reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ka.M'cia Gratulacje:-):-):-):-)
jednak otwarł się worek ze spakowanymi foremkami:tak:...Może i mnie się uda:sorry2:Przesyłaj fluidki:tak:
A powiem Ci,że jak pytałaś mnie o suwaczki to tak sobie pomyślałam,że może chcesz ciążowego wstawić:tak::tak:Miałam nosa:-D
Niech się Fasolka/Fasolek zdrowo rozwija:tak:

reklama
Buterfly-szok! Cale szczescie, ze wszystko dobrze sie skonczylo.
Pauletta-trzymam kciuki!!!
Ka.M'cia- gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spokojnej ciazy Ci zycze!!!!!

hehe moj D mowi ze to bedzie fasolek tym razem:-D
dla Ciebie fluidy ciazowe Tichonku
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

jestem przeszczesliwa.....
D caly wieczor sie wczoraj pod nosem usmiechal jak zobaczyl pozytywa.... hihihih
a dzisiaj bylam potwierdzic u lekarza.... nbo i dokladnie tak jak wyliczylam na 3 maja... tak mi powiedziala....
z suwaczkiem to tak... hihih chcialam dostawic.....:-p masz nochalka:-D
terazz czekamy na Ciebie:tak:

kamcia- GRATULACJEEEE!!! :-):-):-) Alez sie ciesze! Super nowina! Wyprzedzilas mnie o tydzien:-):-):-) ja mam termin na 8 maja :-) Teraz czekamy na ciebie Tichonku!!!. mam nadzieje,ze za 2 tyg i u ciebie pojawi sie suwaczek.
Kamciu a jak ci lekarz potwierdzil ?? na jakiej podstawie? Ja sie wybieram do lekarza za jakies 4 tyg na scanik, bo teraz to tam nic jeszcze nie widac;-)

Mamo Ai J- oczywiscie ze 5.09! na 12.09 juz mam inne plany:-);-)

kamcia- GRATULACJEEEE!!! :-):-):-) Alez sie ciesze! Super nowina! Wyprzedzilas mnie o tydzien:-):-):-) ja mam termin na 8 maja :-) Teraz czekamy na ciebie Tichonku!!!. mam nadzieje,ze za 2 tyg i u ciebie pojawi sie suwaczek.
Kamciu a jak ci lekarz potwierdzil ?? na jakiej podstawie? Ja sie wybieram do lekarza za jakies 4 tyg na scanik, bo teraz to tam nic jeszcze nie widac;-)

Mamo Ai J- oczywiscie ze 5.09! na 12.09 juz mam inne plany:-);-)
narazie potwierdzenie testem no i wyliczyla mi z @ termin...
a czemu nie widac??
jak bylam w ciazy z Victoria to mialam juz scan w 6tc3dniu no i bylo widac kropeczke a tydzien pozniej bilo juz serduszko i tez widzielismy:tak:bo mielismuy 2 skamy tydzien po tgodniu:tak:

a to tak...kropeczke to moze ale ja wlasnie chce isc jak serce bedzie juz bilo bo to jednak dopiero wtedy wiadomo,ze wsyztsko jest ok. Czyli ok 7 tydz dlatego wlasnie w moim przypadku to kolejne 3-4 tyg :)

reklama
Do góry