reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Już jestem...a musiałam aptekę wyhaczyc,pocztę a potem drugi raz do szkoły brykać,bo dadzia zeszyt zostawiła:/
Tichonek-to sie namęczyłas wczoraj-dobrze,że chociaż doktor swoją "sympatycznoscią"nadrobił i jakos wynagrodzil Ci to czekanie;)Pamietam doskonale Twoją historie,a własciwie historię Radka...fotki tez.Na szczęście Danielkowi tak nie zsiniało,choc po zszyciu zaczęło puchnąć...a do szpitala ja prowadziłam i J stwierdził,że ze mną na porodówke tak nie zasuwał jak ja wczoraj:/
Marta-tak jak mówisz-brygada...tylko nie wiadomo czy anty czy terrorystyczna;)
Marcysia-no wreszcie słonko zaświeciło-nie tylko za oknem,ale i w nastroju.Super:)
Madbebe-mojemu snufle(czy sufle czy jak to tam)nie skutkuje i dajemy śladowe ilości viku-o wiele szybsze i widzialne efekty.Dla Wiki tez cmok-niech zab wyłazi zamiast sie tak czaic;)
Ewelcia-własciwie ciężko powiedz\ieć,ale po śladach i moim dochodzeniu stwierdzam,że musiał zdrowo przyrżnąć w kant krzesła...Na poczatku myslaliśmy,że stół,ale po zbadaniu poszlak(;))stwierdziłam,że za łagodne ma kanty na taka dziurę:/
Pauletta-no to super,ze Wiktor podbija serca kolezanek-to dla niego naprawde wiele znaczy:)))
Asieńko-i oby na takim jednorazowym gorączkowaniu sie skończyło:)
A Danielek dostał antybiotyk i legł-mój bidulek kochany:)))
Miało padac,ale widzę,że pogoda znowu dopisuje-hurrrraaa

Witam

Lubiczanka i MartaF oj szaleja te wasze chlopaki ale najwazniejsze, zeby wszystko sie ladnie pogoilo i buziole
Tichonek swietnie, ze wyniki ok
Asienka moze tylko takie jednorazowe goraczkowanie.

Wczoraj jak zwykle po kapieli mala dostala butelke i jak zawsze wypija 120 ml to wczoraj wciagnela 150:confused: i wygladala jakby miala chec na wiecej, polozylam ja poczytalam ksiazeczke i poszla spac i spala az do 5:szok:. potem zjadla juz normalnie z 120-130ml i spala do 9.

Ale swietna pogoda, wlasnie posciel piore, a poduszki i koldry nie owleklam nowa posciela tylko wystawilam na dwor na sloneczko azeby sie przewietrzylo.

Milego dzionka.

Ostatnia edycja:
Lubiczanko OMG az mnie ciary przeszly czytajac o wypadku,niech sie szybko zagoi.
My dzis pospalysmy do 9 sniadanko zjedzone, newsy przeczytane wiec teraz musze troszke poogarniac,obiadek zrobic, i jakis spacer zaliczyc bo tak slicznie slonko swieci.

cześć dziewczyny!

na forum jestem od dawna ale tutaj się jeszcze nie udzielałam, a chciałabym do was dołączyć - mam nadzieję, że mnie przyjmiecie :-)

co prawda ostatnie pół roku spędziłam w Polsce, ale za miesiąc wracam do Irlandii. teraz mam 3-miesięcznego synusia i mam nadzieję, że nie przeszkodzi mi za bardzo w udzielaniu się na bb :-D
tak z innych rzeczy to nasze miejscie w Irl to co. Kerry :-D

Witam

Cos mi zimno w kuchni :dry: może dlatego,że akurat tutaj mam wiecznie cień :baffled:
Ale pogoda super,to prawda.

Lubiczanko buziak między oczy dla Danielka,kurcze to się załatwił.
Ale do wesela się zagoi :tak::tak:
A ty mama już nie płakaj,nasze chłopaki co i rusz beda poszkodowane,oczywiscie mam nadzieje,ze nie połamane :baffled::shocked2:;-)

Pauletta no proszę jaki rozchwytywany jest Wiktor.Co się dziwic,przecież przystojniacha z niego :cool2:

madbebe zdróweczka dla Wiki.

didi hello :-D:-)

Tichonku kurcze współczuję tych wypraw.Mnie by szlak trafił chyba.Dobrze,ze masz z kim Radka zostawic bo zanudził by się na śmierc.
Super,że wsio ok z dzidziusiem i z Tobą :-)

AsieńkaR oby ta gorączka to jednorazowy incydent. :tak:

Gosia B. Witaj. :-)

reklama
Witam :-)Kolejny dzień i piekna pogoda,wlasnie konczy mi sie posciel i reczniki prac,zaraz wywiesze na ogrod.
Gosiu B.Witaj :-).
Tak Asiu R. dobrze miec taka koleżaneczke,jak Aniaa83-super dziewczyna.Dogadujemy sie fajnie i zawsze moge na nia liczyc:tak:.
Dzis akurat mija mi 20tyg.czyli półmetek,jutro mam wizyte u GP i ginekologa:tak:.
Asienko aby Ani przeszło-duzo zdróweczka.
Lubiczanko aby synus doszedł do siebie.
Tichonku dobrze ze tam wszystko dobrze Ci wyszlo i ze z Mateuszkiem oki.
Za niedlugo przyjdzie domnie na Cherbatke Aniaa 83 ze swoja córeczka.:-):-):-).

Ostatnia edycja:
Do góry