reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam w ten słoneczny poranek:-) zapowiada się całkiem fajny dzionek i mam nadzieję, że wasze humory też już troszkę lepsze...:sorry:
Lubiczanka - dziękuję:-) w końcu musiałam zaktualizować swoje zdjęcie... bo po moich długich włosach zostało tylko wspomnienie;-)
Pauletta - ja znalazłam tylko kilka kanałów, gdzie leciał planowy program... nawet na muzycznych cały czas puszczają tzw smutne wolne kawałki...
ja już od 7 na nogach - A poleciał w nocy do PL, więc teraz ja wstaję z małym, śniadanko zjedzone, pranie suszy się na dworze, Igor ma drzemkę, a ja "kawkuję"

reklama
witam

az się boję odezwac na temat pogody ,zeby jej nie "sploszyc"

lubiczanko całkowitą rację masz- tyle,ze czymkolwiek się zajmę to na razie nie bardzo pomaga...

gastone hallo - i jak po wyjezdzie do Ikea? Ja nie chciałam Cie fatygowac ani troszkę- pomyslalm tylko,ze to ja podskocze do Ikea i tak przez chwil 5 słowko sobie zamienimy;-) mam nadzieje,ze zakupy udane

Karolinanicola co do tej Familly card to sa na kazdym kroku w Ikea takie broszkurki- wystarczy ja wypełnic wrzucic do takiej skrzynki, które tez są na sklepie i juz- po jakimś czasie przyslą Ci karte. A na poczatek w tej broszurce masz do wyrwania taką :zastępczą" i nią mozesz się posługiwać ;-)

renni a jak Ty masz daleko do ikea? i powiedz mi ta Twoja niunia to sypia w dzien jeszcze?

My dziś rozpoczniemy obiadowy sezon grillowania- oby tylko slonko zostało z nami.

no to ...spokojnego dnia

D.dobry!
Sliczna pogoda ma zostac z nami do srody,ponoc:sorry:U mnie tez pralka w ruchu od rana.Mala drzemie,a ja postanowilam w koncu sie odezwac,a nie tylko podczytywac..;-)My tez chyba dzisiaj grilla na obiad zrobimy,a raczej na kolacje..Chcialabym nie jesc po 18tej,bo juz mi sie znowu oponka zrobila,ale przez A. ciezko :-(
Milego dnia!

witam slonecznie

wlasnie wrocilam z zakupow..takich malych..ale kuplam 2 krzeselko do stoliczka dla Ewuni bo juz wojna...haha.. no i synkowu kraba z bena 10... bo marudzi juz od dluzszego czasu...

lece prankopowiesic 2 juz pierze sie...
a po obiadku lecimy na plac zabaw na Doughiske :)

Tichonek :zawstydzona/y: to samo u mnie :confused2: slowa nie powiem na temat pogody. No ale z drugiej strony nic o niej nie powiedziałam w sumie:eek::-D aaaaaaaa mam nie myślec nawet ło matko :confused2:

Witam dziewczynki!
Ja dzisiaj strasznie nie wyspana,nie wiem co sie ze mna działo ale pół nocy nie spałam.Tak strasznie źle się czułam,słabo mi było,nie dobrze,ze ruszyć sie nie mogłam...Myślałam ,ze umieram...Nie pamiętam kiedy ost.tak b. źle sie czułam.Nie wiem co to było,ale na szczęście rano odeszło...Do tego jak na złość Mały się w nocy wybudzał i pogawędki urządzał:sorry:Biedny ten mój S,nie dość,że koło mnie latał to jeszcze do małego musieł wstawać a dzisiaj o piątej musiał wstać...Ech,aż mi go żal....
Dzień zapowiada sie ładny ...
Dyta,to Lewcia ma urodziny a nie Larcia:-D
Z kawcią to u mnie tak:w tym tygodniu mogę we wtorek i środę bo czwartek mnie przy gotowaniu i sprzątaniu przed urodzinami zastania a w piątek-wiadomo mam Dylana więc odpada.Przyszły tydzień natomiast od poniedziałku do czwartku jestem dostępna:tak:
Andzulina,ta maszynka to: A Fertility Monitor Can Maximize Your Chances for Conception
Zarąbiste urządzonko:tak:Właśnie dziś zaczęłam z nim współpracę,bo zaczyna się w pierwszym dniu @,najlepiej 2-3 miesiące przed planowana ciążą.Przez ten czas wczytujesz mu testy owulacyjne i ono poznaje Twój organizm i jego cykl owulacyjny.Jest świetny bo nie mówi tylko tak jak pojedynczy test,że dziś jest owulacja a innego dnia nie ma,tylko pokazuje kilka dni przed,że zaczyna się cykl,więc można z nim próbować już klika dni wcześniej i można spróbować spłodzić dziewuszkę:tak:Wiadomo,że będzie tak jak natura chce,ale spróbować nie zaszkodzi:happy:Drogie to cholerstwo,ale Dyta była tak miła,że mi pożyczyła,ja tylko testy dokupiłam:happy:U niej urządzonko to zdało egzamin na 6 z plusem:tak:Pokazał jej:Teraz! I zdziałali Dominisia,jeszcze zanim S zdążył do pracy wyjść:-D:-D:-D
Bardzo przepraszam za te niedopatrzenie.....Lewcia wybacz:zawstydzona/y:I jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Hej mamunie.Poczytalam was wczoraj ale weny do pisania nie mialam.Caly dzionek spedzilismy na powietrzu dzis tez wybywamy nie ma co przed kompem siedziec.
Na obiadek grilowanko wiec do roboty mam tylkomale odkurzanko.
Przedwczoraj bylismy w ikei,podroz znioslam odziwo dobrze,tylko juz w domu mnie troche pachwimy i brzuch pobolewal,ale polezalam,wypilam magnez i przeszlo.Kupilismy troche bibelotow dwie komody,kocyki,dywaniki i podusie dla maluchow i jestem lzejsza o 500 jurkow,ale co tam raz do roku mozna poszalec.Ogolnie zadowolona jestem.Czeka mnie wkrotce urzdzanie pokoju dla maluszkow.Jeszcze tylko musze posciel zamowic ilozeczko drugie,ale lozeczko zamowie gdzies pod koniec czerwca bo mi si enie spieszy bo maluszki jak sie urodza i tak beda sapc w jednym przez pierwsze tygodnie.Strasznie sie ciesze bo rajcuje mnie to kupowanie i urzadzanie.Jeszcze tylko zeby kasa z nieba plynela....
No dobra uciekam bo szkoda sloneczka.

Ostatnia edycja:
Witam!
Gasotne, fajnie ze zakupy sie udały
ja tez lubie kupowac i urządzac, a M zawsze krzywo patrzy jak trzeba płacic ;-)

Wczoraj tak sie wkurzyłam na Eryka przez ten płyn i w ogole taki robi bałagan, ze postanowiłam mu wprowadzic jakies obowiazki, co tydzien sprzątanie swojego pokoju, poza tym stolik z ciastolina wystwiłam mu na ogrodek i wszystkie zabawki z salonu poszły na gore do jego pokoju, bo juz miał na dole, w kuchni w pokoju i teraz jak sie skonczy bawic jedna rzecza musi posprzątac i dopiero moze wziac inna zabawke

czasami ten mój urwis ma sie lepij nic ksiaze, siedzi na kanapie, oglada bajki albo animal planet i jeszcze woła, mama przynies mi pic, przynies jesc, normalnie jak słuzaca mnie traktuje :crazy: za 5 lat bedzie mi siedział taki 10latek i nic nie robił, trzeba szlifowac póki mlody :-D
powiedzcie w ogole, wasze maluchy, cos wam pomagaja w domu?

reklama
Witam i ja.
Pogoda hmmm o 10bylo cieplo bo juz z mlodym wyskoczylam do psa bo chcial sie zes*ac za przeproszeniem....grzalo super slonko a teraz cos sie knoci...
Zachodzi i wschodzi:sorry:

gastone fajnie ze zakupy udane...jak urzadzisz pokoik dla maluchow tto mam nadzieje ze jakies fotencje nam tu wkleisz;-)

U mnie tez trzeba by bylo jakies pranko,ale ze mam pralke w szopie to musze pocvzekac az bede z mlodym szla na dwor..wtedy go w wozek a ja szykuje pranko i lece z nim zapakowac....troche to meczace ale jakos daje rade.
Mam sterte prasowania....mialam prasowac w sobote,ale mi sie nie chcialo chyba dzis sie z ato zabiore ajak nie to jutro:-p

Do góry