reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hello!
My dopiero do domu dotarlismy.Jutro skrobne wiecej,dzis czas nagli.Powiem tylko dzieki Zgadze za goscine:tak:
Poza tym z pytaniem do Was: mialyscie kiedykolwiek problem z ropiejacymi/lzawiacymi oczkami u dzieciow?Bo potrzebuje nazwy tej masci/zelu z antybiotykiem,coby podpowiedziec GP,bo nie wiem czy właściwą mi zaleci,jako ze nie jest pediatra:eek:
W moim kalendarzu tez widnieje,ze za tydzien BH - 7go Martus.Jutro w UK...;) http://www.timeanddate.com/calendar/?country=32

Ostatnia edycja:
reklama
madbebe jesli ropieja jej oczka, idz koniecznie do lekarza, z tym nie ma zartow. Amanda juz dwa razy miala wirusowe zapalenie,a ja to wogole mam czeeeeeeesto. I zawsze daja mi antybiotyk w masci, a takiemu maluszkowi jest ciezko zaaplikowac. Ale na drugi trzeci dzien bedzie juz latwiej :-) Nazwy nie pamietam,ale mysle, ze gp da Ci odpowiedni dla Twojej corci:-)

pauletta o jaaaaaaaa,co za rozczarowanie, nie dziwie ci sie! Ale za tydzien bedzie w domu.

Ja wlasnie wyszukalam sobie przepis, zrobie rano ciacho rabarbarowo malinowe z pianka :-) Teraz ide jakis filmik obejrzec. dobrej nocki laski

Hello!
My dopiero do domu dotarlismy.Jutro skrobne wiecej,dzis czas nagli.Powiem tylko dzieki Zgadze za goscine:tak:
Poza tym z pytaniem do Was: mialyscie kiedykolwiek problem z ropiejacymi/lzawiacymi oczkami u dzieciow?Bo potrzebuje nazwy tej masci/zelu z antybiotykiem,coby podpowiedziec GP,bo nie wiem czy właściwą mi zaleci,jako ze nie jest pediatra:eek:
W moim kalendarzu tez widnieje,ze za tydzien BH - 7go Martus.Jutro w UK...;) Year 2010 Calendar – Ireland
Ja wam rowniez dziekuje za odwiedzinki. Bylo milo tylko przykrotkawo.
Nawet Ada, po tym jak odjechaliscie, stala jeszcze chyba z 5 min w oknie i mowila, ze ciocia i wujek pojechali:-D:-D:-D
A co do masci, to GP na bank bedzie wiedziala, co przepisac:tak: Zaloze sie, ze w ostatnim czasie przepisala takich masci setki...:-) A z autopsji podpowiem Ci, ze najlepiej jest te masc zaplikowac jak mala zasnie albo zanim sie obudzi:tak:
no ale za tydzień będę miała go w domku na bank już :-)
No:-) Na bank:-) I na holiday tez:-D:-D:-D

Ide spac! O!!!
Dobranoc

Marta no niestety już powiedziałam:dry: no ale za tydzień i na bank i na holidaya będe go miała :-D
Larcia ja chyba jutro uskutecznie kruche z powidłami :-) ale to dopiero na wieczór jak jablecznik całkiem zniknie ;-)i jeszcze mam w planach galaretkę agrestową z bitą śmietaną :tak:

reklama
ewelcia a dlaczego nie samolot?
na czerwiec są mega tanie bilety.
sama patrzyłam na naszą czwórkę i na czerwiec to koszt jakiś 300 euro ze wszystkim :tak:
tylko szkoda,że akurat teraz nie mam tych 300 euro :-:)-:)-( bo już bym bookowała :-(
wlasnie tak jak Moniadan chyba juz napisala ze przez pyl,ale chodzi jeszcze o to ze my chcemy na miesiac a w PL nie mamy auta i bedzie nam bardzo potrzebne:tak:
No i mamy sporo rzeczy do wywiezienia...jakies smieszne maszynki mojego m...

a możesz sprawdzic bo to zależy w jakich godzinach
Stena Line tu z irl do ang
Ferry Crossings - Ferries to France, Ireland & Scotland from Dover UK a tu ang - francja
nas interesuje raczej do Francji bo nie wiadomo jak SZym zniesie podroz...jeszcze z 2m temu do Dublina nie mogl dojechac bo sie rzucal w foteliku i darl ryjka:sorry2:
Ale do Limerycku i spowrotem juz nie darl sie wcale ....nawet nie pisknal:-D

No to kuźwa co to za kalendarz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no jak wół u góry strony jest napisane że to dla Ireland :wściekła/y::wściekła/y: a tak się cieszyłam buhuuuuuuu :-:)-:)-( no ale za tydzień będę miała go w domku na bank już :-)
:-D:-D:-D:-D
\
Mamy juz bilety do Polszy na 17 czerwca,wyplywamy o 21 do Francji:tak::tak::tak::-):-)mamy jedna kajute 4 osobowa za 453e w jedna strone:sorry2::cool2:....
Nie bralismy w dwie strony ze wzgledu na mlodego...jesli bedzie kiepska podroz do Polski to ja moze zostane w PL dluzej niz miesiac a pozniej wroce samolotem....
Moj wtedy by wracal z kolega:tak:

Samochod juz blyszczy w srodku.....znajomi byli...L towarzyszyl mojemu m a jego I mnie.....na koniec obzarlismy sie jak ...nie pwoiem juz kto:cool2:

Do góry