reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamusie:-)
Ja tak znowu z doskoku.Widze,ze temat buntu maluchow.Wiec i ja sie przylacze.Od jakis 2 tygodni,nie wiem co wstapilo w moje dziecko.Straszny z niego nerwusek i nie wiem po kim(no dobra wiem,ale sie nie przyznaje:-))Kryczy,zlosci sie i zrzuca wszystko w kolo,mnie tez potrafi klepnac.Ale rozumie,ze zle zrobil i w wiekszosci przypadkow po zdarzeniu idzie sie przytulic.
A ja powolutku zaczynam pakowanie.I juz jestem przerazona.W srode za tydz dostajemy klucze a w wekend chcemy sie juz przeprowadzic.MAm nadzieje,ze K zalatwi jakis wiekszy transport coby nie jezdzic dziesiec razy.
Uciekam bo wrocili lokatorzy i zaraz mi dziecko obudza

reklama
aaniu-no coś mi własnie nie pasi z tą ichnią datą porodu i pewnie za kilka tygodni pokuszę się o wizytę u pl ginekologa...może przynajmniej mi płeć zdradzi;)
Asieńko-nie wiem co Ci doradzić-zaciśnij zęby i przetrwaj?hmmm-a może i tak zrób;)
Margaritta-działaj,działaj-jak masz wenę...a jeszcze w takim kierunku-trzeba wykorzystać:)))
Wilwia-mój Danielek podobnie reaguje np.jeśli cos mu się zabierze czy niepozwoli-tzn.podobnie-z tym,ze trzaska rączkami to w stół,to w futrynę(co tam pod rąsiami jest)...całe szczęście nie nabył umiejętności uderzania mamy-raz próbował po twarzy klaskać w ramach zabawy,ale szybciorem mu taki pomysł wypersfadowałam;))))

Lubiczanko nic innego niż przetrwanie mi nie zostaje:-D:-D:-D, mam nadzieję, że szybko jej minie, że to taki etap jedynie

Teraz jest grzeczna, nawet po łóżku za bardzo nie skacze:rofl2::cool2:, bawimy się a Ania co chwilkę pyta: cio to, cio to i śpiewamy:cool2::-p:rofl2::rofl2::rofl2:. Może odpuści dzisiaj biednym rodzicom

Lubiczanko nic innego niż przetrwanie mi nie zostaje:-D:-D:-D, mam nadzieję, że szybko jej minie, że to taki etap jedynie

Teraz jest grzeczna, nawet po łóżku za bardzo nie skacze:rofl2::cool2:, bawimy się a Ania co chwilkę pyta: cio to, cio to i śpiewamy:cool2::-p:rofl2::rofl2::rofl2:. Może odpuści dzisiaj biednym rodzicom
oby-rodzicom od czasu do czasu(nie zaczęso rzecz jasna)wolne sie należy;)))

O,odezwała sie ta najgrubsza:-D:-D:-DTy to laska jesteś,że szok:tak:
Ale ja też jak napisałam,teraz mam to w tyłku,dość pojemnym zresztą:-DBędę sie martwić potem:tak:

hee kochana ja mam tendecje do tycia i co najgorsze tylko w brzuch mi wchodzi i cycuchy:))i przewaznie kontrolowalam swoja wage ale teraz co mi tam trzeba jesc jak sie chce:)P)))
Aniaa czuje sie teraz rewelacyjnie oby nie zapeszac heee nawet moj R zauwazyl bo sie smieje ze zaczelam cos robic w domu;)a ty jak sie czujesz ???

Ostatnia edycja:
Pauletta a Ty nie masz dziś przypadkiem imienin?:sorry:
NIee ;-) ja 2 grudnia miałam imieninki :tak: ale dziękuję za pamięć ;-)

No i tak w ogóle Hejoo :-) dziewczyny śpią a ja muszę po Wiktorka jechać :sorry: to skiknę tak szybko na jednej nodze to nie zdążą się obudzić bo dopiero co posnęły ;-) Dobra zmykam później coś naskrobię CU :-)

Witam
Lubiczanko zazdroszcze Ci ze bedziesz mogla chate urzadzac;)
Meggi juz ucalowalam;)
Pauletta ladne zdjecie;)
Ja mam Airtricity i widze oszczednosci wiec polecam.
A my juz kupilismy telewizje n i jestem happy ;)
powiem wam ze drogi sa tragiczne dziura na dziurze;/
Lece na kolacje bo u tesciowej jestem ;-)

Pauletta, masz na myśli, ze zostawisz Zuzie sama w domu...?

a ja miałam tak ochotę na cos, ze upekłam pizze, wyszła pyszna, ale nie przewidziałam jednego, ze dzieciom bedzie baaardzo smakowac az sobie wyrywali z rąk, gdybym wiedziała to upekłabym tez ta drugą, ktora zrobiłam dla M ,a jemu cos innego bym naszykowała i tak jeszcze mam kapusniak i kasze z sosem

Kamcia i jaki pakiet wziełas??

reklama
Tichonek-ja własnie z tą myślą teraz weszłam na bb(imieniny Pauletty),ale znowu mnie uprzedziłas;)))))
Kamcia-ja to jestem taka urządzoniomaniaczka-uwielbiam...Najchętniej zamknęłabym się sama w domku na kilka dni i na spokojnie sobie porobiła:)

Do góry