reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Monia- niestety danie mu butli tylko niewiele narazie zmienia moja sytuacje. Gdy Al sie przebudzi tylko ja maoge go uspic. A kiedys probowal i byl taki ryk, ze mala bania! Chcemy wprowadzic to ale powoli...stopniowo. Od nas tyg jak A bedzie mial wolne noce postara sie go wykapac i sam uspic bo jak ja zaczne pracowac i bede miec rady pedagogiczne to on bedzie musial sobie sam poradzic. Takze narazie jeszcze nie moge tak po prostu sobie wyjsc i go zostawic. Tak wiec pojawie sie i na kawe i na likierek jutro popoludniu ok 15...moze troche po. Jeszcze Ci dam znac bo to zalezy kiedy dokladnie A wroci z pracy.
A jesli FROG by mogla to by bylo super bo moze by mi wtedy zabrala ze soba Ala Sofijke bo Agusiek mowila, ze jest u Ciebie?

reklama
Ciao dziewczynki!

Gastone- szarlotko Ty moja!! A masz Ty kruszonke jakas na sobie?? Ps. tez nie lubie jablek...chyba, ze takie zielone i cholernie kwasne, to jeszcze zjem.

Nii mam kruszonki:-D A co jablek to ja tez tylko kwachy:-D

Spedzlam dzis milo dzionek,nadworze.U nas sniegu co nie miara,duzo sasiadow wyszlo przed domy balwany lepic.Bylo fajnie.Normalie sie usialam bo widok byl nieziemski,Faceci w przedziale wieku 30-50 lepili balwany przed domem,ktory lepszy.Moj maz byl guru:-D:-D:-D My zrobilismy balwanka w ogrodzie i przychodzili go zobaczyc:-D I pokazywal im jak sie lepi buhahah jeszcze teraz sie smieje,fajne to bylo ,ja male dzieci:-D No ale blo strasznie sympatycznie,dzieciaki wszystkie takie podniecone tym sniegiem zwlaszcza moje:-D

No a wodyjak nie mialam trak nie mam ,najfajniesze jest to ze tylko kilka domow nie ma,Pod jedynka maja a my pod 2 juz nie bo troche pod gorke.Sasiedzi na szczescie w razie czego podratuja,ale ja pragne sie wykapac.Ma jednych znajpmych do ktorych moglaby isc ale u niech znow zimno jak w psiarni,wiec dziekuje:baffled:No Ale na szczescie zaopatrzyolam sie w wode i nie powinno mi zabraknac.

Witam
Ja dzis sie pobyczylam w łózku do 13 haha
Wstałam zrobilam rosolek i robie tez galaretke z owocami zachcialo mi sie wiec sie mrozi na dworze hi bo tam zimniej niz w lodówce:)
Rozmawialam z kuzynka z Wrocka i przyjada po nas na lotnisko i nam auto pozycza takze super:)) Bo juz sie martwilam w taka zime jak ja bede kursowac busami z Olivierem, bo nie stac mnie na wynajem auta. No i zostaniemy u nich na kilka dni bo dawno sie nie widzielismy to dzieci beda mialy frajde:) Dzieki temu poodwiedzam siostre kolezanki we Wrocku takze może nie bedzie tak żle i nie zanudze sie przez te 3 tyg:) A lece 19 wiec coraz blizej.. ten czas tak szybko leci:)
Co do spotkania to mi obojetnie o której sie spotkamy u Moni, a wieczorem to o jakiej porze myslimy, może sobie zrobimy babski wieczór jakas komedia romantyczna po pędzeniu hih
Ja sie własnie inhaluje bo czuje że mnie gardło drapie
Miłęgo wieczorku

:sorry2:
szkoda..
no ale moze w tygodniu jakies normalne spotkanko bedzie ..w koncu mialysmy do bussy bees isc z dzieciakami cala paka..:-D

Jak najbardziej czekam na propozycje kiedy? Mlody juz nie moze sie doczekac:-)

Witam!
Frog, chyba ze wpadniesz wtedy co Misia, jak wieczorem nie mozesz?
widzę, że znowu cosik nam nie pasuje, miał być zlot, a wam miotły pozamarzały czy co?? :-p

Bardzo chetnie jak mozecie to napiszcie o ktorej bo zebym mogla wczesniej moja miotle rozgrzac:-)Ja wpadne tylko na kawusie zerygnuje z likierku, przynajmniej tym razem. Na razie chyba:sorry2: jeszcze na mnie czeka likierek u Pauletty - o ile myszki go nie wypily;-)

A jesli FROG by mogla to by bylo super bo moze by mi wtedy zabrala ze soba Ala Sofijke bo Agusiek mowila, ze jest u Ciebie?

Misia oczywiscie - sorki ja o Sofijce calkiem zapomnialam:szok::baffled: Swieta, ur. W Nowy Rok itp i po prostu zapomnialam. Kurdka czemu zes sie dziewczyno nie upomiala????? Dobra zaraz poszukam, bo nie pamietam gdzie ja schowalam i od razu do torby zapakuje. Kurcze teraz bede musiala Alowi poklony na przeprosiny zaserwowac:cool2::tak:

Ale Frog! Przeciez to moja wina, ze ja jej od Ciebie jeszcze nie odebralam!! Jakos nie bylo okazji zebym podjechala i wziela od Ciebie, dlatego skoro jutro Ci pasuje spotkac sie u Moni no to super:-)

hej,...my wlasnie wrocilismy z spacerku..bylismy nad zatoka..super bylo nawet jakies panstwo jezdzilo konno i pytalo czy nie chcemy sobie zdjec z konmi porobic..ale Albert wycykal..haha

Ewunia smacznie spala ..bylo jej cieolusio..bo ma super kombinezonik i cieply na grubym polarze spiworek taki zimowy.. jak ja w domy wyjelam to goraca tylko pultaski zimne..haha

ja do Moni sama moge tylko wieczorowa pora bo P w pracy...wie inaczej nie dam rady

Martuśka ..czemu nie mozesz??? no nie wymiekaj..

Misia, Frog to czekam na was około 15 :-)
Kamcia i Didi i kto jeszcze chetny wieczorem bez dzieci po 19, Kamcia jak najbardziej jakis filmik, tylko przywieź cos ze soba, bo ja nie mam, weź zbiór filmów na kompie lub dysku, to soebie coś przegram
Agusiek, a co z Tobą?? co sie nie odzywasz, nie chcesz sie dolączyć do pędzenia?

Hejka mamuski:-)
monia ja moze wpadne jutro po poludniu na jakas kawencje;-)jeszcze dam znac
ewelcia gratki dla szymcia - maly bączek hihihi
frog dobrze ze Wiktor juz ok i obylo sie bez antybiotyku i lekarz:tak::-)musimy wkoncu sfinalizowac nasza tranzakcje:tak:
i maly znow ryczy boszeeee cdn..........

reklama
Misia, Frog to czekam na was około 15 :-)
Kamcia i Didi i kto jeszcze chetny wieczorem bez dzieci po 19, Kamcia jak najbardziej jakis filmik, tylko przywieź cos ze soba, bo ja nie mam, weź zbiór filmów na kompie lub dysku, to soebie coś przegram
Agusiek, a co z Tobą?? co sie nie odzywasz, nie chcesz sie dolączyć do pędzenia?

No to do zobaczenia:-)

Hejka mamuski:-)
monia ja moze wpadne jutro po poludniu na jakas kawencje;-)jeszcze dam znac
ewelcia gratki dla szymcia - maly bączek hihihi
frog dobrze ze Wiktor juz ok i obylo sie bez antybiotyku i lekarz:tak::-)musimy wkoncu sfinalizowac nasza tranzakcje:tak:
i maly znow ryczy boszeeee cdn..........

Agusiek to jak ci pasuje to podjade po ciebie jak bede do Moni jechac? A na sfinalizowanie zapraszam moze we wtorek? Pasuje ci? A moze byc i jutro wieczorkiem. Wszystko zalezy od ciebie;-)

A jak wam sie podoba moj nowy suwaczek???

Do góry