reklama
hey
my dzis mielismy fajny zabiegany dzien
rano pospalismy do 9 dzieciaki jakims cudem zabawily sie same do 10 i mielismy z M czas dla siebie w sypialni:-)
pozniej zakupy
wczoraj kupilam sobie spodnie size 10 i jednak za duze musialam je oddac bo nie mieli 8
Lubiczanko no wyplatke jakos juz jutro moze ;-) a jutro znow mam nocke :/
wczoraj bylo bardzo ciezko bo maly nie chcial zasnac i plakal
ewelcia widzialam cie na NK wygladasz rewelka ;-) a gdzie takie fajne skarpetki kupilas bo ja wlasnie takich szukam
spokojnej nocy
a ty Misia przyj mocno i daj nam znac ;-)
my dzis mielismy fajny zabiegany dzien
rano pospalismy do 9 dzieciaki jakims cudem zabawily sie same do 10 i mielismy z M czas dla siebie w sypialni:-)
pozniej zakupy
wczoraj kupilam sobie spodnie size 10 i jednak za duze musialam je oddac bo nie mieli 8
Lubiczanko no wyplatke jakos juz jutro moze ;-) a jutro znow mam nocke :/
wczoraj bylo bardzo ciezko bo maly nie chcial zasnac i plakal
ewelcia widzialam cie na NK wygladasz rewelka ;-) a gdzie takie fajne skarpetki kupilas bo ja wlasnie takich szukam
spokojnej nocy
a ty Misia przyj mocno i daj nam znac ;-)
Moniadan dziekuje
a skarpetki a raczej to sa podkalanowki kupilam w pennym...sa po 2,50e jedna para,ale ostatnio poszlam a tam w koszu po 50centow...udalo mi sie wygrzebac 4pary;-)
I te legginsy co mam na sobie tez,rowneiz byly przecenione,wygladaja jak jeansy;-)
Marta a i mnie sie Hiszpania marzy...eeeech...
a skarpetki a raczej to sa podkalanowki kupilam w pennym...sa po 2,50e jedna para,ale ostatnio poszlam a tam w koszu po 50centow...udalo mi sie wygrzebac 4pary;-)
I te legginsy co mam na sobie tez,rowneiz byly przecenione,wygladaja jak jeansy;-)
Marta a i mnie sie Hiszpania marzy...eeeech...
lubiczanka
Fanka BB :)
Witam
Boziu-spać po 2giej poszłam a od 6tej na nogach...
Ewelcia-no właśnie tak jak Marta napisała-w sobotęa Hiszpania-polecam!!!
Marta-ale ja też sama wszystko robię-moja Sis to do kuchni dwie lewe ręce ma...chociaż nie-jak poproszę np.o pokrojenie cebulki to wykona))
Misia-poprosimy relacje jakieś))
Monidan-uuu to widzę,że zakupowe szaleństwo się szykuje))
Gliwa-z restauracji powiadasz...ech-kiedy to było,kiedy to się bywało:/
Aaniu-wiesz jak to z nimi jest-generalnie niby ostatni tydzień lipca,ale co usg to im się koncepcja zmienia:/
Uciekam-trzeba dzieci wymundurkować
Miłego dnia
Boziu-spać po 2giej poszłam a od 6tej na nogach...
Ewelcia-no właśnie tak jak Marta napisała-w sobotęa Hiszpania-polecam!!!
Marta-ale ja też sama wszystko robię-moja Sis to do kuchni dwie lewe ręce ma...chociaż nie-jak poproszę np.o pokrojenie cebulki to wykona))
Misia-poprosimy relacje jakieś))
Monidan-uuu to widzę,że zakupowe szaleństwo się szykuje))
Gliwa-z restauracji powiadasz...ech-kiedy to było,kiedy to się bywało:/
Aaniu-wiesz jak to z nimi jest-generalnie niby ostatni tydzień lipca,ale co usg to im się koncepcja zmienia:/
Uciekam-trzeba dzieci wymundurkować
Miłego dnia
Witam
Ja dziś wolne więc w planach nic nie robienie, weekend mnie wymęczył:/ Mam tylko dziś off i w piątek no a w sobote przylatuje rodzinka z córeczka do mnie więc będzie znów wesoło
Monia spóznione, ale szczere życzenia sto lat!! Pisałam do Ciebie na skype i gg
Dziś wietrznie ale nie pada więc nie jest żle)
Miłego dnia
Ja dziś wolne więc w planach nic nie robienie, weekend mnie wymęczył:/ Mam tylko dziś off i w piątek no a w sobote przylatuje rodzinka z córeczka do mnie więc będzie znów wesoło
Monia spóznione, ale szczere życzenia sto lat!! Pisałam do Ciebie na skype i gg
Dziś wietrznie ale nie pada więc nie jest żle)
Miłego dnia
GLIWA
Dzień Dobry.
A dziś wstałam już po 9,śniadanko juz zjedzone.Podłogi pomyje i zmykam na miasto:-).
Na dworzu ciepło,tylko troszke wieje.
Misia i jak tam?
Ewelcia 86 lepszego samopoczucia.
Tak sobie odliczam,juz sie nie możemy doczekac naszego maluszka.Pozostało 3miesiace.Szybko ten czas leci.
Miłego Dzionka.
A dziś wstałam już po 9,śniadanko juz zjedzone.Podłogi pomyje i zmykam na miasto:-).
Na dworzu ciepło,tylko troszke wieje.
Misia i jak tam?
Ewelcia 86 lepszego samopoczucia.
Tak sobie odliczam,juz sie nie możemy doczekac naszego maluszka.Pozostało 3miesiace.Szybko ten czas leci.
Miłego Dzionka.
reklama
Aniaa83
Witam
Lubiczanko oj tak tutaj to ciezko z ich wyliczeniami wiem jak chodzilam z Nacia w ciazy wyliczyli mi pod koniec lipca a w kraju na poczatek sierpnia i tego dnia co w kraju wyliczyli to mala sie urodzila
Marta a patrzylas ten link co Kamcia wstawiala odnosnie Hiszpani?
Moj J tez poleca Hiszpanie ja co prawda nie bylam ale w planach chcemy jechac, zobaczymy jak to wszystko sie wykraluje
Misia jak tam?
Tichonek hop hop melduj sie
Ewelcia super ze weekend Wam sie udal,oby bol glowy szybko przeszedl
Lubiczanko oj tak tutaj to ciezko z ich wyliczeniami wiem jak chodzilam z Nacia w ciazy wyliczyli mi pod koniec lipca a w kraju na poczatek sierpnia i tego dnia co w kraju wyliczyli to mala sie urodzila
Marta a patrzylas ten link co Kamcia wstawiala odnosnie Hiszpani?
Moj J tez poleca Hiszpanie ja co prawda nie bylam ale w planach chcemy jechac, zobaczymy jak to wszystko sie wykraluje
Misia jak tam?
Tichonek hop hop melduj sie
Ewelcia super ze weekend Wam sie udal,oby bol glowy szybko przeszedl