reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
oj anineczko napewno 1 mnie nie bedzie .. hehe
ale mam nadzieję ż enie wcześńiej,.. szkoda ze 1 nie jest uż jutro.... ehhh
musze jeszcze wytrzymać...
a Tobie życze żebyś nie miała mdłości ani innych takich dolegliwości:tak:

a jutro już będe odbierać kuriera...
nareszcie...!!!

Bry:-)
Anineczko jaki piękny nowy suwaczek:-)A na zastępstwo kawki polecam Inkę zwykłą,bądź z magnezem do tego mleczko i picie jak ta lala:tak:Ja całą ciążę na Ince ciągnę:-p
Zapraszam na: https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mum2be-czyli-mamusie-w-ciazy-45877/index84.html :-)
Mnie gardło też napiernicza konkretnie,katar-masakra i kaszlę na mokro jak gruźlik i nic to nie daje,że od kilku miesięcy pijam herbatkę z miodem i cytryną:no:Do tego mi opryszczka wyszła pod nosem i w nosie:wściekła/y:Organizm osłabiony jak nic:confused2:
ViKamcia może jednak dociągniesz do tego maja:-D
Jak wczoraj pisałam,my świeta spędziliśmy na spacerach,placach zabaw,nad morzem,w parkach:tak:Mój mąż powiedział,że jest dumny ze swojej beczułki:eek:,że dałam radę tyle łazić:eek:Sapałam,przysiadałam,wodę popijałam,ale szłam dzielnie:-D...Ale nie wiem czy się cieszyć czy w związku z tą "beczułką" się obrazić:baffled::eek::-D:-DNie,no spoko,przecież widze jak wyglądam:-D
Dziś mam o 13:55 wizytę w szpitalu ale na szczęście jadę z P bo wziął wolne od lunchu:tak:Już bym chyba nie dała rady,jeszcze z Radkiem u boku tej wizyty zaliczyć:baffled:Idę zaraz kluski turlać na obiad i oko malnąć na wyjazd:-D

mi na mdłości nie pomagało nic... ani w pierwszej ciąży ani teraz..
mam je do dziś !!
wymiotuję gdzies raz na tydzień..
ale to i tak lepiej jak z Vi bo z nią wymiotowałam co 2 dni do końca ciąży:-D

Dzięki dziewczynki.
Kurcze od wczoraj to tylko dziękuję :eek::-D
Didi wypróbuję zaraz :-)

Tichonku Inkę mam,bo taka jedna jak się zjawi u mnie raz do roku to pije :confused2::-D:-D
Powodzenia na wizytce,to ile jeszcze cię czeka wizyt w Dublinie?
Kurcze to ładnie Cię trzyma choróbsko_Obyś do porodu nie szła chora :sorry:

Ja to się nie spieszę do lekarza no chyba,że pójdę z tym moim gardłem to przy okazji powiem o ciąży :tak:

Anineczko,nie wiem,myślę,że jeszcze ta wizyta i za dwa tygodnie i chyba mi podziękują:eek:Dziś zapytam:tak:
A Ty co?!...Ja biję przez całą ciążę rekordy w ilości suwaczków a Ty będziesz je biła w częstotliwości zmiany suwaczków na dzień:-D:-DAle wiem,wiem jak to cieszy:-p:-D

reklama
Do góry