reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanko mówisz,że jutro otwarte są jakieś instytucje?
Bo dziś Axa jest zamknięta :baffled:
A miałam do wczoraj zapłacic ubezpieczenie :sorry2:
Mówisz,że fartuszek wkładasz? :blink:

Ja jajca już gotuję,dzieciaki zjedzą zupkę i trza leciec szukac serwetek :tak:

Witam sie i ja!:-)

Tichonku- czulam, ze nas wkrecasz! Oj nie dobra TY!!!:tak:

Kamcia-juz od dluzszego czasu podaje mojej niuni tran Moller's o smaku cytrynowym i jest ok, zadnego rozwolnienia. Nawet bardzo chetnie go pije. Trudno powiedziec czy to wlasnie tran jest przyczyna luznych kupek Twojego dziecka, wiadomo kazde dziecko jest inne i moze inaczej reagowac. Sprobuj wiec moze nie podawac go przez kilka dni i sama sie przekonasz czy to "to".

Dytko-jaki piekny koszyczek.To twoj?Moj jest jeszcze na strychu! A czekoladowy krolik schowany, bo jak Natalka by go znalazla to juz by go pewnie nie bylo.:tak:

Karolinanicola-ciasta tez nie sa moja dobra strona! Ale mam ambitny plan bo chce zrobic ta zebre, co sofik poleca i moze tez sernik.

Lubiczanko-pisalas wczesniej, ze twoj J w sobotke pracuje, nie przejmuj sie bo moj J tez!
Podziwiam Cie kobieto, 3 dzieci wszystko na Twojej glowie-WIELKI SZACUN!!!!
Ja mam jedno i czasem wymiekam.:rofl2:

Misia-ja ma tel w vodafone, kiedys jak chcialam sciagnac simlocka, to zadzwonilam do nich powiedzialam, ze jade na wakacje i sami mi go sciagneli, w trakcie rozmowy telefonicznej.

Zrob Aronowi szeperpaja, albo jakies stju-czy jak to tam sie nazywa, Irlandczycy to kochaja!!

A dziękuje,dziękuje:tak: Stroik,pewnie ze mojej roboty,a koszyczek też sobie wykombinowałam bo nie mogłam nigdzie kupić:-(

A ja zamiast sie cieszyć,ze święta i w ogóle to mi jest jakoś dzisiaj bardzo smutno ... Już dzwoniłam ze trzy razy do męża i nie mogę sie doczekać kiedy wróci z pracy... Do tego nic mi się nie chce,od rana tylko sernik zrobiłam,a w domu burdel na kółkach..;...Ech

*******@--@--@
******@
------------@
****@
-----------------@
***@----Wesołych
----@
**@------Świąt!
---------@
**@-(\(\-------------/)/)
--@
**@-(=':')---------(':'=)
--@
**@(..(")(")....(")(")..)
--@
***@
---------------------@
*****@
----------------@
********@
--@--@

lubiczanko - wlasnie mi takie wyszly-maku:szok:ja zawsze robie z 2ch puszek z przepisu z watku.Za 1szym razem jakies lepsiejsze mi wyszly na moje oko,ale tutaj z tym naszym piekarnikiem przeboje:szok:Nie moge sie dziada doprosic wymiany:wściekła/y::no:Co dzwonie to w przyszlym tyg.Ale juz dosc-w przyszlym tyg. to my mamy rent do zaplacenia i zanim nie dostane kuchenki,nie zaplace.Teraz promocja w N17 widzialam-480euro bodajze..
Malz juz mi cos poburkuje ze za jakis czas znowu chce chate zmieniac:szok:Wkurza sie bo mu landlord szope obiecal jak sie jeszcze nie wprowdzilismy(zapewne zeby nas zachecic)a tymczasem wszystko mamy pod domem-jak w slamsach normalnie-u sasiadow porzadek na podworku a u nas wszystko fruwa przy tutejszych wiatrach...
co do autka to ja bym baaardzo chciala:zawstydzona/y:Tylko ze zadne z nas nie za bardzo chetne małą po*******ka jezdzic,a na wieksze kasy brak.no nic,zobaczymy.Jak sie malz rozkreci to moze kupi sobie jakiegos commercial'a coby sprzety wozic a ja audice przechwyce;-):-DTak sobie wykombinowalam:tak::-)
Ja na teraz prace kuchenne zakonczylam.Blok czekoladowy sie chlodzi a reszta jutro..zeby swiezsze bylo.Mala spi a ja mea wyczekuje bo kurna czas nagli..:dry:
A wlasnie!Jeszcze jajko trzeba ugotowac,albo jutro-do popoludnia zdarze ;-)A. jutro tez rabotajet:-(W niedziele tez musi wybyc na jakis czas..i takie to Swieta.Chyba poswietuje na BB w takim razie.Ktos jeszcze sie pisze?:-);-)

Renni,Anineczko-a co Wam się nie podoba mój fartuszek?Dla atmosfery Wielkiejnocy dodam,że jest czerwony z napisem-pomocnik św.Mikołaja:))))
Tichonek-jaja to nasz biznes;)))
Marta-mi nic nie mów,bo jak sobie pomyślę,że dopiero co się wprowadziliśmy a już taki burd.l to załamka:/
A mi ciacho na makowiec rośnie-jednak roladę robię:)Zaraz prace nad sernikiem pójdą w ruch...nastawię warzywa na sałatkę...J wracając ma odebrać węgiel na grilla ze sklepu-kupiłam ostatni a nie miałam jak zabrać...Jeszcze dziś babkę wyprodukczę i jak znajdziemy odpowiednio dużą kapuchę gołąbki pójdą w ruch-i to na tyle na dziś:p

anineczko-no wlasnie dzisiaj wszystko zamkniete, a ja na poczte sie wybieralam a tu lipaaaa!:wściekła/y:!
Ja tez jeszcze nie mam serwetek do koszyka.:-(

dytko- nie smuc sie!!!O ktorej idziesz jajka swiecic? Moze sie spotkamy w kosciolku co myslisz? Karola, Tichonek a Wy idziecie czy wysylacie malzonkow?

Lubiczanko-ladne kwiatki

reklama
madbebe,że ten mój psikus nie był śmieszny to nieważne bo i tak większość dziewczyn nie dała się nabrać:sorry2:Mam nadzieję,że jednak się na mnie nie gniewasz,a towarzystwa Ci w niepiciu i tak dotrzymać mogę bo ja z tych prawie wcale nie pijących:sorry2:
Jaki by ten mój żart nie był,mądry czy głupi,był jedyny jaki się w naszym gronie pojawił,a dziewczyny,przecież był Prima Aprilis!Boszsz...Jeśli któraś z Was jeszcze czuje się nim urażona to przepraszam,nie to było moim zamiarem:-(
Dziś już piąta rocznica śmierci Jana Pawła II i tak się zastanawiam,zmarł o 21:37 to świeczkę powinnam zapalić o tej godzinie tutaj czy raczej godzinę szybciej?:confused:
misia:to okropne o czym opowiedziałaś:szok:U mnie na szczęście dziecko mogłoby wypaść tylko za próg bo mam apartament parterowy,ale włąśnie takie duże okna od podłogi.Ja bym chyba za tym dzieckiem skoczyła jakby mi się to przytrafiło:shocked2:
Renni:ja z wirusem?:-DChcesz to Ci dam:-DNawet nie chcę mojego P puszczać bo nie wiadomo czy on też go nie załapał,póki co nic mu nie jest,ale lepiej dmuchać na zimne.Ja swoją święconkę "sprzedaję" Dycie i ona w swej łaskawości mi poświęci:sorry2:

Ostatnia edycja:
Do góry