy fajny zabiegany dzien
rano pospalismy do 9 dzieciaki jakims cudem zabawily sie same do 10 i mielismy z M czas dla siebie w sypialni:-)

pozniej zakupy
wczoraj kupilam sobie spodnie size 10 i jednak za duze musialam je oddac bo nie mieli 8
Lubiczanko no wyplatke jakos juz jutro moze ;-) a jutro znow mam nocke :/
wczoraj bylo bardzo ciezko bo maly nie chcial zasnac i plakal

ewelcia widzialam cie na NK wygladasz rewelka ;-) a gdzie takie fajne skarpetki kupilas bo ja wlasnie takich szukam :-D

spokojnej nocy
a ty Misia przyj mocno i daj nam znac ;-)

Moniadan dziekuje:)
a skarpetki a raczej to sa podkalanowki kupilam w pennym...sa po 2,50e jedna para,ale ostatnio poszlam a tam w koszu po 50centow...udalo mi sie wygrzebac 4pary;-):-D
I te legginsy co mam na sobie tez,rowneiz byly przecenione,wygladaja jak jeansy:);-)
Marta a i mnie sie Hiszpania marzy...eeeech...

Witam
Boziu-spać po 2giej poszłam a od 6tej na nogach...
Ewelcia-no właśnie tak jak Marta napisała-w sobotę:)a Hiszpania-polecam!!!
Marta-ale ja też sama wszystko robię-moja Sis to do kuchni dwie lewe ręce ma...chociaż nie-jak poproszę np.o pokrojenie cebulki to wykona;)))
Misia-poprosimy relacje jakieś;)))
Monidan-uuu to widzę,że zakupowe szaleństwo się szykuje;)))
Gliwa-z restauracji powiadasz...ech-kiedy to było,kiedy to się bywało:/
Aaniu-wiesz jak to z nimi jest-generalnie niby ostatni tydzień lipca,ale co usg to im się koncepcja zmienia:/
Uciekam-trzeba dzieci wymundurkować:)
Miłego dnia

A co to ja 2:szok:niemozliwe!!!!!!!
Leb mnie boli:baffled:
totalna masakra...oczy mam jakies podpuchniete.....

Milego dzionka zycze

Witam
Ja dziś wolne więc w planach nic nie robienie, weekend mnie wymęczył:/ Mam tylko dziś off i w piątek no a w sobote przylatuje rodzinka z córeczka do mnie więc będzie znów wesoło:)
Monia spóznione, ale szczere życzenia sto lat!! Pisałam do Ciebie na skype i gg:)
Dziś wietrznie ale nie pada więc nie jest żle:))
Miłego dnia

Dzień Dobry:tak:.
A dziś wstałam już po 9,śniadanko juz zjedzone.Podłogi pomyje i zmykam na miasto:-).
Na dworzu ciepło,tylko troszke wieje.
Misia i jak tam?
Ewelcia 86 lepszego samopoczucia.
Tak sobie odliczam,juz sie nie możemy doczekac naszego maluszka.Pozostało 3miesiace.Szybko ten czas leci.:tak:
Miłego Dzionka.

reklama
Witam

Lubiczanko oj tak tutaj to ciezko z ich wyliczeniami wiem jak chodzilam z Nacia w ciazy wyliczyli mi pod koniec lipca a w kraju na poczatek sierpnia i tego dnia co w kraju wyliczyli to mala sie urodzila

Marta a patrzylas ten link co Kamcia wstawiala odnosnie Hiszpani?
Moj J tez poleca Hiszpanie :tak:ja co prawda nie bylam ale w planach chcemy jechac, zobaczymy jak to wszystko sie wykraluje

Misia jak tam?

Tichonek hop hop:-D melduj sie:-D

Ewelcia super ze weekend Wam sie udal,oby bol glowy szybko przeszedl

Do góry