reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Monidan-o!Właśnie dlaczego ja nie oglądam seriali;)Jak można uśmiercić główną bohaterkę????grrrr;))))
Dubeltówka-prawda-jak ten czas się wlecze niemiłosiernie;)
Aaniu-miłej przechadzki:)
Ewelcia-wow...2odzinki-ja więcej jak godzina nie zdzierżę...oczywiście teraz...

reklama
pauletta82 mój psiak też jest smakoszem posłań, ostatnio mu sprawiliśmy kosz wiklinowym z polarową poduszka i jak narazie nie tknięty:tak:
lubiczanka ja już się kulam, i czekam z utęsknieniem na czerwiec. Mam cichą nadzieję, że wcześniej urodzę, bo już mi na prawdę ciężko:baffled:

Witam mamunie.:-)
Ja tak szybciorem.
Anineczko ja chyba jako ostatnia Ogromnie Ci gratuluje!
U nas ostatnio ciagle w ruchu,najpierw pobyt w Pl,ktory nie zaliczam do udanych i chyba szybko juz nie polece,teraz mam mame,ktora juz w sobote odlatuje.Tobi jest mega szczesliwy,babcia jeszcze bardziej a ja juz sie boje jak moja mama rozstanie sie z wnuczkiem.Jutro wizyta u Gp,list juz dostalam ze szpitala na 25 maj tylko wczesniej musze doniesc wypelnione dane.Tak wiec juz czekam na ta wizyte:tak:Dobra narazie uciekam...

Dubeltówka witaj
Pauletta, Tichonku ja tez mam zimno:crazy::no:, jak zwykle w tym samym miejscu, całe święta się z dziadostwem męczyłam, jak co roku:-p:baffled:

Pojechaliśmy do sadysty, Ania została z babcią i nie chciała usnąć, łobuzuje z ciocią, takie postępy zrobiła przez te dwa tygodnie:szok::szok::szok:, mała akrobatka rośnie. Tak pocieszna.

Ja na zimno mam Vratizolin z Pl ale jak gdzieś wychodzę to zakładam plasterki :dry: choć na noc ten plasterek mi wielkie G dał bo jak się obudziłam warę miałam tak napuchniętą od zimna jakbym sobie jakiś botox strzeliła :crazy: no poważnie wyglądam jak koszmarny sen pijanego chirurga plastycznego :angry:

Ewelcia-wow...2odzinki-ja więcej jak godzina nie zdzierżę...oczywiście teraz...
nom 2h bylo wczensiej a teraz wrocilismy po 3h spaceru...bylismy na miescie;-)

APuletta ja tez zawsze vratizolinu uzywalam,ale przestal dzialac na mnie:baffled:....najlepiej na mnie dziala pasta do zebow.
Najlepiej posmarowac jak juz czujesz ze cos sie dzieje,to zaraz wysuszy

spadam kawuske pic...

Ja na zimno używam Hascovir z Polski i się sprawdza, a dzisiaj dołożyłam maść witaminową, bo w kąciku mi pęka

Ewelcia widzę korzystacie z pogody, Ania na dworze to i siedem godzin przebywa:rofl2:, dzisiaj już śpi, bo nie spała w dzień a tak to koło 21, Rano wstaje koło 7 i już od 9 na dworze:-p, potem spanie i znowu na dwór

Hello
Siora była ciągle jeżdziliśmy na wycieczki spacery itp wiec tylko was czytalam żeby nie miec zaległości, ale pisać nie miałam czasu:/
Ale już pojechała więc wracamy do normalności.. ja pracuje , L też , no i po pracy cos ugotowac ogarnąc z Olim sie pobawić no i tak czas leci- za krótki dzień jest jak dla mnie..:/
MoniaD też sie popłakałam przy filmie:)
Dziś YCD:))
Witam nową mamuśke!!!
Pauletta wracaj do zdrówka i formy kobito!!
ViKamcia jak tam??
Ja już wasze rodzinki powyjeżdząją(Larcia , Wilwia), i zrobi sie cieplej to może spotkamy sie na jakiś grill majowy w Oranmore laski z Galway i nie tylko co myslicie??:)
Ide leniuchować:))

reklama
Alem padnięta:baffled:
I jeszcze taki gorąc dziś na dworze...A ja musiałam dybać tam i z powrotem:dry:Moniadan nie mogłam się wymigać,próbowałam wczoraj,ale lekarka mi powiedziała,że muszę być dziś na monitoringu bo to może być stan przedrzucawkowy i wtedy się szybciej ciążę rozwiązuje:sorry2:Ja wiedziałam,że nie będą złe wyniki ale ona nalegała,zostały mi 3 tygodnie i powiedziała,ze byłaby to nieodpowiedzialnosć z mojej strony:baffled:
A w Swords,Anineczko mi tego nie mogli zrobić bo to trzeba się udać na oddział szpitalny,gdzie jest KTG i w razie czego lekarza wołają i każą zostać w szpitalu:baffled:
To trwa 4 godziny bo 5 badań ciśnienia,mocz,krew i KTG:tak:
No ale oczywiście ciśnienie mam perfekt,nawet lekko za niskie bo ja ogólnie też niskociśnieniowiec:tak:Wszystko jest w porządku a midwife jak mnie obmacała to powiedziała,że główkę mały ma bardzo,bardzo nisko,aż była w szoku i powiedziała,że mam powoli chodzić bo się mogę rozpakować w niedługim czasie:szok:
Dubeltówka witamy wśród nas:-)
A nój tata z Gołdapi pochodzi:tak:Tzn.tam nadal mieszka nasza rodzina:tak:

Do góry