reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ellooo
Ja juz po sniadanku i czekam na powtorke "Na wspolnej"... Zagadalam sie wczoraj z taka jedna na gg i zapomnialo mi sie;-):-D
W ogole, to wiecie, jak mnie ksiazka wciagnela:szok: Normalnie oderwac sie nie moge od niej. I gdyby nie moj maz, ktory co chwile pyta czy dlugo jeszcze, to chyba do rana bym czytala:sorry: A mu swiatlo lampki nocnej przeszkadza:wściekła/y:
Dobra, gonie na serial.
To do pozniej i milego dnia dla kazdej z Was:-)

reklama
Pauletta dobry jest Wiktorek...:-D:-D
Tichonek bidulko oby ten dzień był już lepszy;-)A jak to skórka może się do żołądka przykleić:szok: przeciez zolądek nie ma gladkich ścian zeby sie przykleiła..:confused:(nie jestem pewna ale chyba to niemożliwe..:no:;-)
Martuś zdrówka!

A ja dziś zwlec z łóżka się nie mogłam..ale musze do bankomatu podejść bo znajoma przychodzi mi paznokcie zrobić a w portfelu pusto... Sama bym sobie zrobiła gdyby nie to zalane mieszkanie:wściekła/y::wściekła/y: w styczniu.. zalało mi lampe i caaaałą resztę....
Mała coś marudzi..

Niech ta kawa w końcu obudzi mnie......:sorry:

pauletta spoko zgadamy sie jak cos. Moj M dzis bedzie wiedzial, co i gdzie ma jutro do roboty, wiec od tego zalezy. Bede wiedziala dzis wieczorem. Mam nadzieje, ze chociaz jedna z nas dotrze do madbebe, ale cos czuje, ze bedziesz to Ty. Ja u siebie widze marne szanse.

Amanda codziennie ostatnio budzi sie o 7 rano, masakra :-( M wstaje do pracy, a ona naslu****e tego momentu i wstaje do Niego, rzuca sie, placze, zeby nie szedl, normanie nie wiem, co sie dzieje z Nia :-) Taka tatusiowa sie zrobila. Oczywiscie potem juz nie usypia, wiec tylko ja sie wkurzam i klne w lozku,ze chce spac,zeby sie soba zajela i dala mi spokoj. Ehm :-) I jakos ok 8 udaje mi sie ja jeszcze uspic na chwilke,zebym ja mogla dojsc do siebie :-)

Ok pora na kawke i jakies sniadanko dla dziecko, juz 10!

Ciao babeczki:-)

Tichonku- wracaj do zdrowka..biedulko...nienawidze haftac....:no:

Paulettko- Wiktoras wymiata!!! Szczegolnie mi sie podoba poza w ktorej zwisa z krzesla:-D

A ja wczoraj sie przygotowalam na wojne z Alutasem z zasypianiem a on postanowil nie robic problemow.....:eek: POlozylam go coprawda godzine pozniej czyli o 20 no i zasnal sobie bez problemow....
Dzieki temu moglismy sie oddac z mezem uciechom....:cool2: hehehe....wprawiamy sie przed rozpoczeciem staran o braciszka dla Alutka:-D

Mielgo dziona:-)

Witam sie i ja.
Ech Misia ..oddalabym sie chetie takim uciechom..jeszcze musze poczekac.Oczywiscie wylaczam juz starania heh nastaralismy sie podwojniehihiTeraz to w sumie juz uciechy mi nie w glowie.Nie ma miejca,ktore mnie nie boli..W dodatku przyplataly mi sie hemoroidy buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Tichonku nic się nie stało. Najważniejsze, żebyś wyzdrowiała. Wstępnie możemy się umówić na przyszłą środę o tej samej porze
Ja,jak najbardziej za:tak:
takze loooz Tichonku- dziewczynki na pewno zrozumieją:tak: choć pewnie jakby Dyta była to nie odwołalabyś
Weź Ty...
th_dash1.gif
fool.gif
rozga.gif

Pauletta,Wiktor zajebi**ie po prostu zasypia:tak:Jedno zdjęcie już kiedyś widziałam.A najlepsza pozycja to ta ze środkowego zdjęcia na dole:-D
Crazy Girl,nie wiem czy się przykleiła czy jak,tak się tylko mówi.Ale tak mi się wydaje,że to od tych skórek bo ciągle mi się tym pomidorem odbijało:baffled:Faktem jest,ze coś mnie podtruło:dry:Tylko za co i po co?:wściekła/y:
O i widzę,że Renni też mnie rozgrzeszyła:sorry:
Sorki,raz jeszcze:sorry:

Dziewczyny czytacie o tych powodziach w Polsce??? Jezuuuu, masakra jakaś. Rodzice mojej koleżanki z Częstochowy muszą się ewakuować. A w ogóle przez ten pył ceny biletów w Ryanairze lecą na łeb, na szyję:-D:-D:-D, co mnie cieszy, bo się uda i razem w lipcu polecimy do Polski z M:-):-):-)

Andzia pospała półtorej godziny, co jej o tak wczesnej porze się nie zdarza. Mam nadzieję, że nic się do niej nie przyplącze

Margaritta co Ci od rana po głowie chodzi??? Hę, a no tak mężowski w domu to szalejesz:-D:-D:-D:cool2::cool2::cool2::-p

reklama
asienko-u nas spania zero od 6.30:sorry::dry:masakra z tymi zebami:no:Dobrze ze chociaz tak strasznie nie marudzi..z tym ze tak nic nie moge zrobic bo musze z nia siedziec caly czas,bo jest wszedzie;-)
larcia,pauletta-mam nadzieje ze jednak dotrzecie:tak:Wiktor wymiata;-):-D

Do góry