reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny mam sprawe jesli znacie kogos kto potrzebuje mieszkanie w centrum Dublina to ja mam do odstapienia gdyz musze nagle wyjechac do polski na stale. Mieszkanie znajduje sie na smithfield (10 min.od szpilki) dwa pokoje podwojne, w pelni wyposazone,internet,parking,TV, 1400 euro +depozyt

poszukuje pilnie telefon kontaktowy 0857894917 Ania

z gory dziekuje:)

Dzien dobry dziewczyny.
Chcialabym Was o cos zapytac, Czy ma któras z Was tabletki z polski na rozwarcie, chodzi mi dokladnie o Fenoterol, Staveran 40mg, Natamycyna

Jestem w 29 tyg ciazy i niestety Pani ginekolog stwierdzila rozwarcie i wziecie tych tabletek jest konieczne, oczywiscie w polsce rodzice beda sie starac jutro mi je wypisac i wykupic. Niestety musza je wyslac poczta bo nikt ze znajomych nie jedzie do polski. A wiecie jak z tymi paczkami, czasem tabletki nie dochodza, ja mialam juz taka sytuacje. I dlatego pytam Was byc moze któras ma chociaz kilka szt abym mogla wziasc do czasu kiedy, tabletki przyjda poczta z Polski.
Zycze milej niedzieli

dziewczyny jak to jest z szczepieniami w irl czy trzeba dziecko doszczepic w pl jeszcze na cos bo slyszalam gdzies ze nie szczepia tu chyba na guzlice ale nie jestem pewna

dziewczyny jak to jest z szczepieniami w irl czy trzeba dziecko doszczepic w pl jeszcze na cos bo slyszalam gdzies ze nie szczepia tu chyba na guzlice ale nie jestem pewna
A gdzie rodziłaś syna?
Jeśli w Pl to dostał szczepionke po porodzie.
Jeśli w Dublinie to też dostał szczepionke po porodzie.
Chyba,że akurat nie mieli ich.
Zajrzyj do Książeczki szepień i zobacz czy ma (BCG) jak nie to zgłoś się do Swojej nurse lub Health Center,a oni go zaszczepią ;-):sorry2:

czesc dziewczyny. a co tutaj tak pusto? mam pytanie, napiszcie mi prosze do ktorego tygodnia trzeba sie zglosic do GP?

Załączniki

• zdjecia aga 472.jpg
    zdjecia aga 472.jpg
    140,5 KB · Wyświetleń: 31
  • zdjecia aga 466.jpg
    zdjecia aga 466.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 29
reklama
wiatm ja juz po wizycie u pediatry i jest ok naciagnal malemu siusiaka troche go bolalo ale wyszedl i dal mi masc i co kilka dni sama mam mu mocniej nacigac i smarowac zapytalam sie tez go o łzawienie oczu i powiedzial ze to nic groznego ... odp mi na moje pyt i sie ciesze ze poszlam do niego... ciekawe czy w galway sa tacy lekarze pediatrzy chyba tylko w szpitalu..?

pogoda sliczna ale jestem zmeczona taka wys temperatura odzwyczailam sie:) teskni mi sie do domu hihih

pozdr

Do góry