reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale ze mnie gapa:baffled: Sofik ucałuj Filipka od nas :tak:Wiktor właśnie przed chwilą skakał po kanapie i przywalił głową w ścianę ;-)ale się biedaczek rozżalił :sorry2: do tego jeszcze się nie wyspał bo ja musiałam wcześniej wstać a On jak tylko poczuł że mnie nie ma też się obudził z rykiem i pretensjami że jak to bez przytulaków porannych :sorry2: no i siedziałam co najmniej 15 min na kanapie i go tuliłam do siebie bo nie pozwolił mi rąk od siebie odjąć :-D

reklama
Witam się i ja:-)
Dziecko do przedszkola odstawione,a ja jedną ręką piszę,drugą naleśniki smażę:tak:.Do przedszkola dziś szedł chętnie,tym bardziej,że po drodze spotkał kolegę,a i mnie raźniej było bo nie szłam sama tylko sobie pogadałam z Polką,a po przedszkolu idziemy do niej na kawkę i zabawę:happy2:Mieszka ok 7 minut drogi ode mnie:tak:
Ale wygwizdało nas,że masakra:szok:
A tak wyglada moj bokser ;-)
Oj,bidulek:-(Ale ponoć takie podbite chłopaki mają powodzenie:-DAle Filipek i bez tego przystojniacha,ach te oczyska....:-D

Witam się i ja:-)
Dziecko do przedszkola odstawione,a ja jedną ręką piszę,drugą naleśniki smażę:tak:.Do przedszkola dziś szedł chętnie,tym bardziej,że po drodze spotkał kolegę,a i mnie raźniej było bo nie szłam sama tylko sobie pogadałam z Polką,a po przedszkolu idziemy do niej na kawkę i zabawę:happy2:Mieszka ok 7 minut drogi ode mnie:tak:
Ale wygwizdało nas,że masakra:szok:

Kolejny plus chodzenia Radzia do przedszkola:-). Super

Witam laski
Monia wstałam hi spoko fajnie było nastepnym razem ogl u mnie filmy zrobimy sobie babskie kino:)

Nie zazdroszcze wypadków waszych chłopcw naszczescie Olivier nie miał jakis strasznych guzów czy ran odpukac..

My wczoraj z Didi byłyśmy u Gosik bardzo fajna mamuśka i jej mały to słodziak, potwierdzam że torcik jej pych wyszedl.

Zaraz ide do lekarza zeby mi cos dał na Oliviera kaszel..

No i mam zamiar zaraz robic pierogi ruskie:) Zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Jest taki wiatr ze polsat mi sygnał gubi:(

Dziewczyny kiedy idziemy do Busy Bees może w czwartek ok 14?żeby tym co konczą przedszkola pasowało?:)

Miłego dnia chociaz na zewnatrz masakra

Dzień doberek:-D:-D
Pogoda za oknem okropna ,ale przynajmniej humorek dopisuje:-)
Rozmawiałam ostatnio z Irish kobietkami o tutejszej pogodzie.Wiecie,ze tak srogą zime ostatnio 1983 roku mieli:confused:

Biedny Filipek nie źle przywalił:-(,pewnie już niedługo mój Dominiś też zacznie szaleć:szok::szok:

dyta13,bardzo chętnie na kawosa wpadnę:tak:.Może w środę,albo czwartek?Daj mi namiary na siebie,bo tylko tyle wiem,że na Malahide Road mieszkasz,ale dokładniej nie wiem:sorry2:
Tichonku cieszę się niezmiernie,ze wpadniesz na kaweczkę.Mozesz w środe i w czwartek jak ci będzie lepiej;-)Daj mi tylko z godzinkę wcześniej znać,żebym gdzieś na spacerek z małym nie wybyła.Namiary na NK Ci wysłałam.
.A jeszcze chciałam zapytać czy Radka może do przedszkola prowadzisz tutaj w strone Malahide?
Jest tu takie Kids'Zone,to do mnie 5 min :-)

Nic,lece...Miłego dnia wszystkim życze!!!

Witam.
Śniegu już nie ma buuu...
Za to wiatrzycho :baffled:

Piję kawkę i trza dzień rozpocząc.Dziś pobąlbowaliśmy w wyrku do 10:30 :-D
Antka puszczę do przedszkola w następnym tygodniu bo jeszcze antybiotyk młuci,zresztą nie wiem czy bym doszła w taką wichurę :baffled:

Moniadan kaloryfery grzeją.Przyszedł pan,pokręcił termostatem i hula....sami mogliśmy pokręcic,ale nikt na to nie wpadł :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zamek zmieniony w drzwiach na patio,zmywarka też naprawiona....ale to sprawdzę jak zapełnie zmywarkę.
Już wiem od czego mi kubki pękają w zmywarce....od za wysokiej temp. :sorry2:

Sofik Fifi słodziak nawet z tym łukiem.Pewnie się strachu najadłaś.
U mnie guzy,rozwalone wargi to normalka :baffled:

Tichonku strach ma wielkie oczy co? Dobrze,że Radzio tak chętnie maszeruje do przedszkola.
Chyba bardziej ty się bałaś niż młody,co?

Dobra idę na chwilkę bo Matt właśnie gary myje.

Sofik Fifi słodziak nawet z tym łukiem.Pewnie się strachu najadłaś.
U mnie guzy,rozwalone wargi to normalka :baffled:

bardzo sie wystraszyłam...:baffled:
Dobrze ze juz ciepełko w domu.... choc teraz nie ma juz zimy , u nas wieej i deszcz zapiernicza...
No tak mam na forum dziecko gary myje:-D hehehe moja Córa tez lubi gary myc ale musze ja pilnowac bo nie myje dokładnie :-D:-D

Tichonek teraz ma jedno oczko mniejsze , posmarowlam mu mascia jak spal mam " fenistyl na rany" bo go swedzi bo trze bardzo :( ja wczoraj mialam nalesniki M zabral reszte do pracy ... na lancz... dzis nie mam pomysła na obiad zadnego do tego mam lenia

Pauletta Oj te chlopaki skacza jak szalne, jeszcze nie jednego guza beda miec. Sofijka jednak była spokojniejsza ...

Ostatnia edycja:
mamuśki
Mam do was pytanie z samego "rana";
Małej zrobiły się drobneczerwone wypryski na wysokości pasa pieluszki i jest ich peeełnooooo :-(
Lekarka powiedziaął że to potówki ale mi to bardziej wygląda na kontaktowe zapalenie skóry.
GP dała maść canesten i kazała smarować po kąpieli.
Czy to wystarczy?
Czy którejś z was znany jest temat? Czy moge jeszcze jakoś pomóc mojej małej?

reklama
Teraz młody odkurza :cool2:

Sofik ja też nie mam pomysłu na obiad....a może mam takiego lenia.
Zrobię zupę ogórkową i tyle :baffled:

mary mary a załóż małej pieluszkę innej firmy.
Moje dzieci nie miały problemów,ale może to byc uczulenie na pieluszkę lub po prostu otarcia?
Canesten jest bardziej na grzybiczne sprawy :dry:

Do góry