reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Cześć dziewczyny:-)

No Ciao:-)

Asienko- ach te noce....ale wczoraj sie uparlam! No i wyszlam na tym jak Zablocki na mydle...:baffled: Pierwsza pobudka o 23.20. Cyc i uspienie- razem 20 min. Spanie 2 godziny, pobudka. Kolejne 20 min na cyc i uspienie. Pobudka po 2.5 godzinie i........bite 2 godziny na ponowne uspienie!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Ja myslalam, ze go zabije! Godzina 4.30 a ten juz zadowolony, usmiechniety i bawic mu sie chce! Gdy w koncu zasnal po 6....to obudzil sie o 7 i juz bylo koniec spania...:wściekła/y::no: Nie byloby tak zle, gdyby nie te cholerne 2 godziny aktywnosci po 4 rano....ale on wlasnie zawsze tak ma. Nie mam pojecia co zrobic, zeby spal normalnie. Niech sie juz budzi czesciej ale szybko zasypia a nie mi funduje 2 godzinne zabawy....a za oknem czarno jak w d...!!
Ale nic to..trudno...nie zamierzam odpuscic. Koniec spania z cycem. Kiedys zawsze spal sam cale noce, pozniej jak zaczal zabkowac to zaczelam go brac do lozka, a teraz to sie chyba Dziadyga przyzwyczail! Nie nie nie...

Na dworze jest tak pieknie bialo, wszytsko zamarzniete....od rana latam z aparatem i cykam fotki przez okno...hehehe..

Larcia- Tort Rewelka!!! Czy te piersi to odlew????? hehehehe
Ciekawe jak mi moj wyjdzie....juz sie nie moge doczekac na pieczenie :)

Misia wsółczuje:sorry2:Mi na szczęscie na tak długo się nie wybudza tylko jak już wcześniej wspominałam non stop cycusia się w nocy domaga:-:)hmm:Wczoraj tak z moim S rozmawialiśmy,ze trzeba coś z tym zrobić,bo na dłuższą mete już rady nie damy.Chciałabym aby się nauczył z butelki jeść w końcu i na noc się ładnie najadał.Tak więc dzisiaj od samego rana ściągam swoje mleczko i S mu daje,a ja się chowam,aby mnie nie widział i nadsłu****e:zawstydzona/y: Szkoda mi niezmiernie maleństwa mojego:-:)-:)hmm: i powiem wam szczerze,ze przez cały dzień mi czegoś brakuje!Kilka razy zaciągnąl lecz w niewielkich ilościach;-).A co dziwne to bez większego płaczu:szok::szok::szok:,troche ponarzekał!!!Na noc również zassał,a z pół godziny temu się przebudził i jak S z butelką zobaczył to głowe w drugą strone odwrócił i dalej spać poszedł:confused::baffled::baffled:hehe. Ciekawe jak dalej noc minie:szok::szok:

Dyta13[/B] ja dopiero zauważyłam, że Ty z Lublina jesteś:-). Mam sentyment do tego miasta, bo tam studiowałam, nawet były plany, że po ślubie tam zostaniemy, no ale tak wyszło, że jesteśmy w Irlandii:-). Jak będziesz miała wieści od Karolinki to pisz, bo się tu martwimy wszystkie. Miałam ja niedługo poznać

Ja dopiero od ślubu w Lublinie mieszkam,wcześniej w lubelskim w małej mieścinie się wychowywałam:zawstydzona/y::happy2:
Karolina nadal bez zmian,a wyniki za 5-6 dni będa dopiero z tego co mówiła.Oj,ocierpi się bidulka:-:)-:)-(Do tego jakby było mało w szpitalu powiesili wywieszkę,ze świńska grypa mają:baffled:

reklama
witam o porankue
moja corcia juz wyspana wiec mama nie moze spac dalej
ogladalam wiadomosci i mowili zapowiadaja dalsze opady snigu a w niektorych miejscach ma spasc go 10 cm... szok co sie dzieje
no i szkoly maja byc podobno zamkniete do czwaartku

pokazywali ludzi spiacych na lotnisktach itd..szok..oby szybko pogoda sie poprawila

moze to na zeby t6ak?

Ewelcia chyba wykarakałaś:-D:-), mała ma lekko opuchnięte dziąsełka i boli ją jak chcemy dotknąć... Spodziewałam się szybko zębów, bo ja też miałam szybko. Mam nadzieję, że gładko pójdzie, bo mi się serce kroi, jak ona cierpi...

Przeraża mnie sytuacja w Irl. Za 10 dni wracamy, obyśmy wylecieli w terminie....

Witam tak w ogóle, ale ja kulturalna jestem:-D:-D:-D

laski ja na sekunde ..bo ide salatke robic jarzynowa tak mnie naszlo od wczoraj i juz mam wszystko ugotowane tylko pokroic

a wiec wpadlam powiedziec ze mam w domu malego Wampira
Ewa ma kolejne 2 zeby i to gorne dwójki...
no a gdzie podzialy sie jedynki i kiedy te 2 wyszly no szok teraz wiem czemu tak mi grala na nerwach i darla sie ostatnio

Gratulacje:-)

Ja dopiero od ślubu w Lublinie mieszkam,wcześniej w lubelskim w małej mieścinie się wychowywałam:zawstydzona/y::happy2:
Karolina nadal bez zmian,a wyniki za 5-6 dni będa dopiero z tego co mówiła.Oj,ocierpi się bidulka:-:)-:)-(Do tego jakby było mało w szpitalu powiesili wywieszkę,ze świńska grypa mają:baffled:

Ja pochodzę z okolic hrubieszowsko- zamojskich, wiec też z małej miejscowości. Trzymam kciuki za Karolinkę

Witam
Kochane nie straszcie mnie z tymi samolotami,bo20-go odbieram rodzinę z lotniska i mam nadzieję,że dolecą:szok::tak:
MartaF-Kiedy mebelki do domku zajadą?
Anineczko-mam ogromniastą nadzieję,że chłopcy czują się wyśmienicie,pogoda(przynajmniej u nas)bez zmian-czyli nie przybyło śniegu:sorry2:,ale mróz trzyma-skubaniec jeden
Tichonek-tożto do Ciebie niepodobne,żeby tak długo milczeć:dry:
Ewelcia-jeśli tylko macie czas i ochotę zapraszamy serdecznie:tak::-)
A tak w ogóle to zastanawiałam się czy byłaby taka możliwość,abyśmy się kiedyś spotkały tak wszystkie-wybrać takie neutralne miejsce,żeby nikomu nie było"daleko"(aż tak:baffled:),ustalić jakiś termin i jazda:tak:,co Wy na to?
A to spagetti,które oststmnio zaserwowałam

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja
Nie bylo mnie 2 dni a tu prosze ruch jak w Rzymie:-). Mlody juz od wczoraj dobrze sie czuje, na szczescie nie mial goraczki i jedynie multiwitamina i syropek na kaszel wystarczyl. Kaszle jeszcze tylko rno jak wstanie i wieczorkiem jak spac idzie. Ale to normalne chyba. A poniewaz mlody juz byl "wyjsciowy" wiec pojechalismy na 2 latka Oliwi - kolezanki W:-) Wiktor pieknie bawil sie kuchnia i odkurzczem(prezent od nas) a moj maz byl lekko przerazony - jak widzi Wiktorka przy tzw. zabawkach dla dziewczynek to panika nie z tej ziemi:-D:-D:-D. Poznal nowe kolezanki i ogolnie bylo milo. Jedynie droga (bo Irlandczycy jezdza strasznie wr.... nie umieja dostosowac predkosci i panikuja.) do Tuam byla troszke meczoca ale to psychicznie .

witam o porankue
moja corcia juz wyspana wiec mama nie moze spac dalej
ogladalam wiadomosci i mowili zapowiadaja dalsze opady snigu a w niektorych miejscach ma spasc go 10 cm... szok co sie dzieje
no i szkoly maja byc podobno zamkniete do czwaartku
pokazywali ludzi spiacych na lotnisktach itd..szok..oby szybko pogoda sie poprawila

Ja w sumie z pogody jestem zadowolona, tylko dziwi mnie ta ich bezradnosc. No ale zadko maja tu doczynienia z kleska zywiolowa w postaci sniegu, lodu i mrozu.
Ciekawe jak bedzie za tydzien w poniedzialek bo moj R leci z Shannon do Lodzi i mam nadzieje ze nie bedzie problemow.Gratuluje zabkow Ewuni. Oby kolejne wychodzi mniej bolesnie:-)

MartaF przylaczam sie do dziewczyn i zycze by ten rok tak jak sie zaczal dla ciebie i rodzinki by tak dobiegl konca. Mebelki super no i fajnie ze masz cos w koncu swojego i e mozesz to urzadzic wg wlasnego pomyslu ;-):-)

Lubiczanko powiem ci ze pomysl ze spotkankiem w "zlotym srodku" jest super. Jestem jak najbardziej za, ko moze poczekajmy az sie ociepli no chyba za na taki zlot mamusiek wynajniemy cosik:-p Spagetti wyglada smakowicie i na pewno tak smakowalo,

Moniadan no to kiedy sabat poprosze o dokladna date i godz co by miotła odpalila:-D:-D

Pauletta hop hop!!! Co u ciebie, jak zdrowko? Mam nadzieje ze lepiej.

Do góry