reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam..

laski mam pytanko do mam ktore lataly same z 2 dzieci?? oczywiscie chodzi mi o nasze slawne linie..powiedzcie czy nie bylo problemow ze tylko 1 dorosla osoba na 2 dzieciaczkow???

polski Bebilon to samo mleczko co Aptamil...
nie-nie robią żadnych problemów...my lataliśmy wiele razy(tzn ja i moje 2D):tak::-)

reklama
na jedno niemowle musi byc jedna osoba dorosla, tzn na dziecko ktore ma darmowy przelot i siedzi na kolanach, no bo przeciez nie beda dwa niemowlecia siedzialy u jendej osoby
Didi a dokad sie wybierasz i kiedy?

na jedno niemowle musi byc jedna osoba dorosla, tzn na dziecko ktore ma darmowy przelot i siedzi na kolanach, no bo przeciez nie beda dwa niemowlecia siedzialy u jendej osoby
Didi a dokad sie wybierasz i kiedy?
Monia nie ma takiego czego,s jak darmowy przelot:sorry2: a szkoda ...jest tylko górnie ustalona stawka dla dzieci do dwóch lat :tak:

polski Bebilon to samo mleczko co Aptamil...

wiem ;-) ale chodziło mi, że Bebilon ma kilka odmian swojego mleka, min. dla dzieci ulewających (dokładnie to Bebilon AR przeciw ulewaniom) ale nie spotkałam się w IRL z taką odmianą Aptamilu (jedyne co mają, to mleko dla tzw. głodnych dzieci)

a ja pojechałam dzisiaj do centrum kupić małemu coś do kąpieli i co? wróciłam z torbą ciuchów :sorry2: a płynu nie kupiłam... ale mój A wybaczył mi, jak zobaczył co kupiłam i za ile ;-) najlepszy był dresik Adidasa za 10E:tak: trafiło mi się;-)
idę chyba ogranąc chatkę, bo teściowa jutro przylatuje...:sorry2:

Sofik-a po kiego grzyba on tyle razy przychodził?Babka powiedziała,że teraz muszę czekać jakieś 6mies do roku:baffled:ale na co-decyzję czy już domek...nie wiem:confused:

sprawdzac czy sie cos nie zminilo... czy M dalej zarabia tyle ile bylo w aplikacji czy dalej mieszkamy sami... blablabla
Na decyzje kiedy dom - chyba ktorzy w kolejce i gdzie sie o dom starsz...
My załatwialismy przez organizacje ktora zajmuje sie domami w okolicach duzego miasta czy do okola Clonmel(male wioski)... wiem ze jak bym sie starała do Clonmel to z 3-5 lat mi powiedziala a tak 2 lata do wprowadzenia, po 1,5 roku sie dowiedzialam zemamy dom...

nawet nie mam jak z wami popisac, normalnie...

Dzis FILIP postawil samodzilnie 3 kroczki :-):-)

teraz M meczy sie bo Filip niechce spac, Moja mama zadzwonila i go obudzila:sorry2::-( i teraz spac juz niechce :baffled:

Wiec teraz moja kolej - a zaraz M jak Milosc - myslam ze dzis jzu koniec ze juz pojdzie spac a tu telefon i masz , powtorka z rozrywki :-(

reklama
Do góry