reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka

Lewcia - Spełnienia MaRzEń!:-)

Aniaa - to ładna maskakra z Twoim paluszkiem :szok: szybkiego powrotu do funkcjonowania nim..brr..aż mi ciarki przeszły..ale Ty sama te szwy sobie wyciągasz :eek: może ta jedna szwa po wymoczeniu uda się usunąć...?

A...nie wiem dlaczego nie przewiozą wszystkich ciał do PL? Tylko rodziny mają w Moskwie identyfikować :confused2: więcej zamieszania przez to bo na szybkiego paszporty wizy - niby free ale co z tego? Sami są w stresie a tu taka "wycieczka" ich czeka - i to pewnie samolotem.. Nie kumam.. Takie pewnie mają procedury ale jak dla mnie trochę lipne..
Nie wiem jak u Was..ale w Clonmel nie zauważyłam jakiejś żałoby..z jednej strony dobrze bo głowa boli od tych wiadomości (do mnie to jeszcze nie dotarło) to w mieście można się odprężyć..ale z drugiej jakoś smutno mi bardziej przez to.. Mamy tu 2 polskie sklepy a żaden też flagi z kirem nie wywiesił..hmm.. dzień jak co dzień.. aż mi żal, że w PL nie jestem..
Za to poszłam do kościoła zapalić świeczkę i nie znalazłam tam info kiedy są polskie msze a wiem że tam są :wściekła/y: eh lipa jakaś..
Idę spać chyba..

reklama
Witam
Kolejny słoneczny dzień się zapowiada
Andzulina-ładny avatarek:)
Tichonek-działaj z machiną:)
Margaritta-najlepiej jest oderwać myśli i zająć się czym innym.Co do dzieci-od 6tej nie śpię,żeby wszystko było zapięte na ostatni guzik-tak jakby to był ich pierwszy dzień w szkole:)
Joann-mój J zawiesił sobie na antenie samochodu czarną kokardkę(która ma być czymś w rodzaju kira)-przynajmniej tak chce pokazać,że jest Polakiem i łączy się w bólu z ojczyzną i rodakami
Do mnie też szefowa dzwoniła z kondolencjami-że też ma do tego głowę,bo ze zdrowiem teraz u niej niewesoło:(((
Ewelcia-ja jak byłam mała też spałam z psiakiem,do którego obcy w ogóle bali się podejść:)
Anineczko-halllo...Jak się czujesz?
Uciekam...boję się troszkę,że w związku ze startem szkoły i z tym,że zostanę w domku praktycznie sama tym bardziej dolinę załapię:(Ale wysyłam Wam wszystkim uśmiecha i przytulaska.Dobrego dnia

Hejoooooooo:-) zapowiada się miły dzionek ciepły i słoneczny :tak: pranie zrobione dzięki uprzejmości frog (dziękuje kochana) suszy się na dworze później trza będzie wyprasować brr:baffled: nie chcem ale muszem :-pWitia dzisiaj przed 7 wstał więc chyba przed obiadkiem zaliczymy spacer to może zaraz po uda mi sie go położyć bo inaczej zaśnie o 16 i znowu będzie szalał do 23 :sorry:Wczoraj chciałam się trochę odstresować od wszystkich smutnych wieści i włączyłam HBO a tam same horrory:eek: nie to że nie lubię ale po obejrzeniu dwóch chciałoby się coś lekkiego obejrzeć:sorry:

Dzień dobry
Wczoraj Was poczytałam, ale nie miałam jakoś głowy do niczego. Cały czas myślę o Polsce:-(. Niby wczoraj było miło, bo spędziliśmy dzień w trójkę, byliśmy na długim spacerze nad morzem, Ania bardzo zadowolona była, ale i tak jakoś nie mogę się pozbierać. Anusia jeszcze śpi. A ja postanowiłam zajrzeć do Was jak zwykle.
Tichonku działaj, działaj :-D:-D:-D
Co do spotkanka w Swords to ja się piszę, ale może w przyszłym tygodniu, bo i tak miałam jechać na zakupy. To zamiast w sobotę zrobię je na tygodniu.

U mnie też się pranko suszy od samego rana:)
Pauletta-kurczę,a ja sobie bym właśnie cosik takiego obejrzała-tak dla oderwania myśli:)
Tichonek-może Anineczka ma jakiś kontakt z Kasieńką...
Marta-miło było Cię widzieć:)

reklama
Do góry