reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam po swiatecznie:-)
Anineczko-gratuluje fasoleczki, trzymam kciuki za dziewuszke:-)
Bina-tobie rowniez gratuluje ale juz malenstwa :-):-)
Dubeltowka-witamy, witamy:tak::tak:
Tichonku-oby wizyta szybko minela
Vikamcia-chyba nie dotrzymasz do maja, w razie czego zycze zeby wszystko sprawnie poszlo:rofl2:
Pauletta-zdrowka i oby zimno szybko minelo:tak:
Swieta szybko minely ale tak zawsze jest jak J w domku, teraz musze sie wziasc za sprzatanie ale jak zwykle mam lenia:dry: no nic pije kawke i znikam...
niewiem co tam mialam jeszcze pisac......:confused:

reklama
:no: nie straszę...
musze co chwile wstawać i pochodzić bo boli mocniej...

ale musze rozchodzić bo jeszcze 3 dni mi zostały:tak:
tyle już wytrzymałam to i jeszcze wytrzymam:tak: nie ma innej opcji..
ale jak co to informuję żebyście wiedziały co się święci:-D

witam

ViKamcia wątpię byś 3 dni z bólami chodziła,ale zaciskaj nogi,zaciskaj :-D:-D

Dubeltówka witamy ,rozgośc się :-)

Tichonku ludzie ty już na ostatnich nogach prawie i jeszcze musisz się tłuc do tego szpitala :no: współczuję,ale co? ciśnienia nie mogą w Swords zmierzyc?

dobrze,że ja mam szpital pod nosem,choc czytałam opinie o nim i są różne :dry:

A właśnie co do ciśnienia,czy 126/73 to dobre czy nie? Bom się nie znam :dry:

Lubiczanko no gardło boli,ale już nie tak mocno,najgorzej jest z rana :blink:

marcysiu ja też mam lenia :blink::dry: i za cholerę się nie da go wypędzic :dry:

AsieńkoR to dobrze,że z Anusi nóżkami nie jest źle,mój Matt właśnie sobie sam założył kapcie na odwrót tak więc nie będę przekładac :-D chodzenie po krawężnikach też jest dobre na tą przypadłośc ;-)
ale pranie już wstawiłam he he,wielki mi sukces :-D

Renni dziękuję :tak: już nie po drinkujemy tak szybko ;-)

hej

anineczko- o tym samym pomyslalam:-D:-Dale pokawkowac zawsze mozna;-)
bina-gratuluje
vikamcia- ile Ci jeszcze zostalo 4 dni??? eeee to juz termin, lec na porodowke bedziesz miala z glowy:-D:-D
dubeltowka-witam.

Renni kawka zawsze :-):-)

Dubeltówka dzięki :tak: Czyli w normie,aż dziwne bo ja też niskociśnieniowiec jestem,fakt,sama sobie nie mierzę,ale w poprzedniej ciąży na porodówce to miałam i coś 70/38 pamiętam jak młodsza położna się wystraszyła,że jej wykituję tam :baffled::-D

Dubeltowka Witaj :-) widze ze jestes z mojego regionu prawie ;-)

Anineczko cisnienie masz dobre :tak:

Vikamcia nogi mozesz zaciskac ale i tak to nic nie da jak cora bedzie chciala wyjsc to wyjdzie:-D alez ja Ci zazdroszcze jeszcze chwila i bedziesz tulic corcie

Asienko jakos przeoczylam Twojego posta:zawstydzona/y: dobrze ze z Anulki nozkami lepiej no i ze dobrze znosi pobyt w kraju,korzystaj poki mozesz :tak:

Pranie sie suszy i teraz sobie odpoczywam a co :-D

Renni kawka zawsze :-):-)

Dubeltówka dzięki :tak: Czyli w normie,aż dziwne bo ja też niskociśnieniowiec jestem,fakt,sama sobie nie mierzę,ale w poprzedniej ciąży na porodówce to miałam i coś 70/38 pamiętam jak młodsza położna się wystraszyła,że jej wykituję tam :baffled::-D

to ja na porodowce mialam 80/40 zobaczymy jakie teraz bedzie na porodowce a teraz o dziwo co wizyte w szpitalu cisnienie mam wrecz ksiazkowe a tez jestem niskocisnieniowcem...

reklama
Anineczko-pierwszy trymestr jak najbardziej pod znakiem susła-czyli nic się nie chce ino spać;)))i szczerze powiem-jeśli tylko masz okazję to korzystaj:)
Dubeltówka-i ja Cię witam u nas:)))
Vikamcia-nie ma co zwlekać-cóż ja bym dała żeby to było już:)))
Obiad wstawiony,spacer zaliczony,pranie wisi,następne się kręci,zaraz na strych wlezę-pora ściągać manele dla Maleństwa-a co się będę nudzić;))))

Do góry