reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tichonku gratuluję dobrych wieści...
lubiczanko 100 lat:-)
pauletta współczuję...ale najważniejsze że to nie złamanie..
lubiczanko 100 lat:-)
pauletta współczuję...ale najważniejsze że to nie złamanie..
Ostatnia edycja:
kasiuleczka25
Fanka BB :)
Andziulina a no te kulki ja wykonczyly...ale nie tak do konca bo padla na 2 h zachcialo jej sie siusiu ja wchodze do pokoju a ona placze i wola mamusiu siusiu, wiec migiem do lazienki i znowu ja klade, leze obok a jej sie odechcialo spac-tym samym po 45 minutach cisnienie mi podskoczylo i zabralam ja na dol teraz lezy na kanapie. wiec posiedzi troszke z nami i pojdziemy razem spac, tylko to bledne kolo z poxnym chodzeniem spac i poxnym wstawaniem sie powtorzy jutro znowu budzik w ruch pojdzie kurna oby slonce swiecilo to bedzie i chec zeby wstac, a jak bedzie tak jak dzis to znowu do 10 pospimy.
Moj M wlasnie zglodnial, (ha ha bo dzis na obiadek tylko zupke dostal) i wiecie co o tej porze sobie nalesniki smazy(poprosil tylko zebym mu ciasto umiksowala a on bedzie smazyl) grrrr takie zapachy mnie tu dochodza a ja nie mogeeeee ich jesc.
Moj M wlasnie zglodnial, (ha ha bo dzis na obiadek tylko zupke dostal) i wiecie co o tej porze sobie nalesniki smazy(poprosil tylko zebym mu ciasto umiksowala a on bedzie smazyl) grrrr takie zapachy mnie tu dochodza a ja nie mogeeeee ich jesc.
Ostatnia edycja:
anineczka
królowa mrówek :P
witam
meldujemy się po imprezce u Dadziusi
chłopaki już śpią a i mnie coś oczy się kleją.
Pauletta o jejku to mieliście nie wesoło.Buziaki dla Zuzinka
meldujemy się po imprezce u Dadziusi
chłopaki już śpią a i mnie coś oczy się kleją.
Pauletta o jejku to mieliście nie wesoło.Buziaki dla Zuzinka
kasiuleczka25
Fanka BB :)
Andziulina ha ha jak tak dalej pojdzie to chyba Cie o to poprosze ( ale wtedy to bede musiala wstac ze 2 h wczesniej zeby chate ogarnac bo u mnie to 19 jest jeszcze porzadek a na drugi dzien rano mam sterte naczyn do pomywania jakbym ze 3 dni nie myla-tak to jest jak M sobie sam wieczorem robi cos do jedzenia)
pauletta82
Sexy Big Mamma
Kasiuleczka jak zaczniesz rano wstawać po prostu zapalaj małej światło w pokoju jak jest ciemnawo....zostaw na kilka minut ..później zacznij ją ubierać i w trakcie tego już powinna się obudzić tak lepiej jak na chama psycholog mi tak podpowiedziała bo po przerwie świątecznej miałam problem aby dobudzić Wiktorka na poranne przedszkole a teraz wstaje wcześniej ode mnie ciemno jak w doopie bo to 7 rano a ten od razu woła "na dół" więc on idzie na dół P mu bajki włącza a my jeszcze drzemiemy :-):-):-)
AAAA i zapomniałąm dopisać dzięki dziewczyny z Zuzią już duużo lepiej wieczorkiem tylko lekko sine paluszki ogólnie teraz śpi tylko popłakuje od czasu do czasu ale cały czas jej przeciwbóloew daje
AAAA i zapomniałąm dopisać dzięki dziewczyny z Zuzią już duużo lepiej wieczorkiem tylko lekko sine paluszki ogólnie teraz śpi tylko popłakuje od czasu do czasu ale cały czas jej przeciwbóloew daje
Ostatnia edycja:
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
helloł
na imprezce u Lubiczanki było przednio byście widziały ten tort szacun normlanie. Raz jeszcze najlepszego kochana i dziekujemy za królewskie przyjecie ;-):*:*
No i fajnie było zobaczyc sie z dziewuszkami paroma... przepraszam za ciągłe niezadowolenie Nikusi,ale to ta choroba raczej... wsiadłysmy do auta i od razu zasnela co nie przeszkodziło jej po przyjezdzie do domu znow isc spac takze.... na bank jest osłabiona..
Tichonkowa szczesliwego lotu kochana. Wracajcie wracajcie...
Pauletta az mi ciary przeszły ucałuj jej te paluszki- bidulka mała
anineczka pagadały my w kazdym razie ...zreszta Ty wiesz :* a oczy to i mi sie kleją..ale mają prawo.
Ja pierdziu jak ten wiatr szaleje ide na góre bo się chyba bać zaczynam
dobrej nocy laseczki
aaa kamcia udanej posiadówy ;-)
Marta F a my to juz w ogole- gęba nam sie nie zamykała
na imprezce u Lubiczanki było przednio byście widziały ten tort szacun normlanie. Raz jeszcze najlepszego kochana i dziekujemy za królewskie przyjecie ;-):*:*
No i fajnie było zobaczyc sie z dziewuszkami paroma... przepraszam za ciągłe niezadowolenie Nikusi,ale to ta choroba raczej... wsiadłysmy do auta i od razu zasnela co nie przeszkodziło jej po przyjezdzie do domu znow isc spac takze.... na bank jest osłabiona..
Tichonkowa szczesliwego lotu kochana. Wracajcie wracajcie...
Pauletta az mi ciary przeszły ucałuj jej te paluszki- bidulka mała
anineczka pagadały my w kazdym razie ...zreszta Ty wiesz :* a oczy to i mi sie kleją..ale mają prawo.
Ja pierdziu jak ten wiatr szaleje ide na góre bo się chyba bać zaczynam
dobrej nocy laseczki
aaa kamcia udanej posiadówy ;-)
Marta F a my to juz w ogole- gęba nam sie nie zamykała
Ostatnia edycja:
reklama
emili78
mama czerwcowa 2009
Hej mamunie Pozdrawiam Was gorąco w nowym roku tak nie bardzo mam czas do was zaglądać, ale mniej więcej wiem co tam u was, bo czasem czytam wasze posty..U mnie bez zmian Mąż ten sam dzieci ok choć Julka coś troszkę chorowała,ale po antybiotyku dochodzi do siebie. Aż mi się nie chce wieżyc że nie długo będzie miała 2lata mówi pojedyncze słowa ale dupa jej wychodzi najlepiej w szczególności jak ją o coś wyzywam i nie każe to obraca się i mówi dupa...ubaw teraz duży .Klaudi ok , ale jest zazdrosny niby duży myślałam że rozumie nie które sytuację ale jednak się pomyliłam Pozdrawiam Ps. Pauletta czy twój Wiktor chodzi do przedszkola bo pracuję z Irlandką która mi opowiadała że ma chłopca Polaka ma na imię Wiktor i ma 3lata uczyłam ją mówić po polsku ;,boli ciastko, pić itd.. Julka na sankach wymyślonych przez sąsiada
Załączniki