reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z Irlandii!!

adusia, ja sie chetnie zamienie :) duzo bym dala, zeby moc wyjechac na swieta. w polsce spedzam drugi raz wielkanoc, odkad jestem duza ;) i nie chce, naprawde nie chce. wyjezdzalam kiedys na ukraine na ten czas /mimo, ze tam obchodzona jest pozniej, to jest cudownie!/, pozniej irlandia. zle sie tu czuje po prostu. tak nieswiatecnzie przede wszystkim. moze to dlatego, ze jednak mam ciagle wrazenie, ze jestem sama?

marianeczka, przystojniacha ten twoj syn! a co do wyjazdu ja tez nic nie doradze. nie mam pojecia, jak wyglada leczenie na te karte, my standardwo latamy po irlandzkich konowalach. a tego to ci nie zycze mimo wszytsko. co tam sie w ogole dzieje z tym twoim synkiem? ciagnie sie za nim jakies pasqdztwo, lekarze nie radza z tym sobie?

daj znac, jaka jest wasza decyzja. naprawde trudno mi cos powiedziec, zwlaszcza ze nie wiem, co jest tytusowi.

reklama
Naja! Napisz mi prosze,w jakim banku brali kredyt na dom Twoi znajomi!!! Ci,o których pisałaś,że dostali(pomimo,że ona nie pracuje) Prosze!

ok, mam. bo juz ci napisalam, ze dzis tego nie zalatwie :) oto odpowiedz:

permanent tsb. ale polecaja nie droge przez bank, a pojscie do brookera. to on im wszystko nagral, zalatwil kredyt, znalazl dom. sprawy papierkowe macie wtedy z glowy.

dzieki za komplementy :) ja tam tez uwaam, ze tytus sliczny jest, hehehehhe :) :) :)
co do jego perypetii zdrowotnych - najprawdopodobniej jego wysokie goraczki byly po prostu odpowiedzia na infekcje wirusowa. ostatnio od goraczki zaczelo sie zapalenie oskrzeli. w poniedzialek przestal brac antybiotyk, wiec jest pewnie oslabiony i znowu cos zlapal. teraz ma wlasciwie tylko katar. cale szczescie nie kaszle. zobaczymy, czy rano bedzie mial temperature i jak wysoka...
a wracajac do konowalow... na czym polega ich slabosc? przepisuja nieskuteczne leki? nie kieruja na badania? zle diagnnozuja? sa niemili? napiszcie jakies konkrety, bo potrzebuje sie jakos psychicznie nastawic...

ojeje, super paulinka! ma ladne spojrzenie, takie psotne i slodkie jednoczesnie! i te blond wloski... bedzie miala dziewucha powodzenie!!!

Dziękuje,Marianeczka! Masz racje,Paulinka jest słodka a równocześnie psotna! Wszędzie jej pełno!!!!
Co do Irlandzkich lekarzy,to ja im nie ufam. Wole za kazdym razem przebadać małą w Polsce,jak jesteśmy na urlopie.
Jakoś nie spodobał mi sie pediatra-Nigeryjczyk (nie jestem rasistką!). Chociaż nasza rodzinna jest ok.

reklama
a ja akurat mialam watpliwa przyjemnosc trafic na irlandczykow dwukrotnie. horror. za to hindusow czy ciemnoskorych z afryki wspominam baardzo milo! irlandczyk kiedy poszlam pierwszy raz w ciazy powiedzial, ze jak bede palic do 10 papierosw dziennie i czasem cos alkoholowego wypije, to i tak dziecku nie zaszkodze. a kiedy maly sie rozchorowal, mial 40st goraczki i wymiotowal non stop irlandka powiedziala nam, ze jest zdrowy. no bez komentarza. w tym przypadku wlasnie dopiero hindus poznal sie na chorobie, zapisal lekarstwo i po dwoch bodajze dniach bylo dobrze. tak wiec w mojej ocenie irishe wypadaja znacznie gorzej. o zakazeniu po szyciu nie wspomne  :p

a jak tak chwalicie sie dzieciaczkami /paulinka to naprawde mala szelma! ;D / kilka nowych fotek malego  :)

sobie patrze..

resizeofmarzec060303pq.jpg

i tak mysle..

resizeofkwiecien060511tm.jpg

probuje sie schowac, choc chyba kawalek wystaje  ;)

resizeofmarzec060363ty.jpg

jak zwykle lapka w obiektyw ;)

resizeofkwiecien060206wi.jpg

no i trzeba powoli przyzwyczajac sie do samochodu. to nic, ze ten jest mamy, kiedys bede mial swoj!

resizeofkwiecien060401gi.jpg

Do góry