didi
Fanka BB :)
wiem..ale wszystkko zalezy od organizmu tak jak piszeszDidiale wiesz ze z tym implantem to roznie,mojej kolezance sie nie sprawdzil miala go rok i roko plamila bez przerwy,ale to zalezy od organizmu.
Hejka fajne zaczynacie piatek od likierkow :-)
A ja jak zwykle narzekanie, otoz wlasnie wrocilam od mojego Gp , kiedys tam wspominalam ze mam wysokie cisnienie , no ale jak narazie nic mi na to nie poradzili bo nie,,,, Dzis jednak po wizycie cisnienie 149/95 sladowe bialko w moczu i krew
dodatkowo po Swietach troche spuchlam, nie tam jakos mega ale nogi i troszke rece mam obrzekniete.Juz ostatnio zlapalam dola bo naczytalam sie tych wszystkich informacji o zatruciu ciazowym , a tu ci masz !!! Nie wiem co myslec moja gp czeka az pojde we wtorek do szpitala na wizyte ale tam tez nic mi nie doradza , ost jak pojechalam specjalnie bo cisnienie mialam za wysokie to pielegniarka zmierzyla mi 2 razy ale wpisala mi to nizsze i lekarz stwierdzila ze jest ok
Ja juz sie boje i panikuje i jestem zla na ta sluzbe zdrowia
Nie wiem co robic buuuuu
kurcze..nieciekawie z tym cisnienie...bialkiem i puchnieciem..ja to panikara jestem i juz siedzialabym w szpitalku i niepozwolilabym sie z niego wypuscic...a Ty juz ma 36 tc wiec mogliby spokojnie przyspieszyc porod ...i z malenstwem byloby ok.. a tak to nerwy i zamartwianie sie czy wszystko ok...kontroluj ruchy maluszka a jak bedziesz niespokojna pedz do szpitala