reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejka:-)

Tabasia nie chce sie powtarzac, ale tez wierze ze wszystko bedzie ok....ja wrecz blagalam o cesarke bo od samego poczatku wiedzialam ze nie urodze normalnie:sorry2:no i wkoncu mi ja zrobili:tak:nie obawiaj sie, opieka medyczna jest tu naprawde super - wiedza co jest najlepsze dla ciebie i dzidzi:tak: super ze m bedzie z Toba przy cesarce, ubiora go na zielono i bedzie mogl trzymac cie za raczke:tak: zobaczysz kochana pol godziny i bedziesz tulila Alxa ;-) gdybys potrzebowala jakiegos info pisz do mnie ;-)

Lubiczanko a widzisz jest jak mowilam:tak: Ty i marta to macie cos z kota (futro????!!!!:-D:-D:-D:-D) zawsze spadacie na cztery łapki:tak:

Pauletta co taka cisza????????????????????:happy2:

Salii milo Cie poznac na razie w sieci a juz niebawem w realu mam nadzieje:tak::-)

reklama
Hejooooooo :-) witam sie w dwupaku :tak: pogoda rzeczywiście cudowna trzeba jakiś spacerek przed obiadkiem uskutecznić tylko najpierw trzeba sniadanie zjeść :sorry2: także sie ulatniam :-)
Tabasia będzie dobrze i może rzeczywiście się spotkamy na oddziale :-)
Lubiczanka chwal sie tutaj ale to już :-D
No i zapomniałam co jeszcze miałąm napisać :dry: skleroza nie boli :baffled:

Witam.

Misia dostałam przesyłkę, dziękuję bardzo i sorki,że tak późno się zjawili po nią :baffled::sorry2:
Znajomy się napalił dla córki na teleskop ;-)
Lubiczanko słyszałam,że policja bez taxu jeszcze puszcza,ale z drugiej strony znajomy dostał już dwa mandaty po 60e za brak.Tak więc pewnie zależy czy trafisz na służbistę :baffled:
Ale ubezpieczenie to tylko przenieśc pewnie trzeba?

Co do spotkanka....ciężko będzie chyba.A Kasia kiedy wylatuje dokładnie?
Może na ten weekend zrobimy jakieś spotkanko?
Hmmm o ile Lubiczanka załatwi wszystko do auta :dry:
My załatwiliśmy wsio w jeden dzień,ubezpieczenie,tax ;-)

Nooo nie wiem.Myślcie a ja przyjadę na gotowe :-p:-p:-D

Tabasia przykro mi z powodu mamy :-:)-(
Ale sytuacja nie musi się powtarzac.Tak jak dziewczyny mówią przez 30 lat wiele się zmieniło :tak::tak:
Tulam i pozytywne myślenie nastawiamy! Kropka.Koniec :-p

Witam nową mamę Salii :-)

Lubiczanka pozbyła się zeberków i sobie futro zrobiła.Ot cała tajemnica.A teraz pozbywa się dowodów przestępstwa w postaci klatki....a zwala na teściową....nie ładnie oj nie ładnie :no::-p

Oglądacie na tvp2 "Licencję na wychowanie"? Fajne :-D

Tabasia - ja mialam tu cesarke (poniedzialek ) a w srode juz wyszlam. Maz moze byc z Toba jesli chcesz, mnie to bardzo dużo pomogło, jak P byl ze mną.:tak:Poza tym tylko dbaj o siebie i uważaj jak juz wyjdziesz do domu i wszystko będzie ok. Ja co prawda wymiotowałam po narkozie, ale ja już tak mam, to nie pierwszy zabieg w moim życiu i po każdym tak było.Klipsy zdjęła mi polozna w domu w piatek jak przyszla sprawdzic czy z Asia wszystko dobrze. Zycze Ci wszystkiego dobrego:-D:-D:-D:-D i trzymam kciuki. Dasz rade Kobietko:tak::-):tak::-)

Gastone ja przez cala ciaze biore -Pregnacare -specjalnie dla kobiet w ciazy,zawieraja najwazniejsze vitaminy i mineraly no i kwas foliowy,wiec nie trzeba go brac oddzielnie.Do kupienia w kazdej aptece,bardzo tu popularny i polecany.Kuracja na miesiac ok 10euro,mozesz tez kupic go dodatkowo z olejem omega3,troche drozsze,ale ten olej dobry jak za duzo ryb nie jesz.A do tego biore Galfer-zelazo,bo mam go za malo we krwi z zalecenia lekarza GP.
Witaminki biore -Pregnaplan morning sicknes,chodilomi o dodatkowy magnez ;-)
ja bralam Aspargin-napomknelam tylko o tym GP i sprzeciwu nie bylo:no:
ooo juz sie naprawilo z tymi multipostami chyba:tak::-)
lubiczanko-a jakie autko zakupiliscie?
Rozumiem ze to magnez?
Dziewczynki mam cesarke 10 marca. Prosze trzymajcie za nas kciuki! Bardzo sie boje... :zawstydzona/y:
Nie boj sie kochana,wszystko bedzie dobrze.Ja mialam cesarke a za 4 miesiace czeka mnie nastepna,bardzo szybko dojdzesz do siebie,zobaczysz.Powodzenia.

Hej dziewczynki
Ale superasna pogoda...
A Ada znowu straszny katar ma i nie wiem czy jej gardlo nie boli... Na 12.40 idziemy do GP i zobaczymy, co to ja znowu dopadlo
Ja uciekam i milego dnia Wam zycze

Lubiczanka pozbyła się zeberków i sobie futro zrobiła.Ot cała tajemnica.A teraz pozbywa się dowodów przestępstwa w postaci klatki....a zwala na teściową....nie ładnie oj nie ładnie :no::-p

no wlasnie!!!:-D:-D:-D

Tabasia-bedzie OK, zycze Ci szczesliwego rozwiazania.

Lubiczanko-jak tam autko?

Jesli chodzi o spotkanko fajnie by bylo jakby dotarlo jak najwiecej mamusiek!!!!!:tak::-)

reklama
Do góry