reklama
Dziewczyny jakie stroiki i ciasta wow :-) Mi to sie nic nie chcialo robic, moze nie to, ze nie chcialo, ale my Wielkanoc jakos tak srednio obchodzimy. Gdyby byla rodzina,wiecej osob,to pewnie bysmy sie przygotowali, a tak...dzien jak co dzien dla mnie, tylko sniadanie i obiad bardziej wystawne. My bedziemy mieli zurek,biala kielbache,jajka,salatke warzywna i zrobilam szynke z warzywkami w galarecie.Poza tym mam tort,a bo obiecalam Amandzie, a raczej jego polowe, bo juz zjedzony troche :-) Na obiad upieke szynke w miodzie i tyle. Wino udalo kupic mi sie wczoraj w ruskim sklepie,bo kompletnie zapomnialam o tym,a nigdzie juz nie sprzedawali. Ale mialam ochote wielka wczoraj na nie, wiec juz go nie ma :-)
froq kochana nie smutkaj sie, rozumiem ze przykro Ci,ze masz meza malo w domu ehh. Moj M tez miewa takie okresy,ze wraca poznymi wieczorami,a z ranca juz go nie ma. A Wielkanocy tez niezbyt czuje. Moze umowimy sie w poniedzialek na kawke?
froq kochana nie smutkaj sie, rozumiem ze przykro Ci,ze masz meza malo w domu ehh. Moj M tez miewa takie okresy,ze wraca poznymi wieczorami,a z ranca juz go nie ma. A Wielkanocy tez niezbyt czuje. Moze umowimy sie w poniedzialek na kawke?
Ostatnia edycja:
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Pisanki skradły słońcu kilka złotych promieni.
Teraz ich jasny blask, Wasz dom rozpromieni.
Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
ewelcia,ja jestem zdolna?Jakie Ty masz piękne wypieki!Ja też mam jeszcze sernik z brzoskwiniami,ale nie napoczęty jeszcze więc już fotki nie wrzucam.Idę się kąpnąć i wrzucę przepis na babkę na odpowiedni wątekA najlepsze,ze Wam napisałam-babka tęcza a to Babka TulipanTak czy siak kolorowa jestJa jeszcze jutro przed śniadankiem szybko zrobię parę jajek faszerowanych pieczarkami i parę parówkamiTeż wrzucę przepisik,są bardzo łatwe i szybkie w wykonaniu
Witam sie i ja śliczne stroiki i pysznie wygladajace wypieki dziewczyny
JA po pracy zrobilam salatke potem do Kosciółka poświecic jaja.
Teraz mam znajomych i sie objadamy i rozmawiamy.
Jutro oczywiscie do pracy i ciocia mnie zaprosila po poludniu wiec bedzie fajnie.
W poniedzilek wolne i chcemy jechac na ta farme czekam nadal na wiecej chetnych??????
Miłęgo wieczoru
JA po pracy zrobilam salatke potem do Kosciółka poświecic jaja.
Teraz mam znajomych i sie objadamy i rozmawiamy.
Jutro oczywiscie do pracy i ciocia mnie zaprosila po poludniu wiec bedzie fajnie.
W poniedzilek wolne i chcemy jechac na ta farme czekam nadal na wiecej chetnych??????
Miłęgo wieczoru
Sofik
Wiara Czyni Cuda
MartaF Gratki dla Szymonka!!!zdolny i silny chlopczyk...a jaki kochany
Ewelcia ale mi smaka zrobilas na sernik i makwaca - ja w tym roku tylko ciasto marchewkowe, blok i zebra...
skonczyłam gyrosa, sałtke z por!! ufffffffffffffffffffff
stol na sniadanie przygotowany przez Sofijke niespodzianka dla taty - sama wymyslila...
Ewelcia ale mi smaka zrobilas na sernik i makwaca - ja w tym roku tylko ciasto marchewkowe, blok i zebra...
skonczyłam gyrosa, sałtke z por!! ufffffffffffffffffffff
stol na sniadanie przygotowany przez Sofijke niespodzianka dla taty - sama wymyslila...
lady_Zgaga
Fanka BB :)
Ja juz smakowalam komisyjnie Misi zebre i zdala egzaminWitam
Kamcia Zebra super!!!!!!!!!!!!! ja dzis wieczorem bede piec ale w formie typowo dla babki!!!
Misiaja Twoja zebra?, wiesz to Ciasto jest b.dlugo wilgotne ale trzeba go przykryc!
Pauletta uwazaj na siebie !!! nie przemeczaj sie ...
Ja juz wyszłamz kuchni i mam wsio! duzo nie robiłam bo M dzis do pracy na 17 wiec sama dzis bede! Nie lubie ma K. nie ma w domu w nocy
jeszcze raz
WESOŁYCH ŚWIĄT!!
Zobacz załącznik 232394
Moze nie na 6, bo tak wysokie oceny maja u mnie tylko i wylacznie serniki na zimno ale 5 spokojnie sie nalezy:-)
A tak mialam pytac... Duzy masz brzusio czy taki przecietnie normalny?:-) Mi jakos na dniach wylazl i czuje sie oficjalnie w ciazyWpadlamtez pozyczyc wam kochane
Wesolych Swiat,tradycyjnie smacznego jaja i mokrego dyngusa.Oby pogoda nam dopisala.
Tichonek ..mnie sie zart nie podobal....
Lece,jestem juz zmeczona,dziciaczki w brzuchu sie strasznie dzis buntuja,czuje sie jakbym wazyla z tone..ale jutro siadam i swietuje!!!
A Ty dodalas tego pora oprocz cebuli czy zamiast? Pytam, bo moze jeszcze na poniedzialek smigne ta salatke, bo A. ciotka z wujkiem do nas przyjezdzaja... No i doinformowana za wczasu musze bycmamo ady sałatka wyszła przepyszna:-)własnie sie nią zajadam
ja tez juz mam wszystkoi portfel pusty tezbo ja podwójną imprezke jutro bo święta i Damiana urodzinki:-)
Renni... to gdzie Ty w koncu jestes? W kuchni czy w lesietichonek-super wyglada ta Twoja babka!!! Pewnie sztuczna,zartuje, jest perfect!!!
Ja caly czas w kuchni, lece bo jestem jeszcze w lesie....
A chcialam jeszcze napisac, ze nasze jajca zostaly... nieposwiecone Tak sie jakos zlozylo, ze sie spoznilismy na swiecenie... I sie nie udalo
Ale za to wizyta u Misi sie udalaTroche balagan po nas zostal ale Misia napewno wybaczy;-):-)
To ja Wam jeszcze raz zycze wesolych swiat i ucalujcie jutro mezow przy jajkach Tzn. przy sniadaniu
reklama
Sofik
Wiara Czyni Cuda
to super!!! moze byc 5 ;pJa juz smakowalam komisyjnie Misi zebre i zdala egzamin
Moze nie na 6, bo tak wysokie oceny maja u mnie tylko i wylacznie serniki na zimno ale 5 spokojnie sie nalezy:-)
A ja obiadam sie blokiem ... ide wogole wsytawic przepis na marchewkowca... bo tez jest pyszny...
A i jutro robie kurczaka al'a Misia z pomaranczem ...bo mam ich za duzo i sa barzdo kwasne i tzreba cos z nimi zrobic...
Ostatnia edycja: