reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dzien doberek mamusie.witam nowa foremke.Ja zwleklam sie lozka dopero,aleniespalam tylko lezalam.Pogoda cudna,planow jescze nie mam.Narazie moj luby pojechal po buleczki na sniadanko.
Heh Wilwia bo jakbym napisala ze byl przepyszny i nigdy takiego nie jadlam to jakby to wygladalo :-D:-D:-D:-D tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry:-D:-D:-D
pauletta a co to za winko bylo???:-D Albo cos mi dosypalas:-Dbo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa:-D:-D:-D:-D a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu:baffled::-D:-D:-D:-D boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D masakra:rofl2:

hahahahahaha ale sie usmialam.Agusiek glodnemu chleb na mysli ?Moze ci sie poprostu marzy jakas sesyjka?

Dzień dobry:-)
Korzystam,że P nie ma i pisiam bo tak to raczej w niedzielę staram sobie odpuścić coby się mężyk nie denerwował,że weekend rodzinnie a nie komputerowo powinno się spędzać:tak:
My dziś nie pospaliśmy wcale:no:Radek nam się zrywał w nocy,płakał,krzyczał:-(Za dużo wrażeń wczoraj:sorry2:Tak samo było tydzień temu w hotelu:sorry2:
Nieważne,że noc kiepska,ale za to poprzedni dzień towarzysko,miło,smacznie i wesoło spędzony:tak:Super się tak spotkać w kilka miłych osób,dzieciaki ubaw miały,zlatały się,pobawiły,na prawdę super było:tak:Dzięki,Dyto i szacuneczek za zastawiony stół:-)
Dziewczynki z Wami też bardzo fajno było się znów spotkać:-)a Ciebie Sandrulińska bardzo miło poznać:tak:Twoje dzieciaczki to takie słodziaki kudłate:-DI zdaje się,że i Haneczka nie oparła się wrodzonemu wdziękowi mojego syna:-D
Witam nową mamunię-kasiuleczka25:tak:Siadaj z nami,gadaj,śmiej się,wyżalić też śmiało możesz:tak:
Margaritta-raz jeszcze ściskam gorąco...Wszystko dopięte na ostatni guzik,więc nie ma bata-imprezka będzie super:)))Jestem z Wami myślami(a kartkami się nie przejmuj-wszyscy odbiją to niedociągnięcie jak będziecie w Pl:))
A to Margaritta pisała,że rodzina kartek nie posłała?A ja myślałam,że właśnie miło,że wysłali:baffled:Coś nie doczytałam jakoś:baffled:
MartaF,piękne Ci te włoski wyszły:tak:Jak kiedyś jeszcze miałam blond swoje to zawsze chciałam taki właśnie kolorek.Śliczny,na prawdę,nie dziwota,że K na Ciebie wciąż poluje:-D...Może się w przyszłości też skuszę na powrót do blondu:sorry2:Ale taki bym chciała właśnie jak Ty,a mnie wiecznie wychodził taki żółty blond jak Helgi z "Allo,allo!":dry::baffled:
Mój P pojechał z Dyty S na tenisa:szok:Tylko,że on kondycję zostawił w Polsce 5 lat temu:baffled:Tzn.taką jaką ja potrzebuję to ma,a jakże:-DAle do sportu to może być problem.Mam nadzieję,że na chirurgii,albo na kardiologii nie wyląduje,jak mu pompa siądzie:baffled:
Dziewczynki,jak tylko zgram zdjęcia,zaraz Wam powysyłam:tak:Ratuj,która może,bo na moim aparacie nie ma ani jednego mojego zdjęcia.Normalnie jakby mnie wcale tam nie było:baffled:
agusiek:szok::baffled::-D:-D:-D Ja pierdziut!Ale sen:szok::-D

Ostatnia edycja:
Madbebe...no fryz mlody mial fajny jak wlosy byly krotsze..a teraz ogolony ..haha ale mu szybko rosna wiec niedlugo bedzie znowy zarosniety

a ja wlasnie wrocilam z spacerku z salthill... musze skoczyc pod prysznic ..
a popludniu grillek z znajomymi..

Dziendoberek,

Margaritko- Dla Martynki.
645.jpg

Dziewczyny, zdjecia z wczorajszej imprezki przesle jutro!

Spokojnej, rodzinnej niedzielki wszystkim zycze!

Hejooo:-) taka super pogoda że mi nawet choróbsko humoru nie popsuje:tak: nawet skusiłam się na spacerek bo skoro gorączki nie mam to czemu nie ...ale po kilkuset metrach jak dostałam ataku kaszlu tak mi się odechciało chodzić:baffled: myślałam że płuca wypluje albo pooglądam me śniadanie na chodniku:no: ale udało się bez takich ekscesów tylko że prędkość z jaką wracaliśmy do domu była godna wyścigu ślimaków:zawstydzona/y:teraz odpoczywam na kanapie i wcinam torta zebranego z podłogi:-D mała śpi na balkonie młody zajada banana oglądając F1 małż przygotowuje obiad żyć nie umierać :tak::-)
pauletta a co to za winko bylo???:-D Albo cos mi dosypalas:-Dbo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa:-D:-D:-D:-D a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu:baffled::-D:-D:-D:-D boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D masakra:rofl2:
Bum tyryry że niczego nie dosypałam:-D a może Ty pić nie powinnaś:rolleyes2::oo2::-D i jeszcze raz dziękuję za stworzenie tego przepysznego arcydzieła :-D właśnie wtrząchnęłam kawałek tortu na przedśniadanie i pośniadanie :-D
Pauletta, jeszcze raz dzieki za imprezke:-) I sprostuj poprzednia informacje, co do "gadzeciku" ode mnie:-D:-D:-D:-D
Moje dziecko ze mnie idiotkę robi normalnie:baffled::-D ja tu Wam pisze że ta przy cycu by ciągle spała i że "gadżecik" średnio się sprawdza a ta mi przy ludziach takie popisy urządza:dry: no poważnie wystarczy że jade gdzieś w towarzystwo albo towarzystwo przyjdzie do mnie to ta ładnie śpi i usypia tam gdzie wcześniej nie chciała usiedzieć:sorry2:a ja przed Wami za kompletnie niewiarygodną wychodzę:baffled::-D

Heh Wilwia bo jakbym napisala ze byl przepyszny i nigdy takiego nie jadlam to jakby to wygladalo :-D:-D:-D:-D tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry:-D:-D:-D
:-D:-D:-D
od razu poprawilas mi humor.......
Pogoda super,dosc cieplo a mnie moj Szym ciagle wyprowadza z rownowagi....od rana sie drze zmalymi przerwami i nie wiem o co kaman:baffled:
Teraz spi i pewnie zaraz wstanie i od nowa:baffled:
Ja dzis nawet nie ogarnieta-azs wstyd...niedziela jest a ja w dresach paraduje i bluzie:baffled:
M pojechal na fuche:wściekła/y:

Mój P pojechał z Dyty S na tenisa:szok:Tylko,że on kondycję zostawił w Polsce 5 lat temu:baffled:Tzn.taką jaką ja potrzebuję to ma,a jakże:-DAle do sportu to może być problem.Mam nadzieję,że na chirurgii,albo na kardiologii nie wyląduje,jak mu pompa siądzie:baffled:
Dziewczynki,jak tylko zgram zdjęcia,zaraz Wam powysyłam:tak:Ratuj,która może,bo na moim aparacie nie ma ani jednego mojego zdjęcia.Normalnie jakby mnie wcale tam nie było:baffled:
:-D
Tichonek moze byc problem , bo wy nie dlugo zamierzacie sie starac o kolejnego bobasa ...zeby sie wtedy nie okazalo ze pompka nie podaje:-D:-D:-D

Marta wcale sie nie dziwie ze Ci K napastuje:)
Moj m ostatnio sie do mnie w nocy dobieral a ja do niego Szym przestan i poszlam w kime :) heheh

Pauletta ale dzieci tak maja...moj Szym przynakjmniej wczesniej jak byl mniejszy to w towarzystwie byl inny ...teraz juz sie nie krepuje :(

Ostatnia edycja:
Tichonku dobrze ze u Was tak z tymi kondycjami jest , bo u nas to odwrotnie:baffled::baffled::nerd::-D
Gastone sesyjka????hmmmm no wiesz... moze... ale nie z takimi starymi dziadami:szok::-D:-D:-D
Ewelcia Ty niedobra zono:szok::-D:-D:-D no tak rozumiem najpierw musialby trawnik skosic:-D:-D:-D:-D, a nie odrazu glebe by chcial spulchniac:-D:-D:-D:-D:-D
Pauletta ja to mysle ze to ze Zuza poszla w kime to zasluga wyborowego towarzystwa:nerd::-D, nie wiem tylko czy sie cieszyc czy plakac:baffled::-D
Wilwia dzieki za mily spacerek;-);-)
Jakis humorek mam dzis...hmmmm oki lece sie do moni szykowac powoli....
milusiego popoludnia

reklama
Witam laski
Marta trawnik mam tylko jeden hihi przed domem, wy zboczuchy:)
Margarita wszystkiego najlepszego dla córeczki w tak ważnym dniu:)
Ja po pracy , moje chlopaki słodkie lenistwo i dobrze bo ja tez zrobie sobie drzemke poniewaz ide wieczorem na panienski na kolacje do restauracji i potem drinki i tańce:) No i oczywiscie na 6.30 rano do pracy, naszczescie dogadalam sie z szefem ze moge przyjsc na 9 bo malo ludzi w hotelu:/

Miłego dnia życze:))

Do góry