reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc! Jestem tu nowa.. Na poczatku sie przywitam ... Jestem Monika i mieszkam w Dublinie. Od niedawna jestem w ciazy i ... nie ukrywam ze jestem ciut przerazona. Przyznam sie ze nawet jeszcze nie bylam u lekarza bo to 1 m-c. Nie mam medical card i zastanawiam sie czy moge sobie wybrac dowolnego lekarza. Mysle o tym najblizej domu, zebym nie musiala daleko jezdzic. Jak czesto sa wizyty? Czy musze na pierwsza wizyte zabrac jakies specjalne dokumenty? Po prostu czuje sie ciut zagubiona :( Wy to macie juz za soba, dlatego prosze a podpowiedzi. Pozdrawiam.

https://www.babyboom.pl/forum/mamy-...wiedziec-powinna-w-trakcie-tworzenia-d-10120/

Pozdrawiam i życzę duuużo zdrówka dla Ciebie i Fasolki:-)

reklama
reklama
in_visiblevision dzieki b ale to troche stare zdjecie moj maly juz skaczyl dwa latka i jest strasznym rozrabiaka.a jak sie zyje czasami ciezko zwlaszcza jak ciagle pada ale ogolnie jest ok

Do góry