reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Młoda dostała właśnie pierwszy raz pomidorówkę z kurczaczkiem marchewką pietruszką i zacierkami dżizass dwie michy na raz walnęła a jak się pieniła jak za wolno ją karmiłam
Anineczko Bry
a jakieś 3 puszki to mój ulubiony drink ja nawet kaca po tym nie mam ;-) na drugim miejscu jest gin ze spritem i cytrynką na trzecim malibu ze spritem na równi z Ludwikiem DrozdusiPauletta to ilez ty wypoilas tego red Bulla ze jeszcze cie trzymaja raz pilam wodke z red bullem a na drugi dzien nie moglam glowy od poduszki oderwac..
Anineczko Bry
Ostatnia edycja:
pauletta82
Sexy Big Mamma
różnie ...jak mam coś co dla niej też się nada to jej daje a jak nie mam to dostaje słoiczki już wiem które lubi najbardziej bo też ma swoje typy i tylko takie kupuje po za tym ona zawsze dosiada nam się do talerzy jak jemy obiad wtedy z reguły dostaje ziemniaczki bo Zuza nie zdzierży że my jemy a Ona niepauletta a sama gotujesz malej obiadki??
anineczka
królowa mrówek :P
Alex wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :-):-)
lecę po Antka.
a ja nigdy nie piłam vódki z red bullem,ale coś czuje,że by mnie sponiewierało
lecę po Antka.
a ja nigdy nie piłam vódki z red bullem,ale coś czuje,że by mnie sponiewierało
wilwia
Fanka BB :)
Witam mamunie.
Ja mialam ogladac domek na 11.Mial przyjsc ktos z agencji nam go pokazac,minelo pol godziny wiec dzwonimy,najpierw nikt nie odbieral.W koncu chyba za 4 razem odebrali i twierdzili,ze wczoraj przez trzy godziny dzwonili,zeby zmienic czas spotkania.Tylko,ze jakos do nas nikt nie dzwonil!Alez jestem zla,cos mamy pecha z ta przeprowadzka.No ale nic,na 3 idziemy ponownie zobaczyc domek-moze sie uda
Tobi mi teraz zasnal,a ostatnio spi sobie dlugo,wiec pewnie bede musiala go przebudzic.Mam nadzieje,ze to nie popsuje jego humoru.Wogole ostatnio mam jakas chandre,jestem nerwowa itp...juz marze o mieszkaniu samemu.Jeszcze lokatorzy ciagle w domu,wiec to chyba jeszce poglebia moje nie najlepsze samopoczucie,bo strasznie mi dzialaja na nerwy.Miejmy nadzieje,ze niedlugo sie pozegnamy...
Ja mialam ogladac domek na 11.Mial przyjsc ktos z agencji nam go pokazac,minelo pol godziny wiec dzwonimy,najpierw nikt nie odbieral.W koncu chyba za 4 razem odebrali i twierdzili,ze wczoraj przez trzy godziny dzwonili,zeby zmienic czas spotkania.Tylko,ze jakos do nas nikt nie dzwonil!Alez jestem zla,cos mamy pecha z ta przeprowadzka.No ale nic,na 3 idziemy ponownie zobaczyc domek-moze sie uda
Tobi mi teraz zasnal,a ostatnio spi sobie dlugo,wiec pewnie bede musiala go przebudzic.Mam nadzieje,ze to nie popsuje jego humoru.Wogole ostatnio mam jakas chandre,jestem nerwowa itp...juz marze o mieszkaniu samemu.Jeszcze lokatorzy ciagle w domu,wiec to chyba jeszce poglebia moje nie najlepsze samopoczucie,bo strasznie mi dzialaja na nerwy.Miejmy nadzieje,ze niedlugo sie pozegnamy...
reklama
elika21011983
Początkująca w BB
Ja również witam Ciężka noc dzisiaj była Mały ciągle płakał a w dzień wcale nie jest lepie ale nareszcie zasnął mam nadzieje, ze po drzemce będzie lepiej Oj te ząbki chyba żyć mu nie dają a ja biedna nawet nie mogę mu pomoc:-(
Aniu-Mika ja rowniez witam cie serdecznie
Aniu-Mika ja rowniez witam cie serdecznie