reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

i ja witam:)
nie wiem co się dzieje-a właściwie wiem(dzieci w domkach),ale mam nadzieję,że od przyszłego tygodnia forum wróci do dawnej formy;)
dziś kończymy rozdział p.t ciasta:)na śniadanko pochłonęłam serniczek i padam:/
Didi-powodzenia z domowym przedszkolem:)
Tichonek-i co się nie zameldowałaś?
Anineczko-jak gardziołko?
Pauletta-a u Ciebie?
Miłego dnia Dziewcz\ynki!

reklama
Się melduję:tak:
Pozwólcie,że skopiuję własnego posta z innnego wątku bo nie mam zbyt dużo czasu...:baffled:

Ja na wczorajszej wizycie się jak zwykle wmerwiłam i zpłaczem do domu wróciłam:wściekła/y:Otóż badała mnie lekarka,która najpierw serduszka Matta nie mogła znaleźć,potem główki,tak mnie ponaciskała,że gwiazdki zobaczyłam a na końcu skierowała mnie na USG bo jej size nie pasował,jakąś za małą mam macicę,powiedziała:szok:A na USG lekarka się zaczęła śmiać,że tamta pani doktor miała chyba zły dzień bo:główka w dole,serduszko bije jak szalone i size jest,nawet większy niż tygodnie wskazują
laugh.gif
I pokazało jej na USG,że to 38t2d ciąży:szok:
biggrin.gif
Więc mam się szykować na dużego bobasa:baffled:
laugh.gif
Powiedziała nam,że big healthy baby
biggrin.gif

No ale tak się już zdenerwowałam tamtą lekarką,że ciśnienie miałam znów za wysokie i dziś znów mam 4 godziny monitoringu w szpitalu:wściekła/y:A ja wiem,że mam nawet za niskie ciśnienie bo sprawdzam sobie w domu,ale niestety muszę dziś jechać i nie miałam co z Radkiem zrobić.P wolnego nie dostanie,szkoły nie ma i w drodze powrotnej się zryczałam,że wiecznie coś...:-(No,ale Margaritta kochana się zgodziła młodego przygarnąć:tak:Mało tego,przyjedzie po niego pod szpital,zabierze do siebie i po wszystkim mi go zwróci:tak:Bo P nawet się wyrwać nie może,żeby go dostarczyć:no:A ja będę od 11:30 znów maglowana:baffled:A i tak wiem,że wyniki będą super,ale cóż,trza to trza:tak:

Idę śniadanko zjeść z Radkiem,jakąś wałówkę naszykować do szpitala,krzyżówki i na autobus:sorry:Jak ja się doczłapię to nie wiem:baffled:
Margaritta dziękuję Ci bardzo,sorki,że tak wyszło ale "mam nóż na gardle":-(Nie miałam do kogo zadzwonić:zawstydzona/y:Jedna koleżanka tydzień temu urodziła,u drugiej i trzeciej jelitówka a czwarta została sama z trójką swoich dzieci bo mąż do Anglii poleciał:baffled:Już myślałam Radka wziąć ze sobą ale raz,że on by tam z nudów padł a ja zamiast się relaksować to bym pewnie za nim łaziła ciągle a dwa mi się przypomniało,że nie wpuszczają tam dzieci:baffled:

Nosz,wiecznie coś!:wściekła/y:
Acha,Bina urodziła więc się przesunęłam na pozycję trzecią:szok:ViKamcia,Misia,ja:szok:

Ostatnia edycja:
Ooo Bina GRATULUJE!!!!!

Tichonku nie denerwuj sie juz...zlosc pieknosci szkodzi..dobrze ze nasza Margaritta taka dobra i uczynna(wazzelinka poszla);-):-D:-D

Didi powodzenia z 6 dzieciaczkow;-)

pogoda za oknem jakas niepewna...ale mam nadzieje zechociaz padac nie bedzie

spadam mlodego przebrac bo juz kupe zrobil,a przed chiwla go ubralam,bo wstalismy nie dawno

Bry:-)
Tichonku najważniejsze, ze wszystko ok, a Margaritta to dobra dusza:-).

ja chyba też wracam do normalności, bo nawet na forum czas znalazłam, ale niedługo uciekamy, bo kolejna wizyta u dentysty:-p. Acha, byliśmy z Anulką u ortopedy i wsio ok, znaczy stawia tę nóżkę do środka, ale jak ja będziemy sadzać po turecku i zamieniać jej kapcie prawy na lewy powinno wrócić do normalności. A wszystko przez siadanie na nóżkach:baffled:. Dobra uciekam

miłego dzionka

Hejoo :blink: ja dalej chora ale już lepiej gorączka się nie powtórzyła ja nie wiem co to było :dry: tylko ten cholerny kaszel :wściekła/y: aaa i Tichonku mogę przybić ci piątkę mnie też wysypało zimno w nosie i na ustach ale to na ustach to masakra jakaś taaaaaakie wielkie że szok :szok: ale dziś za to się wyspałam za wszelkie czasy :tak: poszłam do wyra jak P z pracy wrócił
ViKamcia straszysz czy tym razem na poważnie?? :-D:-D:-D sprawnego życzę ;-)
Bina gratulacje :-):-):-)

Bina-gorąco gratuluję:)))
Vikamcia-na wszelki wypadek szybkiego i sprawnego rozwiązania:)
Tichonek-powodzenia:)))Nie stresuj się-dobrze,że takie Margaritki są w zasięgu ręki;)
Ewelcia-mi Daniel prawie codziennie takie niespodzianki robi-ja go przebieram a on sruuuu;)

łoj Mato,ale mam lenia:szok::baffled:
nic mi sie nie chce:no:

Asienko udanej wizyty u sadysty;-):-D
Lubczanko oj Szym mi walnal niepsodzianke,oj walna:baffled:cala chate wietrze:dry:
PAuletta,Tichonku pasta do zebow potraktujcie zimno na ustach...mnie wywalilo chwile przed siwetami,ale zaraz mi zniklo,....a wczesniej mialam ze 3tyg temu:dry:

reklama
Witam wszystkie mamy z Irlandii;-)Chciałabym dołączyć do waszej grupy o ile będziecie chciały mnie przyjąć.
Nazywam się Iza mam 24 lata i od 5 lat mieszkam w Westport. Mieszkam tu z mężem Darkiem i prawie 3 letnią córką Emilką. Czekamy na kolejne maleństwo które ma urodzić się 29 czerwca. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie:-)

Do góry