reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

1.gif

radosci, spokoju i przede wszystkim odrodzenia, bo na tym te swieta polegaja. odrodzenia wiary w drugiego czlowieka, nadziei na lepsze jutro i milosci. takiej prawdziwej. do calego swiata.

12.gif

reklama
Swieta, swieta i po swietach  :)

Przesyłam całuski dla Kingusi coreczki anilamz okazji skonczonego 11 miesiaczka, lada moment bedzie dmuchanie swieczki  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Witam wspaniałe mamusie!!!!
Jak po świętach?
Ja chcę sie pochwalić....Wczoraj dostałam prace!!!
Wprawdzie jako house-keeper w domu starców,ale od czegoś trzeba zacząć.Prawda?
Paula chodzi do przedszkola i świetnie sobie radzi.Jestem zniej bardzo dumna!
Ja jutro ide pierwszy dzień. Na cały etat niestety,ale jakoś to będzie.
Trzymajcie kciuki!
Pozdrawiam!!!

adusia, gratulacje!! :laugh: podziel sie koniecznie wrazeniami!! i nie stresuj, bedzie dobrze! a praca kazda jest dobra, wiec akurat nie rozumiem twoich obaw :) ja zasuwalam swego czasu przy kanapkach, baaardzo rozwojowe zajecie ;D i bylo extra :) zreszta nie wiadomo, co los przyniesie i co bede robic za pol roku powiedzmy.

po swietach jakos znosnie. w same swieta nedznie. zero atmosfery, tesknilam okropnie. do tego maly mi sie przeziebil, chodzi zasmarkany od paru dni. za to opanowuje kolejne slowa /gadula okropna!/ i umiejetnosci :) potrafi juz 'grac' na trabce i flecie, dmuchac w gwizdek, dzis na spacerze pierwszy raz poza domem zawolal, ze chce 'ee', tupta coraz lepiej, a na pewno coraz chetniej... dorosleje facet ;)

ja zabiegana, jak zwykle. roboty mnostwo, zwlaszcza, ze duzo czasu spedzam z malym na dworze, to potem mam urwanie glowy. ale nic to, jakos to bedzie. mam nadzieje :)

no, to biore sie do pracy. kiedys trzeba. trzymajcie sie kobitki, a ty adusia zdaj jutro relacje!

Dzięki Naja za wsparcie! Ja obawiam sie raczej o to,czy wytrzymam tyle godzin bez mojej małej a ona beze mnie....Dwa lata siedziałam z nią w domu...
Czuje,że będe tęsknić ogromnie!!!! No i martwić sie....
Pracy sie nie boje.Mam nadzieje,że dzięki temu mój angielski sie znacznie poprawi.A o to głównie chodzi!
Jutro wieczorkiem napisze jak było.
Pozdrawiam!!!

mala poradzi sobie na pewno :) to zazwyczaj mamy bardziej tesknia.. ja znikam z domu dwa, trzy razy w tyg., od 8.00 do 16.00 mniej wiecej. teraz az wstyd, ale czesto sie ciesze, ze moge pobyc sama :) wiem, ze maly jest pod dobra opieka i milo jest znow ucieszyc sie na jego widok, kiedy spotykamy sie o tych paru godzinach :) jadac do domu zaczynam dopiero czuc, jak mi go bardzo brakuje. mysle, ze takie rozstania na krotko w sumie dorbze robia obu stronom.

no, to czekam na relacje :)

Witajcie  :)

Adusia gratuluje znalezienia tak szybko pracy!!!
Poradzisz sobie na pewno 8) Trzymam kciuki za jutrzejszy dzien !!!

A swieta...szybciutko zleciały, troche mi było smutno ze moja Jagoda z koszyczkiem do
swiecenia nie poszła, ale co tam wszystko przed nia.
Oprócz tego ze mi keks nie wyszedł ;D było miło i imprezka była i wyprawa do ogrodu botanicznego.

Dzien dobry
pixel43.gif

adusia0503 gratuluje nowej pracy i zycze powodzonka
ewelinus i jak bylo w Botanic Gardens?podobalo sie? :)
no i coz... swieta, swieta i po swietach.tak szybko minal ten czas, ze nie zdazylam sie obejrzec
tymbardziej dzis sa moje KOLEJNE urodzinki i juz nastepny rok sie pcha... gdzie te
pixel142.gif
obiecywane...
pixel60.gif

pixel81.gif

serduszkokwiat4fi.jpg

reklama
czesc laski..:)

mam pytanko do mamus z galway..wiem ze jest Anineczka ..moj niemaz kazal mi sie zapytac o lekarza GP..ale juz nie pamietam co i jak mialam zapytac...ach kurcze ta skleroza..:)

Do góry