asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Moje kondolencje:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Crayz girl musisz sie przyswoic do nowej sytuacji .. jak co to pisz co i jak u Ciebie...powodzonkaHej Laski
My już w PL.. Wszystko poszło zgodnie z planem.. Jeszcze sie nie rozpakowałam bo dopiero meble ustawialiśmy moje panieńskie jeszcze Zmęczona jestem okropnie.. Nie ma czasu żeby usiąść i odpocząć..:/ Jutro jadę na uczelnię załatwić wszystko. Ogólnie wszystko jest ok tylko humor mi nie dopisuje.. Mam wątpliwości chyba co do tego wszystkiego..... bardzo się boję......To mnie normalnie przerasta.. Chyba się trochę pogubiłam.. no ale za wcześnie na opiniowanie... Mam nadzieję że toi tylko przez zmęczenie po prostu....
Pozdrawiam.
pogoda??powiedz mi lepiej gdzie to pojadeCo Wy?!Gdzie Wy?!
Ja rozumiem słonko,pogoda,ale żeby aż takie pustki?
Przeczytałam jajkamiI pomyślałam kurzymi czy swymi?Chyba zjem lepiej rosołu
oj... anineczko przykro mi strasznieDzięki asieńka
właśnie dowiedziałam się,że zmarła mi babcia :-(
ehhh no i nie zdążyłam poleciec i jej zobaczyc :-(