reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

No to do zobaczenia:-)

Agusiek to jak ci pasuje to podjade po ciebie jak bede do Moni jechac? A na sfinalizowanie zapraszam moze we wtorek? Pasuje ci? A moze byc i jutro wieczorkiem. Wszystko zalezy od ciebie;-)

A jak wam sie podoba moj nowy suwaczek???
fajny fajny maly pilkarz, ale strasznie powaznie wyszedl na tym zdjeciu, bo dla mnie pomimo ze Wiktorek skonczyl 2 latka to taki slodki bobasek hihihihi
Umowimy sie jutro jakos :)

Maly wkoncu zasnal...co ja sie z nim mam masakra jakas, w dzien nie posiedzi nigdzie oprocz podlogi i czolga sie i wyciaga gazety i ksiazki i je zjada:baffled: albo wlazi gdzies i nie moze wyjsc buuuu dobrze ze kominka nie mam jak Sofik hihihih. Spac jak ma isc to sam nie zasnie - 30 min bujania na rekach, a dzis nawet to nie skutkowalo:baffled::no: Misia ukradne ci tekst i powiem ze ja sie zastrzele !!!!!:-D
Zmykam ogladac slodki listopad :)ciekawe czy znowu sie porycze????:-D

reklama
Frog suwaczek pierwsza klasa :-):-) likier wciąż czzeka nietknięty:tak:
jaka szkoda że nie będzie mnie na zlocie czarownic:-( albo chociaż na kawusi...choć jutro będe koło was ale żadnej nie narażę na zarazki:no: muszę małemu przedszkole załatwić od września:sorry2: mam nadzieję że jutro lepiej się będę czuła...

No no no... Widzę ze niezła imprezka u monidan jutro sie szykuje.. :-)

A ja poznałam kolejnych sąsiadów - zaszłam do nich dowiedzieć sie o co chodzi z tą wodą - czy to tylko my czy cały obszar no i okazało się ze to u nas pozamarzało :baffled: Lanlordzi juz byli i rano jakiś fachowiec ma sie zjawić..
Przy okazji pomolestwoałam ich o jakąś wykładzine albo dywan do livingu i naszej sypialni bo okropnie ciągnie zimnem od podłoża, a do tego kaloryfer bardzo powoli sie nagrzewa. W innych pokojach moze byc 19-20st a u nas 17!!!
Ostatnio to juz do livingu targalismy materac bo jak to w takiej temp spac z małym dzieckiem... a grzejemy naprawde duzo
No nic zobaczymy co z tego bedzie. Teraz takie przeceny wszedzie ze mogli by sie wysilic... :rolleyes2:

Ewelcia-tak czy siak gorąco zapraszamy:tak::blink:
Co do sanek-dzieciaki na naszym osiedlu są cwane i jakąś dentkę dorwały i jeżdżą na niej
Dziekuje za zaproszenie....jesli tylko pogoda sie poprawi to napewno Cie nawiedzimy,no i moze Anineczka tez sie dolaczy:tak:
Wpadłam tylko życzyć Wam słodkich snów
Anineczko-powiem tylko,że...poznać takich ludzi jak Ty i Twoja rodzinka to czysta przyjemność:tak::-)
A wlasnie mialam pytac jak spotkanko sie udalo?
Ale po poscie sadze ze bylo milo....

Anineczko a jak droga minela?

a ja tak nieskromnie spytam ...mozna tutaj kupic spirytus gdzies?>

Agusik moj Szym tez wszedzie wlazi....i wszystko z szafek wywala....wchodzi pod fotel a potem wyjsc nie moze i sie drze....ja mam kominek i jak sie nie pali to odsuwa siatke i wywala popiol .... a jak sie pali to sie patrzy ale nie podchodzi blisko

Napisze tak pocichaczu...wiecie nie to zebym sie chwalila ale moj niejadek zamienil sie w zarloka....na noc zjadl 210ml mleka z 5,5 lyzeczki kleiku ryzowego i bylo mu malo i m mu dorobil jeszcze 90ml z 2 lyzeczkami kleiku i zjadl z tego z 70ml i poszedl dopiero spac....a i jeszcze wypil 100ml wody .wczoraj to samo bylo.
Rano je kaszke z chlebem,pozniej jogurt z ciastkiem,zupe tez je z chylebem i deser oczywiscie tez:-)....
Ciesze sie ze wreszcie je jak na chlopa przystalo a nie tak jak wczesniej....oj ile sie nameczylam zeby cos zjadl to juz moje

ewelcia86 świetnie mały chodzi! Gratulacje ! Pewnie jeszcze kilka guzów nabędzie :)
didi a to gdzie mieszkasz dokładnie? ja niedaleko SuperValu.
Jestem z Mielca - to okolice rzeszowa, tarnowa :)
No a wody nadal nie mamy - trzecia doba, długo nie wytrzymam!!!
misia troszke się pomęczysz kilka nocy ale myśle że osiągniesz sukces i Ali zacznie lepiej spać, a przynajmniej życzę Ci tego, mój Olaf wstaje raz (ok 4:00) na butle i też czasem sie bawi 1,5 godziny i ja narzekam .... Ale w sumie tak w godzinach 12 - 3 kreci sie i marudzi i musze wstawac zeby go przekrecić, dać smoka. No i śpi z nami od 4;00 do rana, chyba musze go odzwyczaić, ale nie chce mi się męczyć z nim i urzerać :) A jak wogule Ali? siedzi? raczkuje? co wcina już oprucz mleka? Pytam bo między nimi tak mała różnica wieku :)

Hej.
Kurcze a u nas kaloryfery nie grzeją u góry :szok::wściekła/y::wściekła/y:
Na dole jest ok,ale na górze w każdej sypialni zimne.
Nie wiemy o co loto :baffled:
Jak będzie zimno to przeniesiemy się do pokoju na dole,cała czwórka :sorry2:

Musiałam wykąpac dzieci i szybko zaliczyc jeszcze Tv bo tak lubię oglądac WOŚP :tak:

U Lubiczanki było super :-):-) Dawidek cud miód malina a starsze dzieciaczki fajowe.:cool2:
Bawili się grzecznie z moimi łobuzami ;-)
Dziękuję :tak::tak:
Poznałam też Martę i ślicznego Szymonka.
Mój M też zadowolony bo Lubiczanki J to dobry kompan do męskich pogaduszek.
Już było umawianko na następne spotkanko.
Tak więc dziewczyny kiedy chcecie pakujcie się i wio do nas :tak:

Ewelcia
droga nie najgorzej choc śnieg non stop zacinał i ślisko czasem było.
Na autostradzie najwięcej to 90km/h można jechac choc widziałam tablice świetlne,że zalecają jazdę 55km/h :shocked2:

Musimy się zgadac co do nalotu na Lubiczankę lub Martę :-D

Myślałam,że Matt padnie w drodze powrotnej,ale nie.Jak zwykle zatruwał tyłek matce.Teraz lula jak aniołek.

Dobra,lecę bo mi się buzia zaraz rozedrze od ziewania :sorry2:

aninieczka
A sprawdzałaś czy nie masz po prostu zapowietrzonych tych kaloryferów?
Tam jest w środku grzejnika taka śróbka która trzeba odkrecic - odkrecasz i czekasz az całe powietrze ujdzie... jak poleci woda tzn ze juz zeszło i mozna spowrotem dokrecac tą sróbkę.
Jesli coś nie jest skopane na max'a to to powinno pomóc :tak:
3min roboty :tak:

mary to zostało sprawdzone na samym początku.Woda jest i nawet pod ciśnieniem wylatuje,czyli nawet rury nie zamarzły :no:

Nie wiem,ale ten dom od początku był pechowy i jutro nie omieszkamy powiedziec w agencji,że raczej po pół roku trwania kontraktu nie przedłużymy go.
Już nie wspomnę,że normalnie dziury mi się robią w płytkach,autentycznie pojawiają się najpierw malutkie dziureczki i w expresowym tempie rozrastają się.Już chyba z 10 zakleiliśmy gipsem i niedługo będziemy chodzic po gipsowej podłodze a nie kafelkowanej :baffled:
Widac płytkarz akrobata je kładł.:dry:

W zmywarce nie chodzi dolny wirnik i naczynia mam z polotem-nalotem :sorry2:
A przecież psujami nie jesteśmy jakimiś :-D

Miałam iśc spac,a siedzę :baffled:

reklama
mary to zostało sprawdzone na samym początku.Woda jest i nawet pod ciśnieniem wylatuje,czyli nawet rury nie zamarzły :no:

Nie wiem,ale ten dom od początku był pechowy i jutro nie omieszkamy powiedziec w agencji,że raczej po pół roku trwania kontraktu nie przedłużymy go.
Już nie wspomnę,że normalnie dziury mi się robią w płytkach,autentycznie pojawiają się najpierw malutkie dziureczki i w expresowym tempie rozrastają się.Już chyba z 10 zakleiliśmy gipsem i niedługo będziemy chodzic po gipsowej podłodze a nie kafelkowanej :baffled:
Widac płytkarz akrobata je kładł.:dry:

W zmywarce nie chodzi dolny wirnik i naczynia mam z polotem-nalotem :sorry2:
A przecież psujami nie jesteśmy jakimiś :-D

Miałam iśc spac,a siedzę :baffled:

Noooo, czyli trafiliście na standardowy irlandzki dom - pic na wode fotomontarz... ;-)

Do góry