reklama
anineczka
królowa mrówek :P
misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Moniadan- a ty jak nie likierek to wodeczka NO!!
Agusiek- no to niespodzianka dla rodzinki co? A bilety was nie zrujnowaly??!! Na swieta zawsze drogie. Szok, ze jeszcze sa wogole...
Agusiek- no to niespodzianka dla rodzinki co? A bilety was nie zrujnowaly??!! Na swieta zawsze drogie. Szok, ze jeszcze sa wogole...
wiesienka123
mama Asi
a ja dopiero teraz mam chwile na skrobniecie:-)
my dzis po szczepieniu i pobraniu krwi,moje dziecko jest jednak twarde, płakała oczywiście, ale szybko przeszło jak tata wziął na ręce. Teraz leży w łóżeczku przed chwila sie obudziła i rozmawia z karuzela- gada do niej tylko dziwne ze klocki z karuzeli jakoś nie chcą, a ja dzis mam totalnego lenia, jak czytam ze dziewczyny gotują,smażą to naprawdę podziwiam:-)
lubiczanka- dobrze ze to tylko torby,ja kiedys w Pl zostawilam cala torebke z grubsza kasa na parapecie na klatce. Na szczescie sasiad, ktory w ogole nas nie zna- bo to u tesciowej na klatce bylo-oddal cala torebke z zawartoscia, sa jeszcze uczciwi ludzie na tym swiecie,dlatego odpalilismy mu troche kasy za ten gest
my dzis po szczepieniu i pobraniu krwi,moje dziecko jest jednak twarde, płakała oczywiście, ale szybko przeszło jak tata wziął na ręce. Teraz leży w łóżeczku przed chwila sie obudziła i rozmawia z karuzela- gada do niej tylko dziwne ze klocki z karuzeli jakoś nie chcą, a ja dzis mam totalnego lenia, jak czytam ze dziewczyny gotują,smażą to naprawdę podziwiam:-)
lubiczanka- dobrze ze to tylko torby,ja kiedys w Pl zostawilam cala torebke z grubsza kasa na parapecie na klatce. Na szczescie sasiad, ktory w ogole nas nie zna- bo to u tesciowej na klatce bylo-oddal cala torebke z zawartoscia, sa jeszcze uczciwi ludzie na tym swiecie,dlatego odpalilismy mu troche kasy za ten gest
Witam ponownie
Pauletta wlasnie pojechała gołabki sa juz gotowe.
Bylam z Olivierem u gp dala mi dla niego antybiotyk na ucho i przy okazji kilka innych syropów i kremów na jego plecy(skóre) wiec jak wyszlam z apteki to mialam mega torbe dobrze ze na karte medyczna. Ogólnie humor ma sredni i slaby jest ale mam nadzieje ze po tych syropach bedzie lepiej.
Informujcie o tych cięciach Z budzetem.
No i mi 2 dni wolnego mineły choinki nie ubralam nie bylo kiedy
Ale w za kilka dni sie zabiore
Milego wieczoru
Pauletta wlasnie pojechała gołabki sa juz gotowe.
Bylam z Olivierem u gp dala mi dla niego antybiotyk na ucho i przy okazji kilka innych syropów i kremów na jego plecy(skóre) wiec jak wyszlam z apteki to mialam mega torbe dobrze ze na karte medyczna. Ogólnie humor ma sredni i slaby jest ale mam nadzieje ze po tych syropach bedzie lepiej.
Informujcie o tych cięciach Z budzetem.
No i mi 2 dni wolnego mineły choinki nie ubralam nie bylo kiedy
Ale w za kilka dni sie zabiore
Milego wieczoru
heh...monia wodeczka bedzie oczywiscie :-) a niedosyt mojej osoby wynagrodze Ci w sylwestrowa noc dam Ci grzybki to pierogow nalepisz
wiecie ze za bilety nie zaplacilam duzo bo ok 320 e za nasza trojke:-) a lecimy juz w najblizszy wtorekjuuupi...swieta z rodzina - bezcenne;-)
anineczka podziel sie faworkiem
wiecie ze za bilety nie zaplacilam duzo bo ok 320 e za nasza trojke:-) a lecimy juz w najblizszy wtorekjuuupi...swieta z rodzina - bezcenne;-)
anineczka podziel sie faworkiem
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hej:-) własnie wróciłam od kamci zrobiłyśmy gar gołąbków a młody mi zasnął w drodze do domu teraz cholera wie kiedy się obudzi pewnie koło 7 i będzie szalał do północy ehhh a mąż pod Dublinem w korku stoi i nie wiadomo kiedy do domu dojedzie jak nie urok to sraczka nooo młoda mi w brzuchu jakieś breakdance uprawia no mała akrobatka z niej mi chyba wyrośnie choinkę ubierzemy chyba na weekend jak mąż w domku będzie bo chcę zrobić to razem z niom a nie wszystko sama niech chłop też się zaangażuje trochę w święta a co:-)
agusiek jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu na święta też miałąm lecieć ale nie chciałam z takim brzucholem latać bo niby na marzec mam termin a już wyglądam jakbym na porodówkę miała jechac no ale taka już moja uroda ehhh:-(
agusiek jak ja Ci zazdroszczę tego wyjazdu na święta też miałąm lecieć ale nie chciałam z takim brzucholem latać bo niby na marzec mam termin a już wyglądam jakbym na porodówkę miała jechac no ale taka już moja uroda ehhh:-(
Puletta to moze i do mnie wpadniesz pomoc robic golabki?
Heh Kamcia chyba pomoc Pauletty niezbedna?
Zdrowia zycze dla synka!!!
Agusik to nie tak zle z cena za bilety....czyzby w tym roku taniej niz w tamtym?
No ale tez zalezy z kad do kad sie leci.
Moj znajomi jak chcieli leciec we wrzesniu do Polski z Dublina do Wroclawia to za 4 osoby (4 i 5 lat dzieci) to ponad 700e a Corku do Poznania w tych samych dniach cos okolo 300e wiec roznica wielka i polkecieli z Cork;-).
Lece jakies papu na szybko naszykowac bo m wroci a tu zonk;-)
Heh Kamcia chyba pomoc Pauletty niezbedna?
Zdrowia zycze dla synka!!!
Agusik to nie tak zle z cena za bilety....czyzby w tym roku taniej niz w tamtym?
No ale tez zalezy z kad do kad sie leci.
Moj znajomi jak chcieli leciec we wrzesniu do Polski z Dublina do Wroclawia to za 4 osoby (4 i 5 lat dzieci) to ponad 700e a Corku do Poznania w tych samych dniach cos okolo 300e wiec roznica wielka i polkecieli z Cork;-).
Lece jakies papu na szybko naszykowac bo m wroci a tu zonk;-)
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Agusiek, ale super że na Święta lecisz do PL Zazdroszczę A bilety faktycznie nie wyniosły Cię aż tak dużo My w ubiegłym roku płaciliśmy prawie 400e na naszą trójkę (a Victor nie miał jeszcze dwóch lat) i w dodatku rezerwowaliśmy je w maju, do Warszawy rzecz jasna
MartaF nie narzkaj, masz przecież takiego kochanego Karmelka w domu;-) Tatuś zaraz się zajmie synkiem, a Ty odpoczniesz
Wiesienka nie ma to jak magiczne ręce taty - najlepsze na całe zło;-)
Kamcia, Pauletta fajnie macie, że tak sobie razem kucharzycie
Anineczka podziel się... przepisem na faworki
Nowy budżet nie taki straszny, ale trochę cięć jest CB teraz 150e, ale FIS podnoszą o 6e/dziecko/tydzień, więc w naszym przypadku to co zabiorą to oddadzą;-)
MartaF nie narzkaj, masz przecież takiego kochanego Karmelka w domu;-) Tatuś zaraz się zajmie synkiem, a Ty odpoczniesz
Wiesienka nie ma to jak magiczne ręce taty - najlepsze na całe zło;-)
Kamcia, Pauletta fajnie macie, że tak sobie razem kucharzycie
Anineczka podziel się... przepisem na faworki
Nowy budżet nie taki straszny, ale trochę cięć jest CB teraz 150e, ale FIS podnoszą o 6e/dziecko/tydzień, więc w naszym przypadku to co zabiorą to oddadzą;-)