reklama
S
sandrulińska
Gość
hej ho!
ja juz zdrowiuska prawie jestem , pogoda straszna i to wsio z nowosci!
tichonku mam nadzieje , że dzis juz w lepszej formie jestes
margaritta renni asienka tichonku milego spotkania dziewczyny!
pauletta masakra zasnac przy jedzeniu w takiej pozie
martaf jak tam dzis?
miłego dnia dziewuchy!;-)
ja juz zdrowiuska prawie jestem , pogoda straszna i to wsio z nowosci!
tichonku mam nadzieje , że dzis juz w lepszej formie jestes
margaritta renni asienka tichonku milego spotkania dziewczyny!
pauletta masakra zasnac przy jedzeniu w takiej pozie
martaf jak tam dzis?
miłego dnia dziewuchy!;-)
d.dobry!
polozyc te moje dziecie spac ostatnio to makabra jakasDobrze ze jest ten cycek jeszcze,bo ja sobie nie wyobrazam bezFakt ze jak mnie czasem scisnie,to pod sufitem laduje,ale jakos jej lepiej przy cycu-mniej boli;-)Najgorsze te jej przewrotki na brzuch co chwile.Co zajrze to ta looka miedzy szczebelkami i sie cieszyKomediaNie zdarze wyjsc i juz noga w gorze i zarzuca,coby znowu sie kulnac na klate
Kamcia-niech Ci bedzie tym razem,znaj moja laskawosc,daruje Ci zycie;-):-)
MartaF-tys dzielna,dasz rade!Dobrze ze z Szymem lepiej!Zdrowka!
Tichonku-jak tam?Zyjesz?Skad te hafty?masz jakis pomysl?
Jam juz tez zdrowa;ufo juz z nosa sie nie wydobywa,wiec sie ciesze:-)
Milego dnia!
polozyc te moje dziecie spac ostatnio to makabra jakasDobrze ze jest ten cycek jeszcze,bo ja sobie nie wyobrazam bezFakt ze jak mnie czasem scisnie,to pod sufitem laduje,ale jakos jej lepiej przy cycu-mniej boli;-)Najgorsze te jej przewrotki na brzuch co chwile.Co zajrze to ta looka miedzy szczebelkami i sie cieszyKomediaNie zdarze wyjsc i juz noga w gorze i zarzuca,coby znowu sie kulnac na klate
Kamcia-niech Ci bedzie tym razem,znaj moja laskawosc,daruje Ci zycie;-):-)
MartaF-tys dzielna,dasz rade!Dobrze ze z Szymem lepiej!Zdrowka!
Tichonku-jak tam?Zyjesz?Skad te hafty?masz jakis pomysl?
Jam juz tez zdrowa;ufo juz z nosa sie nie wydobywa,wiec sie ciesze:-)
Milego dnia!
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Witam
Tichonku:---(
Tak jak myślałam moje dziecko padło dopiero o 22:-no:, a w międzyczasie udało jej się stanąć na nóżki:-):-):-), wcześniej to tylko na kolankach i wyrwać klawisz od laptopa
Tichonku:---(
Tak jak myślałam moje dziecko padło dopiero o 22:-no:, a w międzyczasie udało jej się stanąć na nóżki:-):-):-), wcześniej to tylko na kolankach i wyrwać klawisz od laptopa
pauletta82
Sexy Big Mamma
Cześć To Ja Kłapouchy Witia wstał dzisiaj przed 6 na szczęście troche jeszcze z nami w mairę spokojnie poleżał a później to P wstał więc ja sobie jeszcze podrzemałam :-)
Marta super że z Szymkiem lepiej a teraz zajmij się sobą i się kuruj
Sandrulińska co do poz zasypiania mojego dziecia się nie wypowiadam wystarczy że pokażę to : i wiele wiele innych takich zdjęć mam
Larcia to możemy gęsiego pojechać do madbebe jak będziemy jechac bo ja tak jak Ty będe wiedziała jutro rano
Tichonek i jak dzisiaj?? lepiej już??
Marta super że z Szymkiem lepiej a teraz zajmij się sobą i się kuruj
Sandrulińska co do poz zasypiania mojego dziecia się nie wypowiadam wystarczy że pokażę to : i wiele wiele innych takich zdjęć mam
Larcia to możemy gęsiego pojechać do madbebe jak będziemy jechac bo ja tak jak Ty będe wiedziała jutro rano
Tichonek i jak dzisiaj?? lepiej już??
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Asienka,Margaritta,Renni:-(Ja Was strasznie przepraszam,ale jednak musimy przełożyć nasze spotkanie:-(Czuję się jak idź stąd:-(Całą noc kibelek ściskałam:-(Ledwo żyję:-(Do tego,chyba z tych haftów łeb mnie rozbolał i nie spałam w nocy za wieleRadek przeze mnie nie pójdzie do przedszkola bo ja dętka totalna dzisiaj:-(Wzięłam krople żołądkowe i kawałek pieczywa Wasa bo nie mam sucharkówA tak mnie ssie,ze już nie wiem czy z głodu czy z choróbskaI żadne czyżyki nie wchodzą w gręMy się trzymamy planu...Skórki z pomidorów ze mnie leciałyWięc prawdopodobnie gdzieś mi siadły na żołądku z wczorajszego śniadania:-(
Dziewczynki,mam nadzieję,że się nie pogniewacieMoże się na przyszłą środę umówimy?Bo mi strasznie głupio i smutno,że tak wyszłoSię cieszyłam na ploteczki a tu o!:-(
Najbardziej zadowolony mój P bo ja nie mogę,Was nie będzie to całe ciacho dla niego
Spać mi się chce jak jasna cholera,a kawy też nie mogę:-(Miętówka dziś w zamian
Aaa..no i co myślicie,Wasa może być zamiast sucharka?Bo już nie chcę bardziej mojego żołądka wkurzyć?Wczoraj z wieczora biszkopta i miętowej herbaty nie przyjąłA ja głodna
Dziewczynki,mam nadzieję,że się nie pogniewacieMoże się na przyszłą środę umówimy?Bo mi strasznie głupio i smutno,że tak wyszłoSię cieszyłam na ploteczki a tu o!:-(
Najbardziej zadowolony mój P bo ja nie mogę,Was nie będzie to całe ciacho dla niego
Spać mi się chce jak jasna cholera,a kawy też nie mogę:-(Miętówka dziś w zamian
Aaa..no i co myślicie,Wasa może być zamiast sucharka?Bo już nie chcę bardziej mojego żołądka wkurzyć?Wczoraj z wieczora biszkopta i miętowej herbaty nie przyjąłA ja głodna
Margaritta
MamaDwóchKsiężniczek
hej maj lejdis
Pogoda ze stolycy- jakoś mrzalo/mrzyło rano ,ale ciepło do tego. Poza tym....
Tichonku Ci powiem nieśmialo,ze w sumie "ciesze się" ze Ci zlenie no zartuje,ale wiesz o co mi chodzi.... znaczy nie zrozum mnie zle,ale.. sie dobrze sklada,ze nie spotykamy sie dziś;-) mam taką febre na nosie ,ze az dziurki nie widac i dodatkowo jedną przed chwilą na ustach.Jednak jakies przeziębienie wychodzi
Ale nic to- bo i tak bym gnała do Was tyle,ze... Niki juz w nocy była jakas "ciepła" a teraz to bidulka se lezy tylko taka słaba i wciąz ciepła- takze nie miałabym serca jej zostawić
Jednak Wy mamami jestescie i wiecie,ze własnie tak to jest..kładziemy zdrowe dziecko spać a wstaje "ciepłe"...:-(
takze loooz Tichonku- dziewczynki na pewno zrozumieją choć pewnie jakby Dyta była to nie odwołalabyś -zartuje
Pauletta nieprawdopodobne te pozy syncia do spania i ze mu tak wygodnie
pranie miałobyc,ale... ciemno jakoś no to cywamy z małą w domku
Pogoda ze stolycy- jakoś mrzalo/mrzyło rano ,ale ciepło do tego. Poza tym....
Tichonku Ci powiem nieśmialo,ze w sumie "ciesze się" ze Ci zlenie no zartuje,ale wiesz o co mi chodzi.... znaczy nie zrozum mnie zle,ale.. sie dobrze sklada,ze nie spotykamy sie dziś;-) mam taką febre na nosie ,ze az dziurki nie widac i dodatkowo jedną przed chwilą na ustach.Jednak jakies przeziębienie wychodzi
Ale nic to- bo i tak bym gnała do Was tyle,ze... Niki juz w nocy była jakas "ciepła" a teraz to bidulka se lezy tylko taka słaba i wciąz ciepła- takze nie miałabym serca jej zostawić
Jednak Wy mamami jestescie i wiecie,ze własnie tak to jest..kładziemy zdrowe dziecko spać a wstaje "ciepłe"...:-(
takze loooz Tichonku- dziewczynki na pewno zrozumieją choć pewnie jakby Dyta była to nie odwołalabyś -zartuje
Pauletta nieprawdopodobne te pozy syncia do spania i ze mu tak wygodnie
pranie miałobyc,ale... ciemno jakoś no to cywamy z małą w domku
asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Tichonku nic się nie stało. Najważniejsze, żebyś wyzdrowiała. Wstępnie możemy się umówić na przyszłą środę o tej samej porze:-)
Margaritta Tobie i Niki też zdróweczka życzę
Pauletta Wiktorek jest super:-)
I tym sposobem obiadek już jest:-), bo musiałam mężowskiemu coś ugotować, żeby zjadł jak przyjdzie na lunch. Pogoda rzeczywiście nie fajna. Andzia śpi, pewnie będzie wstawać niedługo, bo już prawie godzinkę drzemie, ale apetytu nie ma. Chyba znowu brzuszek:---(. Nawet nie wiem po czym ją tak brzuszek pobolewa jak ona prawie nic nie je. Tylko mleka a dzisiaj nawet ono nie za bardzo.
Margaritta Tobie i Niki też zdróweczka życzę
Pauletta Wiktorek jest super:-)
I tym sposobem obiadek już jest:-), bo musiałam mężowskiemu coś ugotować, żeby zjadł jak przyjdzie na lunch. Pogoda rzeczywiście nie fajna. Andzia śpi, pewnie będzie wstawać niedługo, bo już prawie godzinkę drzemie, ale apetytu nie ma. Chyba znowu brzuszek:---(. Nawet nie wiem po czym ją tak brzuszek pobolewa jak ona prawie nic nie je. Tylko mleka a dzisiaj nawet ono nie za bardzo.
reklama