reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Larcia dokladnie za GMIT za rondem po prawej jest maly hotel kolo tych pomaranczowych budynkow i tam tez jest Bodnkins Bar...ja mieszkam 3 minutki od tego wiec bardziej pasowaloby mi tam...a wizyte mam na 8:30

jakby co wysylam na priva rozniez moj tel

reklama
didi a widzisz!Tam mieszkala moja kolezanka(teraz juz sie wyprowadzila stamtad),w tych pomaranczowych budynkach. Czekam jutro na sms od Ciebie czy dasz rade czy nie. Gdyby co, to spotkamy sie wlasnie kolo tych budynkow.Wyjezdzam z domu o 11, wiec bede tam jakos 11:40. Gdyby co, to zaczekam na Ciebie chwile. Daj zdac jutro rano czy sie wyrobisz czy nie.

Ja niestety odpadam, bo pracuję codziennie od 7 15 do 15 45.... :-( W przyszłym tygodniu mam urlop, więc gdyby było jakieś spotkanie, to się piszę.

No i odnośnie tej pracy..... U mnie z Frankiem zostaje moja mama. Niby fajnie, ale i tak szkoda mi czasu, który mogłabym spedzić z Synkiem... Po pracy jetem styrana i trochę się z Młodym pobawię, ale to nie to samo :baffled:. Z drugiej strony nie chciałabym cały czas w domu siedzieć. Może po nowym roku na part time przejdę:confused:

Ok, wiec zobacze co z Didi bedzie i wtedy, w razie gdyby ona nie jechala, to dam znac albo kamci albo moniadan, zeby sie pociagnac za kims.Do zobaczenia jutro

dziewczyny...mam pytanie czy orientujecie sie moze czy szpital po porodzie wysyla jakies dokumenty dotyczace przebiegu ciazy na zyczenie oczywiscie...chodzi mi o jakas dokumentacje albo cos...jak tak to jak sie to nazywa albo jak sie o to zapyatc...dzikuje!!!!

Witam

Malo mnie tutaj bo mam gosci z PL i brak czasu na wszytko
ale podczytuje Was...
pozdrawiam
dziewczyny...mam pytanie czy orientujecie sie moze czy szpital po porodzie wysyla jakies dokumenty dotyczace przebiegu ciazy na zyczenie oczywiscie...chodzi mi o jakas dokumentacje albo cos...jak tak to jak sie to nazywa albo jak sie o to zapyatc...dzikuje!!!!

Mi pielegniara mowila tak, ja 1 dziecko rodzilam w innym szpitalu a teraz drugie mma rodzic w innym, 1 porod mialam skaplikowany i mowie im czy sobie sciagna papiery z tego szpitala, a ona mi mowi zeby jechac samemu na wlasna reke to zalatwic... sproboje moze sie uda... wiec moze Ty mozesz tez sprobowac... moze sie uda....

reklama
Do góry