ka32sia
Mamusia z piekła rodem
tak sie wlasnie zastanawiam nad tym wszytkim a czy przypadkiem twoje dziecko ciebie teraz nie potrzebuje bo z moich obserwacji to jak narazie nic nie robisz tylko stukasz w klawiature ..ja nie wiem czy moglabym sobie pozwolic na przesiadywanie przy kompie majac tak male dziecko ... pomimo tego ze jestem swietnie zorganizowana;-).. no ale coz twoje spotrzezenia i to ze siedzisz nos top przy klawiaturze mowi wszystko za siebie...Skoro bylas w tym szpitalu co ja i wiesz ze bylo inaczej...to niech tak bedzie. Gdybys troche czytala gazet to bys wiedziala jaka afera byla o tym w prasie.
Co do reszty to jestes pewna? Moze troche sie na ten temat dowiedz zanim oddasz sie w czyjekolwiek rece.
Ja niestety za wiele sie wylezalam i wyleczylam w polskich szpitalach by byc nimi zachwycona. I tym razem o wszystko mi chodzi i o nadzieje, czas i o kase rowniez ktora poszla do kieszeni panstwowej sluzby zdrowia ;-).
A na moje dzieci wydam kazde pieniadze i zapewnie im najlepsza z opiek mozliwych...dlatego szerokim lukiem od konowalow.
Tak jak mowilam...co kobieta to historia.
MYSLE ZE POWINNYSMY SKONCZYC TO BEZSENSOWNE BICIE PIANY.. NAWET Z TEGO WZGLEDU IZ JA JUZ NA TO CZASU NIE MAM GDYZ MOJE DZIECI ZE SZKOLY WRACAJA NIEBAWEM...