reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiun a pewnie, że hipcie widzieliśmy:-D, Ania najpierw jednego zobaczyła, potem my, bo dwa pływały cały czas pod wodą i tylko na chwilę się wynurzały i jeden gigantyczny na takiej wysepce był
Tichonku trzymam kciuki, żeby w następnym miesiącu się udało. Nie załamuj się i myśl pozytywnie
Larcia Ty obrotna kobietko:-):-D
Crazy Girl zdrówka dla Emilki

Było gorąco, potem był deszcz, pranie było w domu, na dworze i teraz znowu w domu, ech. Andzia sypialnię roznosi a ja nie mam jak z nią wyjść w tę pogodę:wściekła/y::no:

reklama
Dzięki dziewczynki:tak:Będę,będę się starać,tylko,że w tym cyklu już nie mam szans:no:I nie chodzi o to,że nie trafiliśmy czy coś.Po prostu wcale nie miałam owulacji i nie było najmniejszej szansy na dzidziusia:-(Jesteście krócej tu u nas to nie wiecie jakie miałam przeboje przez rok,jak czekałam,żeby moć wreszcie zacząć:confused2:A teraz kiedy już wszystko na najlepszej drodze to o!:confused2:A pierwszej młodości już nie jestem:baffled:
kochana wiem ze niewiele wiem o was i waszych problemach Wiem jedno ze najwazniejsze jest pozytywne nastawienie Moze to brzmo banalnie ale ja w to wierze Naprawde trzymam kciuki zeby wam sie udalo

Załączniki

• DSC05381.jpg
    DSC05381.jpg
    66,4 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC05317.jpg
    DSC05317.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC05311.jpg
    DSC05311.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC05386.jpg
    DSC05386.jpg
    50,6 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC05477.jpg
    DSC05477.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC05302.jpg
    DSC05302.jpg
    37,9 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC05482.jpg
    DSC05482.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 42
Miska!!!! to ty spiewasz :szok::szok::szok::-D:-D:-D nie chwialiłas sie nigdy, co ty jeszcze przed nami ukrywasz kobieto???? :-D:-D:-D
piosenka super!!! musisz mi wszystko opowiedziec, kiedy to było i w ogole, to moje niespełnione marzenie śpiewac w zespole :-D
ale mnei teraz zaskoczyłaś, dobrze ze siedze, bo bym padła :-p

Kasiun
co to za fryzjerka taka dobra??

Dindzusia czy ty masz 4 miesięczne dziecko i juz sie starasz?? czy ja cos pomieszałam? bo teraz po tym śpiewie Miski w szoku jestem i juz nie mysle logicznie :-D

Tichonek, nie mów hop, pamiętam jak gastone pisała, ze nic z tego i posłała męza po podpaski a teraz tuli swoje córusie :-)

wow, to chyba twoj synus to aniołeczek, mi sie było trudno zdecydowac nawet jak mój miał 3 lata :-p
ale mała różnica to super sprawa, żałuje ze tak długo czekałam
to życze powodzenie i szybkiego zobaczenie dwóch kreseczek

Ka Mcia fajne fotki, śliczna córcia, ale czemu ty na wszystkich zdjęciach ucięta :angry:

Lubiczanko a no wczoraj wpadlam na szybciora...bylam zmeczona,bo szybko zakupy musialam robic bo moj m wrocil pozno z fuchy,potem szybka kawka u znajomych,kapanie i usypianie mlodego-male co nieco :-pi tak zlecialo.
Co do plodnosci to ja tez swoja chetnie oddam-nam udalo sie z apierszym razem;-)
Tichonku nie stresuj sie tak bardzo,na pewno Wam sie uda!!duzo daje tez nie myslenie o tym za czesto,ze sie chce,ze to juz teraz itp.wrzuc na luuuz,a zobaczysz - zaskoczysz:tak:
Crazy Girl zdrowka dla corci zycze!
Anineczko ja Ci podpowiem gdzie sa jagody:-p....sama bym sie na nie wybrala,ale nie mam kiedy i z kim:baffled:....otoz jagody kochana sa w Wiclow Gap...-byliscie tam turystycznie???:-p...o wiecej inf.prosze pytac:-p
Misia no swietna jestes:-D:-D
MArta witaj spowrotem:-)
Jak podroz Wam minel? jak tam Szymko?
Chyba wczoraj juz byliscie co?bo cos pamietam ze pisalas ze 8 bedziecie w IE

Ugotowalam kapuste i grzyby-maja byc pierogi,ale kiedy beda to nie wiem?robia sie juz dwrugi tydzien:-p:zawstydzona/y:.
Nie wiem czy dzis dam rade ulepic...bo mam sterte prasowania....

U nas teraz sie rozpogodzilo/....wczosniej co chwile padal deszcz a Szym chcial na dworze siedziec...

Lece kawke spic...

tyle zescie naprodukowaly ze zeszlo mi troche z czytaniem,a farma jesczze nie obrobiona

nio nie narzekam, grzeczniutki jest bardzo i malo marudzi Placze jak juz naprawde cos mu sie dzieje Po tatusiu taki spokojny :) nio chce zeby dzieciaczki razem sie wychowywaly a pozatym chcialabym jak najszybciej wyjsc z pieluch i wrucic do aktywnego zycia zawodowego a puki dzieciaczki nie osiagna wieku przedszkolnego to niemozliwe bo niestety my nie mamy mozliwosci zeby ktoras babcia mogla tu przyleciec i mieszkac z nami wiec sama rozumiesz tak czy owak bede przez pare najblizszych lat siedziec w domku to wykorzystam ten czas na kolejne malenstwo Wiec troszke hardcore bede miala z dwujeczka ale mysle ze podolam

ja mam pytanie o tą farme, bo ja tez mam farme, tzn mój Eryk sobie załozył ale ja tez tam sadze rozne rosliny i jak mam was znaesc trzeba jakies nicky znac czy co, zeby byc wasza sąsiadka, ja mam ta farme w ogole na telfonie i moze sa jakies rozne rodzaje..? kompletnie zielona jestem
jak sie wasza farma nazywa? Moja to farm story

reklama
Tichonek-nie wiem nigdy nie szukałam odp na to,ale i z Dadzią i z Danielkiem była ta sama story-dzień bez tabsy i bzyk;)))
Misia-dobrze,że odeszłaś,bo nie dali Ci dużego pola do popisu-masz może jakąś piosenkę z wokalem-wokalem?Chętnie posłucham:)
Dzindusia-dobrze kombinujesz z tymi dziećmi:)))Powodzenia i Tobie:)
Ewelcia-Marta teraz po Irlandii szaleje(a przyjechali dziś rano o 8mej)-żartuję-Marta załatwia sprawy w Limericku

Do góry