reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

magdalena, co u ciebie tak wogole?jak sie czujesz?gdzie jestes i gdzie wkoncu postanowilas rodzic?my z corcia ciagle czekamy na spotkanie :)

reklama
magdalena, co u ciebie tak wogole?jak sie czujesz?gdzie jestes i gdzie wkoncu postanowilas rodzic?my z corcia ciagle czekamy na spotkanie :)

Hej, ja w Irlandii już od dłuższego czasu, zwarta i gotowa do porodu, mógłby już ten mój Nicpoń mały wychodzić, a nie terroryzuje mnie od środka:-D:-D:-D. Spotkanie jak najbardziej, ale teraz to już chyba jak się rozpakuję, bo kaleka ze mnie straszna, ledwo się turlam:-):-):-). Pozdrawiam serdecznie:-).

magdalena powodzenia!!!!!

chocholate z doswiadczenia wiem, ze lepiej umawiac sie osobno, po kolei, bo calosc ciezko zgadac razem. Sa jakies spotkania we wtorki rano, ale nie wiem czy ktos tam jeszcze przychodzi. A ja powiedzialam Twojemu mezowi, ze zapraszam Was do siebie na kawke jak bedziecie mieli czas i ochote. W sumie niedaleko macie :)

Hej Dziewczyny!Ja bardzo chetna jestem na spotkanko:-)czemu nie tylko gdzie i kiedy:-)Napoczatek ja zapraszam do siebie mieszkam na Merlin Park.:-)pozdrawiam

witam! czy jest na forum poze jakas dziewczyna z co.laoise?

mam tez pytanie na ktore moze bedziecie znaly odpowiedz, czy mieszkajac w co.laoise moge wybrac sobie szpital do porodu np. w dublinie?

witam was kochane mamuski ja juz jestem w Polsce na nogach od 2.30 rano ale jest ok pogoda irlandzka ale rodzinka jedzonko mnnnnniam.Olivier o dziwo pamietal swoich dziadkow i ogolnie jest ok.do uslyszenia buzaki

Sprzedam lodówkę Whirpoola 159 x 60 x 50 używaną w b. dobrym stanie za 50 euro Galway PW plz

Witam z PL ponownie, wlasnie chorujemy, tzn Oli choruje, goraczka sie przyplatala i nie chce odplatac, ja pierwszy miesiac tez praktycznie przechorowalam. Wciaz waza sie nasz losy tzn czy zostajemy w Irlandii czy wracamy. Narazie pozbywamy sie lodowki, zal wyrzucic, moze ktorejs wiekszej rodzinie sie przyda.

reklama
Witam!
Nasz pobyt w PL dobiega końca, we wtorek mamy wracać, ale sprawy się trochę pokomplikowały, bo nasz dziadek jest w bardzo złym stanie, ma 96 lat i to chyba są już jego ostatnie dni :-(
Mój mąż przylatuje jutro do Polski aby zobaczyć się z dziadkiem, nie wiadomo jak długo tu zostaniemy
Cieszę się, że bedziemy razem całą rodzinką w PL tylko szkoda, że akurat takie okoliczności to spowodowały
Pozdrawiam

Do góry