reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka dziekuje za opisiek.Jutro lece kupic-choc obiecalam sobie,ze dlugo nie zakupie nowej zabawki,bo Tobi ma ich juz mnostwo.No ale juz dzis peklam i kupilam mu zabawkowy laptopik i jeszcze Twoja rekomendacje tej zabawki mnie przekonala wiec znowu sie zlamie:-D

reklama
lubiczanko-dzieki za opis zabawki,ja tez sie skusze,o ile jeszcze beda;-)
choc moja wika 2gi dzien mi z rak nie schodzi..Wyciagnelam jej nowe zabawki, pobawila sie minute i juz przy mnie stoi:cool2:
i sie wcale ni pomylilam,Ciebie mialam na mysli:tak:Widzisz jaka motywacje Ci zalatwilam:-D
Tichonek-to chyba rzadko spotykane,ze ktos nie lubi gotowac,a gotuje smacznie.Ale jak piszesz,serducho wkladasz w potrawy wiec to dlatego;-)
Na farmie wsio jest,ale czesto więdnie;-)
Zgaga-powodzenia w kucharzeniu.Smaka mi narobilas;-)

Ide do wyjca:nerd:

O jejku ale trzeba was nadrabiac

U mnie w domku to moj M robi rybke po grecku i wogole rybke w kazdej postaci ja mu sie wtedy nie wtracam do garow;-);-);-)

Dziewczynki a powiedzcie mi w czym pralyscie ubranka swoich maluszkow jaki proszek albo plym bylby najlepszy zeby nie uczulal ?

boze dziewczyny...jaka ja gruba bede. Tyle zaczelam jesc!!!! Ciagle!!! A teraz jeszcze ta ryba....czizas....i plackow ziemniaczanych mi sie tak chce juz od dawna...tylko robic nie mam czasu. ostatnio mam faze na winogrona. I na nutelle.

Czuje sie fatality...leb mi peka...pije juz chba 5 herbate dzis. Tym razem z sokiem malinowym. Czy paracetamol jest bezpieczny juz w pierwszym trymestrze? Bo nie pamietam...
A .wrocil wczesniej z pracy i zabral mlodego do sklepu...wowwww....co mu sie stalo?? Smiesznie tak siedziec w domu bez Ala....chyba nigdy tak jeszcze nie bylo!

Co do zabawek to ja bym wlasnie chciala laptopka malego dla Ala zeby sie odczepil od mojego. Tylko problemo jest bo u nas zeby w sciane ostatnio wiec kichaaa...

witam

ale się najeździłam,wymiękam :baffled:
jeszcze w trakcie robienia mielonych zorientowałam się,że nie mam bułki tartej :dry:
No ale ubezpieczenie auta zapłacone,klatka by przetransportowac Bazyla zakupiona,nawet pierwszy raz sama tankowałam auto :-D:-D

Alex ja polecam Fairy,moje dziecko miało uczulenie na Persil i Bold,a Fairy nawet do dzisiaj kupuję....a w zasadzie to możesz kupic każdy proszek tylko Non-Bio :dry:

misia moim zdaniem możesz wziąśc paracetamol.

co do rybki po grecku to mój M robi,ja nie za specjalnie lubię to danie :sorry2:

hejka
Didi duzy ten tatoo ale ciekawy:tak:

znajoma namawia mnie zebym po porodzie postarala sie o medical card ale mysle, ze mi nie przyznadza bo maz pracuje, ja tez choc teraz jestem na health and safety benefit a potem przejde na macierzynski. Szefowa juz sie pytala kiedy wracam po macierzynskim:baffled:. szczerze mowiac to nie chce tam wracac do pracy, chcialabym zmienic robote.

LadyZgaga-no już teraz po ptokach-a właściwie po rybkach,więc nie będę miejsca zabruzdac:/
Madbebe,Wilwia-Marta też po to pojechała-od kąd wróciliśmy ze szkoły z Dawidkiem(po 3ciej)Daniel siedzi i się bawi:)))
Misia-w argosie są takie laptopiki-i całkiem niedrogie...Gdybyś mieszkała bliżej mogłabym Ci oddać po Dadzi:(
Anineczko-zuch dziewczynka-zatankowała sama...Ależ z Ciebie dumna jestem:)))))
Alex-nie ma lekko...Tu jednak cały czas się cosik dzieje;)))))
AsienkoM-miałam podobny dylemat...Tylko mi się marzyło coś mojego-małego,ale jednak...Póki co na marzeniach poprzestaje:((((Ale jeszcze im pokażę;)))

reklama
Do góry