aaaagusia
Zaciekawiona BB
Agusiek sen mialas super...przynajmiej mozna sie usmiechnac do monitora Pozdrawiam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh Wilwia bo jakbym napisala ze byl przepyszny i nigdy takiego nie jadlam to jakby to wygladalo tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry
pauletta a co to za winko bylo??? Albo cos mi dosypalasbo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno masakra
A to Margaritta pisała,że rodzina kartek nie posłała?A ja myślałam,że właśnie miło,że wysłaliCoś nie doczytałam jakośMargaritta-raz jeszcze ściskam gorąco...Wszystko dopięte na ostatni guzik,więc nie ma bata-imprezka będzie super))Jestem z Wami myślami(a kartkami się nie przejmuj-wszyscy odbiją to niedociągnięcie jak będziecie w Pl)
Bum tyryry że niczego nie dosypałam a może Ty pić nie powinnaś i jeszcze raz dziękuję za stworzenie tego przepysznego arcydzieła właśnie wtrząchnęłam kawałek tortu na przedśniadanie i pośniadaniepauletta a co to za winko bylo??? Albo cos mi dosypalasbo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno masakra
Moje dziecko ze mnie idiotkę robi normalnie ja tu Wam pisze że ta przy cycu by ciągle spała i że "gadżecik" średnio się sprawdza a ta mi przy ludziach takie popisy urządza no poważnie wystarczy że jade gdzieś w towarzystwo albo towarzystwo przyjdzie do mnie to ta ładnie śpi i usypia tam gdzie wcześniej nie chciała usiedzieća ja przed Wami za kompletnie niewiarygodną wychodzęPauletta, jeszcze raz dzieki za imprezke:-) I sprostuj poprzednia informacje, co do "gadzeciku" ode mnie
Heh Wilwia bo jakbym napisala ze byl przepyszny i nigdy takiego nie jadlam to jakby to wygladalo tylko o to mi chodzilo;-) dobry byl dobry
pauletta a co to za winko bylo??? Albo cos mi dosypalasbo snilo mi sie ze pojechalam na wozku inwalidzkim do dansa....na golasa a najlepsze ze na parkingu zamiast samochodow staly krzesla, a na nich siedziala cala zgraja starych piernikow (i bynajmniej nie mam ciastek na mysli) i robili mi zdjecia telefonami buuuuuu boszeeeee mam nadzieje ze to byl sen, bo bylo ciemno masakra
Tichonek moze byc problem , bo wy nie dlugo zamierzacie sie starac o kolejnego bobasa ...zeby sie wtedy nie okazalo ze pompka nie podajeMój P pojechał z Dyty S na tenisaTylko,że on kondycję zostawił w Polsce 5 lat temuTzn.taką jaką ja potrzebuję to ma,a jakżeAle do sportu to może być problem.Mam nadzieję,że na chirurgii,albo na kardiologii nie wyląduje,jak mu pompa siądzie
Dziewczynki,jak tylko zgram zdjęcia,zaraz Wam powysyłamRatuj,która może,bo na moim aparacie nie ma ani jednego mojego zdjęcia.Normalnie jakby mnie wcale tam nie było