reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry:-)
Andzia dalej się męczy z tym katarkiem i walczy z nami, żeby nic jej w nosku nie robić;-), ale nie jest najgorzej. Teraz od 8 szaleje w łóżeczku. Planów na dzień dzisiejszy brak:baffled:, czyli jak zwykle nuda i rutyna. Po obiedzie pewnie spacerek zaliczymy, bo wczoraj nie byłyśmy.

Madbebe Ania wieczorem po kąpieli też już nie usypia od razu, tylko się wierci, kręci. Może Wikta sobie jakoś na nowo dzień próbuje poukładać??? Bo np. Andzia wstaje koło 8 po nocy a wcześniej nawet do 10 spała

Zdrówka dla wszystkich chorowitków:-)

asienko-niech ona sobie dzien uklada jak chce (bo teraz po nocy-budzi sie ok 7mej-idzie znowu spac do okolo 10tej),ale niech noc zostawi w spokoju :tak:;-):-),bo ona mi sie wlasnie w nocy rozbudza:-(

Bry:-)
Wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia:tak:I nie chorować mi tu,no!:angry:Wakacjować się,a nie kichać,parskać:dry:
Lecę kurtałkę zakładać i spadam na przedszkole bo my zawsze jakoś tak ostatni docieramy:baffled:

Witam z rana
No MArte i Lubiczanke, to ciezko wyprzedzic:-D
My dzis znowu pobudke mielismy przed 7:baffled: Ale noc przespana calutka. Ja juz nie wiem, co wole: czy wstawac w nocy czy byc budzona o 7:sorry2:
Madbebe, Adzie tez czasem sie zdarzaly w nocy takie fazy czuwania i bywalo, ze nawet 2 godz. trzeba z nia bylo walczyc. Nie plakala w nocy tylko gadala, bawila sie tym, co miala pod reka. Najczesciej bralismy ja do nas do lozka, bo u siebie marudzila po jakims czasie i wtedy jeszcze kopanie (nas) i rozpychanie sie dochodzilo:baffled: Ja nie mam pojecia, od czego takie cos jest!!! Pociesze Cie tylko, ze juz to mamy za soba na cale szczescie. Teraz moja biedna siostra sie meczy ze swoja coreczka:-D I ciagle dopytuje, co ona ma zrobic, bo ja w nocy trafia:angry::-D:-D

Didi, ja juz tez pisalam, ze jeszcze skuteczniejsza w leczeniu gardla jest woda utleniona:tak: Rozrabia sie ja (o ile dobrze teraz pamietam) w proporcjach: 1 lyzka wody utlenionej na 10 lyzek wody przegotowanej.

A u nas ciag dalszy walki z nocnikami:-) Dzisiaj jeszcze nie bylo ani na nocnik ani w pieluche. Wiec uciekam pilnowac, bo to moze byc zaraz...
Milego dnia i milej pracy

Hejooo z rana :-) pogoda nie nastawia optymistycznie a Wiktor mi od rana buty przynosi na dwór chce iść:baffled: a tu w domu zimno że najchętniej bym grzejnik włączyła to nie chce wiedzieć jak zimno jest na dworze:szok::sorry2:a ja jeszcze nie wyzdrowiałąm do końca więc nie ma mowy abym wyszła:no: Obiad mam z wczoraj ogarnięte jest i nie wiem co mam robić :-( chyba się za prasowanie wezmę;-)
Madbebe Witia do tej pory ma tak że od czasu do czasu przebudzi się w nocy gotowy do zabawy:dry::sorry2: wtedy właściwie skacze sobie po łóżku gada sprawdza jak głęboko może wepchnąć palce do oka mamusi :baffled: ale na szczęście co raz rzadziej się to zdarza:tak:
Lady Zgaga wytrwałości w kolejnym dniu nocnikowania życzę :tak:
Lubiczanka zdrówka kochana kuruj się:tak:
A wszystkim i każdej z osobna życze na dziś pogody ducha :-) i miłego dnia w związku z tym ofkors :tak:

Lubiczanka mi na takie stany jak Ty masz teraz pomagają bardzo te saszetki cytrynowe do rozpuszczania w gorącej wodzie:tak:

A my mimo szarego:-( nieba mamy super humorki:tak::-).. W końcu za tydzień i 3 dni będziemy w PL:-).. Noc też mieliśmy spokojną.. Ze spacerku nici więc chyba pojedziemy sobie gdzieś.. muszę kupić sobie farbę do włosów i może kukolandie zaliczymy;-)
Miłego dnia i ZDRÓWKA wszystkim chorym.

witam z rana!

chorowitkom zycze zdrowka!

ale dzis zimno,looo matko!a ja nie lubie siedziec tak caly dzien na tylku. moze pozniej wyjde na rowerek z amanda. no i prasowanie mnie czeka nazbierane z calego tygodnia. a moze ktos na kawke chetny, to zapraszam. Bo u nas to raczej dzis nudno,a na obiad mam gotowa pizze,to nawet nic pichcic nie musze :-)

reklama
Zgaga..dzieki za info o wodzieutlenionej do gardla musialo mi to umknac gdzies...a ja mam tutaj w spray tymianek i szalwi8e na gardzlo ..jest to kur..sko niedobre ale dziala cuda.. i jeszcze mam hasco sept czy jakos tak to jest odkazajace , antybakteryjne i przeciwbolowe wiec nie jest zle jak psikam najgorzej jest rano jak wstaje a pozniej to luz...

Madbebe.. dzieki Tobie to chyba na poniedzialek umowie szkraby na szczepienie ale bedzie niespodzianka dla Ala ..juz slysze jak drze papulinke..haha...a tak w ogole zmierzylas te spodonie od kroku ...

Do góry