reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.U nas wody dalje nie ma i dzis napewno nie bedzie,nie wiadomo co z jutrem...Nie wiem jak sytuacja dzis na polkach ale watpie zeby cos mozna jeszcze bylo kupic.Chyba pojade normalnie do limericku po wode.
Mylam sie dzis polewajac garnuszkiem.Normalnie SPA - kapiel w wodzie mineralnej..

reklama
frog dzięki
cmok.gif
łóżka nie będą takie jak chciałam bo są drogie
smutnetak.gif
ale nie jest źle,przynajniej rogówka mi sie bardzo podoba:tak:

lubiczanka zasypało nas i zrezygnowałam z zakupów,zasłonki poczekają:tak:

anineczka jeżeli sie do nas wybierasz to cie podziwiam:szok:ja sie boje jechac 20 km:no:

gastone nie masz znajomych gdzie mogłabys sie wykąpac??ja bym umarła bez wody:baffled:

Witam sie i Ja :happy2:
Ja w sumie z pogody jestem zadowolona, tylko dziwi mnie ta ich bezradnosc. No ale zadko maja tu doczynienia z kleska zywiolowa w postaci sniegu, lodu i mrozu.
Ciekawe jak bedzie za tydzien w poniedzialek bo moj R leci z Shannon do Lodzi i mam nadzieje ze nie bedzie problemow.

frogDobrze ,ze Wiktorek juz lepiej sie czuje:happy2:.
Moj E Tez leci do Pl Shannon-Łódz 18stycznia,to moze panowie leca razem?

Dobry:tak:
lubiczanko,wczoraj cały dzień byłam poza domem i dlatego nie pisałam:cool2:Najpierw zakupy,powrót do domu po 18-tej i od razu wyjście do znajomych:tak:Dzieci się pobawiły,dorośli pogadali,pośmiali i o 22:30 byliśmy w domu.Zaglądałam wieczorem,żeby Was poczytać,ale byłam tak opita winem jak bąk:zawstydzona/y:,że mi się litery zlewały:sorry2:Nadrobiłam wszystko,a jakże,tylko,że dziś musiałam powtórzyć nadrabianie bo nic nie pamiętałam:zawstydzona/y:
Co do Karolinki,to nie będę powtarzać tego co dyta13 napisała,bo też tylko tyle wiem....że nadal nic nie wiedzą:-(Tyle wiedzą,że mają w szpitalu świńską grypę:baffled:
Niedługo obiadek i jeszcze musimy do Dunnesa skoczyć,a jutro wielki dzień Radka:szok:.Ciekawe tylko czy aby przedszkole nie będzie zamknięte z powodu wiadomego:confused::baffled:

Witam.

MartaF
postaramy się byc na 17.:-D
Choc chyba całą noc padało bo śniegu bardzo,ale to bardzo dużo :szok:
Wyjedziemy nie o 16 a o 15:30 Matta chyba dziś nie położę na drzemkę :no:

Lubiczanko chłopaki chyba dobrze się już czują.Nawet nie widac po nich choroby :dry:

Ludzie,znowu pada.
Muszę dorzucić ziarno do karmika:tak::tak:
Kochane zakładajcie karmiki.Moje dzieci uwielbiają patrzec na ptaszki jak skubią ziarenko w karmiku,a teraz gdy śnieg trzeba zadbac o ptaszki ;-)

Witam wszystkie panie.Tak czytam,czytam i az ciezko mi uwierzyc,ze biedulki nie macie wody lub gazu.Bardzo Wam wspolczuje,zwlaszcza jak popatrze za okno,to az trzesie z zimna.Dobrze,ze my z Maciusiem mamy cieplutki apartament...Mlody wreszcie spi po ululaniu przez tate a ja mam chwilke na udzielenie sie publiczne na forum,ha ha.Nie pamietam(przepraszam)ktora z Was pyt.o cisnienie w ciazy,tzn.ktore jest gorsze.Zle jest gdy to 2 jest bardzo wysokie(nazywaja to cisnieniem tentniczym o ile sie dobrze orientuje).Jedz dziewczyno do szpitala,nie czekaj.Nadcisnienie moze sie bardzo zle skonczyc,nawet odklejeniem lozyska.Nie chce nikogo straszyc,ale tak bywa.Pozdrawiam.

Kochane zakładajcie karmiki.Moje dzieci uwielbiają patrzec na ptaszki jak skubią ziarenko w karmiku,a teraz gdy śnieg trzeba zadbac o ptaszki ;-)
my tez mamy karmnk..moj tata zrobil albertowi bo mlody dal zamowienie na nieo dziadkowi i tata musial go 2 razy malowac bo byl najpierw niebieski ale mlody nie lubi i mowi ze chce zielony no to dziadek zasowal do sklepi po farbe i malowal..teraz tylko musimy wielki pal miec aby go na nim zamocowac

no ale dzisiaj jedziemy na spacer do lasu kolo Barny wiec poszukam...odpowiedniego drzewka..haha..a moze ktoraz mamuska galwayyska wybiera sie tez tam na niedzielny spacerek..slicznie tam jest ..

reklama
Kochane,czy możecie mi podać link do strony,gdzie jest lista szkół zamkniętych z powodu pogody?Ja wiem,że to na rte.ie,ale poproszę dokładniej bo znaleźć nie umiem:zawstydzona/y:,a chcemy wreszcie podjechać do szkoły Radka zapisać.tak się od października zbieramy:baffled:

Do góry