reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

anineczka
My to caly czas mamy jakis remont, uroki zakupu domu do remontu.Ale jak ten skonczyny to na jakis czas dajemy sobie spokoj i bedziemy sie delektowac zyciem rodzinnym:)

Wolfia
No wlasnie tego sie obawiam bo nie mam bardzo juz sily, wczoraj lodowke na raty mylam:no: Moj T powiedzial ze mi posprzata ale to mogloby sie tragedia jakas skonczyc:sorry:
A u gp tak jak myslalam, wszystko ok, dziecko glowka w dol sie przygotowuje do startu:eek: acha i dowiedzialam sie ze pomylili sie co do mojej wagi i wedlug karty to juz 16kg na plusie mam a po skorygowaniu bledu 11...takie male 5 kilogramow:-D
Lece polezec i rozmowy w toku o cudach ogladac:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Będę małpa i zmałpuję od Lubiczanki faworki.
Tylko gdzie nie spojrzę na przepis to jest od 3 do 8 jaj :szok:
No nic.Ja mam 2 :-p:eek:
Może wyjdzie.

Mięso mielone indycze wywaliłam bo tak mi śmierdziało,że nie mogłam wytrzymac :crazy:
Tak więc nie będzie spagetti a faworki.Niezła zamiana :sorry:
No ale zrobię dzieciakom frytki z paluszkami rybnymi.
M nie je bo dziś znowu na boks,a ostatnio jak się najadł przed treningiem to mówi,że miał wszystko w gardle :confused2:

Larcia złośliwośc rzeczy martwych :sorry:
Jolu widzisz jaka niespodzianka wagowa.Ja też miałam 11 kg w drugiej ciąży :tak: Do tej pory mi nie spadło :eek::-D:-D

Nooo ciekawe jak nas milo zaskocza z tym budzetem:confused2:;-)

Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje
ide poczytac Was troche:tak:

Hejo mamusku!

U nas zabkowanie na calego, Emma ma gorszy apetyt, widac ze sie mecz, wczoraj wieczorem budzila sie z placzem doslownie co kilkaminut, az dalam jej pierwszy raz czopek i zasnela mocno
Dobrze ze smoka ma, bo widac ze przynosi jej ulge, przy pierwszym zabku, to az jej krew poleciala jak sie przebil :-(

Poza tym jakos leci

Kamcia, Pauletta jak tam pichcicie cos razem? :-)

ja wlasnie zjadlam leczo i tez mam ochote na cos, ale nie wiem co :-D:-D:-D Misia, Larcia, ja trz tak czesto mam
Mala placze, byle do 18 wtedy kapanie i spanie
jeszcze 3h buuu

witam sie po raz drugi dzis głowa mi peka chyba ta pogoda daje popalić
91.gif
miłego wieczorka dziewczynki

wolfia mały pspał może z godzinke i męczy mamusie:-(
znowu dostał wysypiki i nie wiem od czego:no:przeciez daje mu tylko aptamil i herbatke z koperku:confused2:

Agusiek ty wstretna babo, tak mnie zostawiac sama na swieta :wściekła/y::-p
no ale skoro jestes mega sczesliwa, to wybaczam ci, tylko bez wodeczki dla mnie nie wracaj :-D
a co do budzetu to podobno 15e mniej z child benefit, slyszalyscie??

Anineczka, to co w koncu robisz, frytki, paluszki, spaghetii czy faworki :-)

ja chyba tez zrobiei frytki z paluszkami, ale wiecie co moj Eryk a McDonaldzie czy na miesci uwielbia frytki, a jak mu zrobie w dmu to nie chce jesc :sorry:
jeden plus ze jest wtedy wiecej dla mnie a ja uwielbiam :-D

a w ogole to za chwile bede gruba jak bania bo tylko siedze i sie obzeram

a ja próbuje moje maleństwo uspac ale jest uparty i tatuś dzisiaj chyba obiadku nie zje:no::confused2:
zmien imie malemu :-D:-D:sorry:zartuje oczywiscie

Nooo ciekawe jak nas milo zaskocza z tym budzetem:confused2:;-)

Heh wczoraj nakupowalam kapusty coby na swieta popichcic samakolykow a dzis.............zamowilam dla nas bilety na swieta do pl......dobra jestem.....ale mega szczesliwa:-):-):-):-):-):-):-)
a co tam raz sie zyje
ide poczytac Was troche:tak:
Dobra jestes:-D:-D:-D
Chyba sporozaplacilas za bilety :sorry:

Lubiczanak ale Was przygoda spotkala z tymi torbami:eek: ja chyba tez bym tak zareagowala na swojego m:eek:ale do konca pewna nie jestem:-D:-D:-D

No i pieknie,narobilyscie mi ochoty na faworki....ktora to taka?:-D:cool2:
Anineczka..........a wczoraj Gastone:rofl2:.
No nic raczej robic nie bede,mam zamiar wygonic m n azakupy i jutro biore sie za pierozki a w paitek za krokiety:-p.
Plany,planami ale co z tego wyjdzie to nie wiem:sorry:

Moniadan zrobiłam faworki.O dziwo zmieściłam się w drzemce młodego.
No ale on śpi od 13:30 ;-)
Właśnie ostatnie się smażą. Ale jak młodzież zgłodnieje do 19 to jeszcze te frytki zrobię.
Ja też lubię frytasy :zawstydzona/y: To jest te moje 11kg nie zrzucone od porodu :-D:-D
Mój Antek zje wszystko byle by z ketchupem. :sorry::eek:

Czyli te 15 euro to nie tak źle Julia co :cool2::-D

Oho młody właśnie się obudził.Na styk :laugh2:

reklama
wlasnie sluchalam w tv o tych cieciach i child benefit skracaja o 10%, bezrobocie o ok 5%, reszty jeszcze nie wiem, ale w propozycjach pare dni temu, mowili, ze recepty na MC beda po 50centow, bezrobotnemu ponizej 23 roku zycia, obetna benefit o 20% , ale jeszcze tego nie potwierdzili, pewnie wieczorem podadza juz dokladnie wszystko.

Do góry