reklama
Swieta, swieta i po swietach
Przesyłam całuski dla Kingusi coreczki anilamz okazji skonczonego 11 miesiaczka, lada moment bedzie dmuchanie swieczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Przesyłam całuski dla Kingusi coreczki anilamz okazji skonczonego 11 miesiaczka, lada moment bedzie dmuchanie swieczki :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
adusia0503
Fanka BB :)
Witam wspaniałe mamusie!!!!
Jak po świętach?
Ja chcę sie pochwalić....Wczoraj dostałam prace!!!
Wprawdzie jako house-keeper w domu starców,ale od czegoś trzeba zacząć.Prawda?
Paula chodzi do przedszkola i świetnie sobie radzi.Jestem zniej bardzo dumna!
Ja jutro ide pierwszy dzień. Na cały etat niestety,ale jakoś to będzie.
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam!!!
Jak po świętach?
Ja chcę sie pochwalić....Wczoraj dostałam prace!!!
Wprawdzie jako house-keeper w domu starców,ale od czegoś trzeba zacząć.Prawda?
Paula chodzi do przedszkola i świetnie sobie radzi.Jestem zniej bardzo dumna!
Ja jutro ide pierwszy dzień. Na cały etat niestety,ale jakoś to będzie.
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam!!!
naja
Fan(ka)
adusia, gratulacje!! :laugh: podziel sie koniecznie wrazeniami!! i nie stresuj, bedzie dobrze! a praca kazda jest dobra, wiec akurat nie rozumiem twoich obaw ja zasuwalam swego czasu przy kanapkach, baaardzo rozwojowe zajecie ;D i bylo extra zreszta nie wiadomo, co los przyniesie i co bede robic za pol roku powiedzmy.
po swietach jakos znosnie. w same swieta nedznie. zero atmosfery, tesknilam okropnie. do tego maly mi sie przeziebil, chodzi zasmarkany od paru dni. za to opanowuje kolejne slowa /gadula okropna!/ i umiejetnosci potrafi juz 'grac' na trabce i flecie, dmuchac w gwizdek, dzis na spacerze pierwszy raz poza domem zawolal, ze chce 'ee', tupta coraz lepiej, a na pewno coraz chetniej... dorosleje facet
ja zabiegana, jak zwykle. roboty mnostwo, zwlaszcza, ze duzo czasu spedzam z malym na dworze, to potem mam urwanie glowy. ale nic to, jakos to bedzie. mam nadzieje
no, to biore sie do pracy. kiedys trzeba. trzymajcie sie kobitki, a ty adusia zdaj jutro relacje!
po swietach jakos znosnie. w same swieta nedznie. zero atmosfery, tesknilam okropnie. do tego maly mi sie przeziebil, chodzi zasmarkany od paru dni. za to opanowuje kolejne slowa /gadula okropna!/ i umiejetnosci potrafi juz 'grac' na trabce i flecie, dmuchac w gwizdek, dzis na spacerze pierwszy raz poza domem zawolal, ze chce 'ee', tupta coraz lepiej, a na pewno coraz chetniej... dorosleje facet
ja zabiegana, jak zwykle. roboty mnostwo, zwlaszcza, ze duzo czasu spedzam z malym na dworze, to potem mam urwanie glowy. ale nic to, jakos to bedzie. mam nadzieje
no, to biore sie do pracy. kiedys trzeba. trzymajcie sie kobitki, a ty adusia zdaj jutro relacje!
adusia0503
Dzięki Naja za wsparcie! Ja obawiam sie raczej o to,czy wytrzymam tyle godzin bez mojej małej a ona beze mnie....Dwa lata siedziałam z nią w domu...
Czuje,że będe tęsknić ogromnie!!!! No i martwić sie....
Pracy sie nie boje.Mam nadzieje,że dzięki temu mój angielski sie znacznie poprawi.A o to głównie chodzi!
Jutro wieczorkiem napisze jak było.
Pozdrawiam!!!
Czuje,że będe tęsknić ogromnie!!!! No i martwić sie....
Pracy sie nie boje.Mam nadzieje,że dzięki temu mój angielski sie znacznie poprawi.A o to głównie chodzi!
Jutro wieczorkiem napisze jak było.
Pozdrawiam!!!
naja
Fan(ka)
mala poradzi sobie na pewno to zazwyczaj mamy bardziej tesknia.. ja znikam z domu dwa, trzy razy w tyg., od 8.00 do 16.00 mniej wiecej. teraz az wstyd, ale czesto sie ciesze, ze moge pobyc sama wiem, ze maly jest pod dobra opieka i milo jest znow ucieszyc sie na jego widok, kiedy spotykamy sie o tych paru godzinach jadac do domu zaczynam dopiero czuc, jak mi go bardzo brakuje. mysle, ze takie rozstania na krotko w sumie dorbze robia obu stronom.
no, to czekam na relacje
no, to czekam na relacje
Witajcie
Adusia gratuluje znalezienia tak szybko pracy!!!
Poradzisz sobie na pewno 8) Trzymam kciuki za jutrzejszy dzien !!!
A swieta...szybciutko zleciały, troche mi było smutno ze moja Jagoda z koszyczkiem do
swiecenia nie poszła, ale co tam wszystko przed nia.
Oprócz tego ze mi keks nie wyszedł ;D było miło i imprezka była i wyprawa do ogrodu botanicznego.
Adusia gratuluje znalezienia tak szybko pracy!!!
Poradzisz sobie na pewno 8) Trzymam kciuki za jutrzejszy dzien !!!
A swieta...szybciutko zleciały, troche mi było smutno ze moja Jagoda z koszyczkiem do
swiecenia nie poszła, ale co tam wszystko przed nia.
Oprócz tego ze mi keks nie wyszedł ;D było miło i imprezka była i wyprawa do ogrodu botanicznego.
anilam_ie
Zaciekawiona BB
Dzien dobry
adusia0503 gratuluje nowej pracy i zycze powodzonka
ewelinus i jak bylo w Botanic Gardens?podobalo sie?
no i coz... swieta, swieta i po swietach.tak szybko minal ten czas, ze nie zdazylam sie obejrzec
tymbardziej dzis sa moje KOLEJNE urodzinki i juz nastepny rok sie pcha... gdzie te
obiecywane...
adusia0503 gratuluje nowej pracy i zycze powodzonka
ewelinus i jak bylo w Botanic Gardens?podobalo sie?
no i coz... swieta, swieta i po swietach.tak szybko minal ten czas, ze nie zdazylam sie obejrzec
tymbardziej dzis sa moje KOLEJNE urodzinki i juz nastepny rok sie pcha... gdzie te
anilam_ie
Zaciekawiona BB
http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_01.swf
a to na dobry poczatek nowego dnia
a to na dobry poczatek nowego dnia
reklama
didi
czesc laski..
mam pytanko do mamus z galway..wiem ze jest Anineczka ..moj niemaz kazal mi sie zapytac o lekarza GP..ale juz nie pamietam co i jak mialam zapytac...ach kurcze ta skleroza..
mam pytanko do mamus z galway..wiem ze jest Anineczka ..moj niemaz kazal mi sie zapytac o lekarza GP..ale juz nie pamietam co i jak mialam zapytac...ach kurcze ta skleroza..