reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

moniadan jeśli się mylę .... to dowiem się dopiero jak wyjdą pozostałe:-D:sorry:
a wtedy napewno napisze czy to była jednak 4 czy faktycznie 5:-p

nie mam coś głowyt do pisania..
anineczka gratuluję wyboru wakacji:tak:

widzę że sonda już ruszyła..
chciałam życzyc szczęścia wssystkim kandydatkom:tak:

co jeszcz... nie pamiętam , źle się czuję..
sorki:sorry:

reklama
własnie skonczyłam ćwiczyc, fitness kinect to rewelacja, 10 minut ćwiczen i jestem cała mokra
oki lece na NW a później pod prysznic, chłopaki pieka bułeczki z masełkiem czosnkowym, musze znów troche kalorii podjeśc :-D
Miłego wieczorku

Witam
Anieczka ciesze sie bardzo Twoim szczęsciem no i że mogłam pomóc , i nie pisz za dużo bo członek jeszcze wejdzie na forum i niespodzianke odkryje!!!
MoniaD kondycje trzymaj:)
Pauletta hihi niezłe masz głodomorki.
Ja odkąd niepracuje to chodze wiecznie głodna , zjem obiad i za chwile znów głodna jestem:/
Misia rozumiem Cie , bo też miałam stresa jak bez wypłaty w styczniu sobie poradze, no ale oszczedzałam ile wlezie i chyba jakos to bedzie, i nawet jakiś grosz sie znajdzie żeby do PL wziąść.
Co do mysli nocnych to tez tak mam jak sie czyms martwie , lub jakas decyzja do podjecia to za chiny nie zasne.

Dziewczyny czy ma ktoras z Was problem z dostepem do Naszej klasy?>??
JA od wczoraj nie moge sie dostac na swoj profil.
Zaloguje sie i wskoczy na chwile ze mam 1 wiadomosc a pozniej automatycznie mnie wylogowywuje:eek:.
Po czym wchodze w profil-edytuj profil...moge zrobic edycje i zapisac..wtedy tez widze od kogo mam wiadomosc,ale jak chce w to wejsc to znow sie wylogowywuje automatycznie
Nie wiem o co kaman?

Ostatnia edycja:
jA MAM PROBLEM Z gg-J zamknął wczoraj-tak całkowicie i nie pamietamy hasła-zonk:/
a tak w ogóle wpadłam powiedzieć DOBRANOC...jakos mam ostatnio dziwny okres-jestem taka zajechana wieczorami...a potem w nocy jak człapie do wyrka to spac nie mogę:( No dobra-ale do jutra już,bo J chyba się udało uspać Danielka:))))

Ewelcia mi NK normalnie działa, nawet miałam wiadomosc i normalnie przeczytałam
Lubiczanko, a ja własnie pisałam do ciebie na gg, no szukaj w pamieci tego hasła ;-)
Bułeczki sie pieką ;-)

reklama
Do góry