reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hejka
Marto F zdrówka dla Szymka

Andziulina ehhhh jak mi sie marzy taki wlasny kat który moglabym urzadzic po swojemu, hehe Igor sprzedany wiec sobie troszke odpoczniesz.A pogody zazdraszczam;-)bo my juz tydzien w domu siedzimy , jedynie do sklepu ze znajomymi i z powrotem.

AsienkoM noooo my dzis zaliczylysmy lekarza, dla mnie tabletki i masc na plecy przepisal juz byla znajoma i mnie smarowala bo mego M nie ma. A Oliva ma jakoms infekcje,cos tam uslyszal jak ja osluchiwal i przepisal antybiotyk, wiec mysle ze po tym jej przejdzie bo juz mam dosyc tego chorowania i wstawania w nocy bo biedna sie az dusi i ma odruchy wymiotne od kaszlu.
Sobie jeszcze zakupilam Lemsip bo cos czuje ze choróbsko na mnie przechodzi juz mam lekki katar:sorry:

hej kurcze to ja niewiem co ja mam z tym daftem:(a tak wogule to cos szukamy ale to jak sie baby urodzi moj R powiedzial ze wszystko zorganizuje zobaczymy jak mu to wyjdzie:))
wogule to mam dzien do bani moi szanowni sasiedzi balowali od 4 rano do 7 tzn grali na gitarzee spiewali a raczej wyli szok a od 7 do w sumie teraz puszczali muzyke masakra jakas co za ludzie:((((jak r wstal troche sie poszlam przespac i wstalam jakas taka nie wiadomo jaka;)nic mi sie nie chce mam lenia dre sie na kacpra.
Jutro zamierzam wybrac sie na rathcoole do tego sklepu dzieciecego czy latwo jest tam trafic???i cos jeszce chcialam napisac ale juz niepamietam;(

Ewelcia-no właśnie nie mamy zadnego ogrodzenia:/
Tichonek-całe szczęście...ale się zasapałam latając na dół(do wjazdu na osiedle)i spowrotem z nim na rękach-dziad:/Smaka mi rosołkiem narobiłas:)))
Madbebe-każdy powód do poprawy nastroju jest świetny-chociażby ranczo;)Dobrze Ci z tą zadaszoną suszarnia;))))
Chciałabym jeszcze popisać,ale mnie przepona nawala-no siedzieć nie idzie!!!!

Andziulina to super ze lot minął Wam superrrrrrrrrrrrrrr,i że nastawiona jesteś pozytywnie.Miłej i udanej przeprowdzki na swoje.:tak:
A ja siedze z chlopakami i czekam na męża z pracy.Gdzieś może bedzie za ponad godzinke lub dłużej.

.
Jutro zamierzam wybrac sie na rathcoole do tego sklepu dzieciecego czy latwo jest tam trafic???i cos jeszce chcialam napisac ale juz niepamietam;(

Biola latwo :tak:zaraz za tesco z glownej drogi widac reklame a ten sklep miesci sie w podworzu a w razie jak bedziesz miala problemy to poprostu zadzwon do tego sklepu i sie zapytaj jak dojechac.My sie wybieram tam w przyszlym tygodniu :tak:

Wspolczuje takich sasiadow :no:

Kasiuleczka zdrowka dla Was dziewczyny oby Wam leki pomogly

Marta dobrze ze synkowi sie poprawia

My wrocilismy z zakupow jak jutro pogoda dopisze to bede dzialac w ogrodeczku :tak:czyt.sadzic kwiaty:tak:
J wlasnie pojechal do restauracji po chinskie jedzonko bo mu sie zachcialo ja oczywiscie tez skorzystam a co :-D

reklama
Do góry