asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Ja czekam aż M z roboty wróci to się Anusią zajmie a ja skończę ogarnianie chaty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam sie i ja!:-)
Tichonku- czulam, ze nas wkrecasz! Oj nie dobra TY!!!
Kamcia-juz od dluzszego czasu podaje mojej niuni tran Moller's o smaku cytrynowym i jest ok, zadnego rozwolnienia. Nawet bardzo chetnie go pije. Trudno powiedziec czy to wlasnie tran jest przyczyna luznych kupek Twojego dziecka, wiadomo kazde dziecko jest inne i moze inaczej reagowac. Sprobuj wiec moze nie podawac go przez kilka dni i sama sie przekonasz czy to "to".
Dytko-jaki piekny koszyczek.To twoj?Moj jest jeszcze na strychu! A czekoladowy krolik schowany, bo jak Natalka by go znalazla to juz by go pewnie nie bylo.
Karolinanicola-ciasta tez nie sa moja dobra strona! Ale mam ambitny plan bo chce zrobic ta zebre, co sofik poleca i moze tez sernik.
Lubiczanko-pisalas wczesniej, ze twoj J w sobotke pracuje, nie przejmuj sie bo moj J tez!
Podziwiam Cie kobieto, 3 dzieci wszystko na Twojej glowie-WIELKI SZACUN!!!!
Ja mam jedno i czasem wymiekam.
Misia-ja ma tel w vodafone, kiedys jak chcialam sciagnac simlocka, to zadzwonilam do nich powiedzialam, ze jade na wakacje i sami mi go sciagneli, w trakcie rozmowy telefonicznej.
Zrob Aronowi szeperpaja, albo jakies stju-czy jak to tam sie nazywa, Irlandczycy to kochaja!!