reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
Jestem dzisiaj niewyspana, bo Ania płakała w nocy i cały czas mówiła dzidzia aaa, dzidzia łełele (płacze), wrócili współlokatorzy z małą Julcią i szaleństwo, o momo nawet nie wspomina

Pranie już zrobiłyśmy, teraz pójdziemy wieszać

Lubiczanko piękny torcik:)
Tichonku welcome back

miłego dzionka

reklama
Witam z rana
Diecie w przedszkolu , ja już po śniadanku i czekam na Paulette:)
Didi, Monia dziewczyny z Galway może tez wpadniecie na kawe ok 12?:)

i ja się witam:)
Asieńko-moze Ania domaga się rodzeństwa;)))
Aaniu-i znowu ta odległość:(
Tichonek-cieszę się,że wróciłaś:)))
Kamcia-no imprezowa z Ciebie babeczka-podzękuj Ł za fotki-nawet nie wiedziałam,że nam wgrał:)
Pauletta-udanej i sprawnej wizyty u lekarza
Monidan-miłego dnia:)))
Margaritta-co nic się nie odzywasz?
Ewelcia-jeszcze ciągle masz szanse-kawałek został:)
Mój jak stał tak stoi-dobrze,ze długa data ważności,bo nie wiem kto by go skonsumował;)
a tak w ogóle-brzuch ni z tego ni owego wylazł i nie da sie ukryć,zem w ciąży-dobrze,że waga stoi:)))No i nie wiem skąd się przypałętał taki nastrój,ale od rana ryczeć mi się chce:(%$^%%$$$głupie hormony:(

witam:)
Lubiczanka - a dziękuję za zaproszenie:) może niedługo skorzystam:p no i życzę powrotu dobrego humoru:))) a gdzie ci wcięło jeden suwaczek?
Kamcia - jeśli moje dziecko nie padnie to będę
a Tichonek to już się meldowała po powrocie???

Andzulina-powiedzine,zpamietane...to kiedy mam się Was spodziewać:)))))A nie wiem co z tym suwaczkiem się stało:/
Asieńko-nie karz dziecku czekac;)))

reklama
Do góry