reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia, dzieki za zaproszenie, ale Eryk konczy szkołę o 13:30 wiec 12 to duzo za wcześnie ;-)
Lubiczanko, nie smutaj sie
Ja dzis mam obiadek tylko kasze i makaron ugotowac, to luzik ;-)

reklama
Kamcia, dzieki za zaproszenie, ale Eryk konczy szkołę o 13:30 wiec 12 to duzo za wcześnie ;-)
Lubiczanko, nie smutaj sie
Ja dzis mam obiadek tylko kasze i makaron ugotowac, to luzik ;-)

gdyby tak dało radę...ale przynajmniej pęd złapałam...dół ogarnity,pranie zrobione,powiesić trzeba,obiadu nie wymyślam...kopytka zrobie i jakis sosik do tego,zaraz pójdziemy z Młodym skręcić jego todler łózko:)I niech mi się wali,pali mam wszystko dzis w ...poważaniu;)

Witam!!
Lubiczanko nie smutaj sie ...glow ado gory:)
z checia bym zjadla tego tortu ale...od dzis na diecie znow jestem!!!!
Mam zamiar nie grzeszyc..ale czy mi sie to uda to nie wiem!!!
Tichonku where are you???melduj sie tu szybciorem!!!

A ja dizs @ dostalam..nie przytomna jestem...a mam dzis znow dwojke...:sorry2:

Andziluna narobiłam sie wczoraj, rosól, bitki, kluski sląskie, to dziś odpoczywam :cool2:
chociaz mam ochote upoec szarlotke z płatkami Misi, a teraz mi sie przypomniało ze za mało jabłek mam :sorry2: chyba ze jakis dzem dodac, ale z drugiej strony z kim ja zjem to ciasto, sama nie dam rady :-p

hej Wam!
my weekend busy bo nam sie przemeblowania zachcialo;-)-ale sie ciesze bo jest przytulniej i bardziej po mojemu:tak:;-):happy2:
Tiaaaaa i na wspaniale zakonczenie weekendu..-po poludniu okazalo sie ze wody niet:angry:Jakas awaria glownej rury po powodziach.Cala wiocha bez wody:baffled:Niby naprawiaja,ale kiedy naprawia,nikt nie wie:nerd:Wiec siedze na d**ie,bo co mam robic..A w nastepna srode mama przylatuje:baffled:

kamcia-gratuluje!:-)
Lubiczanko-dobrego nastroju do konca dnia zycze:tak:
pauletta-dobrze ze Zuzanna lepiej:tak:

Ide.Milego dnia!

reklama
Do góry