Hej dziewczynki
A u nas znowu jakies chorobsko sie zadomowilo:-(
Ada miala w nocy temp. Ma tez kaszel i jak w nocy zaczela plakac i kaszlec jednoczesnie, to zawartosc jej zoladka (wlasciwie tylko wieczorne mleko) znowu wyladowalo na naszej poscieli. Naszej- bo nie dodalam, ze oczywiscie do nas przyszla w nocy. Jak plakala, to zauwazylam, ze boli ja gardlo i glos ma zmieniony. No i chyba GP znowu nas u siebie zobaczy.
Teraz mala jakos sie trzyma ale taka lekko zawinieta jest i jesc standardowo nie chce:-(
Witam
przez mój durnowaty internet drugi raz muszę pisać posta:/
Andzulina-nawet nie wiesz jak chętnie bym przyjechała-niestety kolejny już tydzień w związku z nadgodzinami J zabiera autko
MamoAdy-oj poszalałaś wczoraj-nie wiem jak u Was pogoda dziś,ale u nas słoneczka ciąg dalszy zapowiadają
Ty kochanienka nie zapominaj, gdzie teraz w kolejnosci powinnas zajechac!!!
Obiecalas:-)
Jak sie wybierzesz, to wtedy mozemy tez zaprosic inne mamusie do mnie na male spotkanko z Toba
Co do postow, to od kiedy mi wcielo kilka dlugasnych, zawsze przed wyslaniem kopiuje sobie to co napisalam (Ctrl+A), zeby pozniej ewentualnie wkleic
Z praniem i dzisiaj bede szalala, bo pogoda fajniusia sie robi. Az mnie energia rozpiera. Tylko, ze bede ja musiala niestety spozytkowac w domu, ewentualnie na ogrodku, bo Ada dzisiaj na wyjscia sie nie nadaje
Mamo_ady-a Ty gdzie mieszkasz?Bo wiem ze gdzies na countryside;-)ale nie pamietam gdzie
Milego dnia!
Dunmore, 15 km za Tuam jadac od Ciebie
;-)
Karolinanicola,
wszystkiego najpiekniejszego i 100 lat dla Agatki
Trzymam kciuki za dobre wyniki:-)
Dobra, narazie uciekam i milego dnia Wam zycze
EDIT:
Crazy girl, to masz do mnie 66km:-) Sprawdzalam na mapie:-) Ja mieszkam w Dunmore. Mam nadzieje, ze trafisz
Oczywiscie dzisiaj nikogo nie zapraszam, przynajmniej dopoki nie bede miala pewnosci, co z Ada. ale jak juz bedzie ok, to licze na to, ze wpadniesz w moje skromne progi;-) Bo jak sie okazuje, do mnie masz najblizej
A ja mam do Galway tylko troche blizej niz Ty do mnie