reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Didiale wiesz ze z tym implantem to roznie,mojej kolezance sie nie sprawdzil miala go rok i roko plamila bez przerwy,ale to zalezy od organizmu.
wiem..ale wszystkko zalezy od organizmu tak jak piszesz
Hejka fajne zaczynacie piatek od likierkow :-)
A ja jak zwykle narzekanie, otoz wlasnie wrocilam od mojego Gp , kiedys tam wspominalam ze mam wysokie cisnienie , no ale jak narazie nic mi na to nie poradzili bo nie,,,, Dzis jednak po wizycie cisnienie 149/95 sladowe bialko w moczu i krew:confused:
dodatkowo po Swietach troche spuchlam, nie tam jakos mega ale nogi i troszke rece mam obrzekniete.Juz ostatnio zlapalam dola bo naczytalam sie tych wszystkich informacji o zatruciu ciazowym , a tu ci masz !!! Nie wiem co myslec moja gp czeka az pojde we wtorek do szpitala na wizyte ale tam tez nic mi nie doradza , ost jak pojechalam specjalnie bo cisnienie mialam za wysokie to pielegniarka zmierzyla mi 2 razy ale wpisala mi to nizsze :confused: i lekarz stwierdzila ze jest ok :baffled:
Ja juz sie boje i panikuje :szok: i jestem zla na ta sluzbe zdrowia
Nie wiem co robic buuuuu

kurcze..nieciekawie z tym cisnienie...bialkiem i puchnieciem..ja to panikara jestem i juz siedzialabym w szpitalku i niepozwolilabym sie z niego wypuscic...a Ty juz ma 36 tc wiec mogliby spokojnie przyspieszyc porod ...i z malenstwem byloby ok.. a tak to nerwy i zamartwianie sie czy wszystko ok...kontroluj ruchy maluszka a jak bedziesz niespokojna pedz do szpitala

reklama
Justysia, przytargalam go z Polski ze soba, jak pierwszy raz lecialam, jeszcze centralwingsem, celnicy ogladali i sie dziwili co to za machina ale bez problemu przepuscili
W Irlandii jest niedostepny, no chyba ze zajme sie sprzedaza?? moze ktoras chetna? :-)

Kinia ja pod koniec ciazy mialam wyzsze ale tylko troszeczke cisnienie i mnie zostawili na noc na obserwacje w szpitalu:tak:wiec moze daj im szanse:-D a tak serio to wierze ze sie martwisz czy wszystko ok, zawsze mozesz podejsc do szpitala wczesniej, ja wlasnie tak zrobilam poszlam sama, bo sie martwilam;-)
Kamcia ja w Aldim widzialam, ze jest taka narciarska odziez:tak:
Didi ja mam implanona i jest ok:-)

Hey laseczki!

A ja jutro bede miala juz jezdzacy samochod jeeeeeeeeeeej :-) A dzis wybralam sie na wyprawe autobusem. Wymarzlam sie strasznie, ale obkupilam Boots, kupilam troche ciuszkow dla Amandy. Niedawno wrocilam do domu i sie ogrzewam wlasnie :-) I dzis spimy w salonie przy kominku, dzis ma byc najwieksza pizgawa w nocy, juz teraz jest -7 MASAKRA!Wy o tym likierku hmmm, ja zawsze robilam z mleka slodzonego, gotowalam puszke i mieszalam potem zimne z wodka, tez dobre wychodzilo. Jutro dawno nie robilam, pora to zmienic :-)

Kinia ja pod koniec ciazy mialam wyzsze ale tylko troszeczke cisnienie i mnie zostawili na noc na obserwacje w szpitalu:tak:wiec moze daj im szanse:-D a tak serio to wierze ze sie martwisz czy wszystko ok, zawsze mozesz podejsc do szpitala wczesniej, ja wlasnie tak zrobilam poszlam sama, bo sie martwilam

No widzisz a na mnie jakos uwagi nie zwracaja, moja gp boi sie przepisac mi lekarstwa bo jak mi za bardzo obnizy cisnienie to dojdzie do niedokrwienia, i dlatego czeka na wizyte w szpitalu ale to juz trwa prawie 3 tyg jak nie dluzej . Jedyne pocieszenie to takie ze jak sama mierze sobie cisnienie w domku to nie jest az takie zle mieszcze sie w granicach 140/95 tylko wczesniej tego bialka w moczu nie mialam a teraz sie pojawilo :wściekła/y:

to w szoku jestem:szok::szok:

Ja to byłam pierwszy raz przerażona:-p:szok:. Ale u nas to rodzinne, że dzieciaki szybko silne się robią:-D:-D:-D. Oczywiście nie sadzam jej, to tak przy okazji się dzieje, jak ćwiczymy podnoszenie główki.. GP na wizycie juz dawno zauwazyła, że Ania bardzo silna jest.

Marta-mamy wodę:tak::happy2:
A teraz uciekam-kominek się rozpala(właściwie to J w nim pali),dzieci idziemy kapać...a potem:dry:wypróbujemy jak tam moje umiejętności w kamasutrze,ażebym wtopy przed nowymi uczniami nie miała;-):-D
Milusiego wieczorku i jeszcze milszej nocki:-)

Lubiczanko, bo opluję monitor przez Ciebie:-D:-D:-D

Margaritta co do tego lulania to owszem ja na początku usypiałam Anię na rękach, ale jak przyjechaliśmy do Polski to Ani przestało się podobać, może się co najwyżej poprzytulać odrobinkę do mamusi po jedzonku, ale woli zasypiać sama:-D. Co mnie oczywiście cieszy niezmiernie:-D:-D:-D

Dobrej nocy laseczki, ciekawe, czy Misia dzisiaj komuś się przyśni????:-D:-D:-D:-D;-) a kobietki się nie upiją likerkierkiem moniadan???:-D:-D;-)

Ojej, ale się tu dzieje :) Nie mam kiedy nawet Was przeczytać dokładnie, a o pisaniu to już nie wspomne. Szkoda, bo widzę że jest ciekawie hihihi :)
A mój Olaf strasznie niedobry i nie mam kiedy wskakiwać na kompa. 3 zęby naraz się mu przeżynają!!! Miał 2 jedynki na dole, widziałam że góre ma opuchniętą i mu smarowałam żelem, a tu niespodzianka, pojawiła się dwujka na dole! jedna już jest, druga też się już odznacza, jedynka na górze też dzisiaj już kłóła - jednym słowem masakra :D
Czy macie wszystkie wodę - bo my nie mamy od wczoraj! Zamarzła!!! Przywozimy od znajomych :)
Dobrej nocy życzę!!!

Ojej, ale się tu dzieje :) Nie mam kiedy nawet Was przeczytać dokładnie, a o pisaniu to już nie wspomne. Szkoda, bo widzę że jest ciekawie hihihi :)
A mój Olaf strasznie niedobry i nie mam kiedy wskakiwać na kompa. 3 zęby naraz się mu przeżynają!!! Miał 2 jedynki na dole, widziałam że góre ma opuchniętą i mu smarowałam żelem, a tu niespodzianka, pojawiła się dwujka na dole! jedna już jest, druga też się już odznacza, jedynka na górze też dzisiaj już kłóła - jednym słowem masakra :D
Czy macie wszystkie wodę - bo my nie mamy od wczoraj! Zamarzła!!! Przywozimy od znajomych :)
Dobrej nocy życzę!!!

wspolczuje wychodzacych zebow i to hurtowo...
a gdzie mieszkasz ze nie masz wody...ja na renmore mam nie zamarzla ..

reklama
No mi jak do tej pory na tym wygnajewie też nie zamarzła:dry:...jeszcze:baffled: tfu tfu bo wykraczę:szok:;-)
kurde a ja jakaś pociągająca zaczynam się robić:baffled: nie dobrze bardzo nie dobrze:-( a miałam cytrynę kupić żeby syropek zrobić sklerotyczka ze mnie :wściekła/y::sorry2:

Do góry