reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Nooooo:-)
Ja juz z pakowaniem blizej niz dalej ale jeszcze ciagle daleko:eek: Jakas taka niezorganizowana jestem ostatnio:szok:
Wlasnie sie za zupke biore wiec spadam poobierac warzywka...

witam..
jestem padnieta jak zombie
bo mala miala w nocy temp..chyba od zebow bo toejpierwsza w zyciu ...nawet jakbyla chora nigdy nie miala temp
ale teraz chodzi ( na 4-ech) no i co najwazniejesze umorek jej dopisuje jak i apetyt ..takw iec wszystko wskazuje na zebiska

Fajnie dziewczyny, ze przyjdziecie na moja mala imprezke bo juz sie balam, ze sama bede opijac...:-:)-)
mwilam mojemu P o paniensim i mowil nie mow nie bo moze bedziesz miala tyle sily aby isc na godzinke i 2 ..hehe wiec moze i Ja rowniesz siepojawie mimo podrozy z Pl..

a co do szalu w smithsie...t szok bylam tam dzisiaj i co dzieje sie na sklepie to jakas obsesja zabawkowo zakupiwa i kolejki do kas..pelne kosze .itd...
Hejo
Mojej córcir się drzemki po przestawiały, zawsze soała 2 razy o 10 i o 14, a teraz śpi po 20 min i nawet 4 razy ja usypiam, bo co to 20min, nic nie mogę zaplanowac :crazy:

Kamcia mi tez się skonczyl ajerkoniaczek, to przyjeżdzaj zrobimy hurtowo :-) i Didi tez chciała
Moze wpadniecie wieczorem bez dzieci, M nam zrobi likierek, a my odrazu bedziemy próbowac, co wy na to??

:sorry:

Ewka tak samo sypia..ehh...i wstaje o 6 ..
ja bede po ajerkoniaczek ale chyba z corka bo tata zastrajkowal ..po dzsiejszym poranku jak mu wyla 2 godz a ja z Albertem na miasto udezylam

Kamcia ale mega tanio zaplacilas za bilety :szok::szok::szok: ale to jest juz ze wszystkimi oplatami??
A zdjecia super!!!

Odnosnie braku snu w nocy...ostatnio w "Rozmowach w toku " o tym bylo i radzili zeby np. przestawic lozko na inna sciane,nie spac w dzien lub nawet zakupic nowe lozko......byly tam tez kobitki, ktore sypiaja na dobe po 2 h nawet juz kilka lat i nawet tabletki nie dzialaja,ani rozne zmiany w domu...przemalowanie scian,przestawienie lozka....
Problemy zaczynaly sie po woli az zaszly tak daleko...wiec moim zdaniem powinno sie za to zabrac wczesniej niz pozniej.\
Nie ktore kobitki sa w bardzo zlym stanie psychicznym i to wynika z braku snu.......no bo ilez lat mozna spac tylko 2 h na dobe.
Gastone moze przestan spac w dzien i zobaczysz jak to bedzie noca....a jak znow lipa to moze na poczatek z tym łozkiem pokombinuj.....moze w innym pokoju Ci bedzie lepiej.

Synus moj lula na dworku a ja umylam okna na zewnatrz ale nie zdziwie sie jak zaraz zacznie padac bo straszna chmura wyszla....

U nas nocki ostatnio sa super zeby nie zapeszyc,wczoraj mlody zasnal przed 21 a wstal po 5:20 na butle i spalismy do 8:15:-)

Przywitam się i ja :-)
Cześć dziewczynki;-) tak mnie misia załatwiła przesyłając te książki że każdą wolną chwilkę czytam :tak: mało śpię chata zapuszczona obiady takie na szybko aby tylko jak najszybciej skończyć ...dzisiaj powinno mi się udac po już w połowie ostatniej książki jestem:-) także hmm jak skończe to się bardziej wysilę z pisaniem :tak: a jakby było jakieś psotkanko to jak najbardziej jestem za :laugh2:

Hello kobitki

Ja tylko melduje ze zeyje ale czasy brak...remont:wściekła/y:
Mialam dzis wizyte w szpitalu, ponoc wszystko ok, zaraz jedziemy do szkoly rodzenia i koniec dnia:no:
Nadrobie was wkrotce a tymczasem milego wieczoru i dobrej nocy:-)

Hej dziewczyny rowniez sie witam :-)
Ja dzis jeszcze nie zywa ale katar puszcza i kaszel tez.

Moniadan niestety moja mamuska bedzie tylko do przyszlego czwartku, a potem wraca do PL. :-(

Pauletta super ze to tylko ksiazki cie od nas odciagnely a nic powazniejszego.;-)

Mamo_Ady pakuj sie pakuj bo odlecisz bez bagazu a w Pl zime sroga zapowiadaja. Udanego pobytu zycze i duzo sniegu na swieta bo wtedy maja najwiekszy urok choc swieta z rodzinka to tez cos:-)

Widze ze u wszystkich porzadki swiateczne sie zaczely i nawet choinki juz prawie poubierane a ja nie mam pomyslu kiedy sie wziasc za ubieranie choinki.
Moze w tym roku tez zdecydujemy sie ja postawic wczesniej niz zawsze ale czas pokaze.

oki spadam cosik sie napic cieplego do jakos mi sie pic zachcialo. Do pozniej

ello!
my juz po szczepieniach - placz byl ale po 5min przeszlo i padla jak mucha ;-) Na razie bez wiekszego marudzenia,moze zniesie to lagodnie...oby
Mam zamiar zaraz za choinke sie zabrac poki mezowski w domu,juz mi sie chce zeby sobie swiecila :-) Lampki zakupilam z promocji korzystnej w B&Q,oczywiscie niebieskie :-) przy okazji na misie sie natknelam - pozdrawiam :-):tak:
widzialyscie sposob na wychowanie mezusia? [ame="http://www.youtube.com/watch?v=7VjElyKzE2U&feature=related"]YouTube- Wojciech Cejrowski nie poleca paniom...[/ame]
a co do wysypki malej, gp twierdzi ze to potowki jednak,ulzylo mi troche:-)wiec mialyscie racje-dzieks:happy:

No to Witam sie i ja :-).
Jakis tu dzis ruch maly.......chyba wszystkie wywialo na zakupy albo sprzataja ;-).
Ja dzis umylam okno w salonie ale tylko od wewnatrz,a pozniej jak maly bedzie mial drzemke to umyje od zewnatrz tylko ciekawe czy nie bedzie padac:rofl2:.

Gastone moze Twoje problemy z nocnym spaniem wynikaja z tego ze w dzien spisz??
Wiec oglaszam wszem i wobec ze niema to znaczenia.Mlo tegokiedy przespie sie chwile w dzien lepiej spie w nocy:eek:
Kamcia ale mega tanio zaplacilas za bilety :szok::szok::szok: ale to jest juz ze wszystkimi oplatami??
A zdjecia super!!!

Odnosnie braku snu w nocy...ostatnio w "Rozmowach w toku " o tym bylo i radzili zeby np. przestawic lozko na inna sciane,nie spac w dzien lub nawet zakupic nowe lozko......byly tam tez kobitki, ktore sypiaja na dobe po 2 h nawet juz kilka lat i nawet tabletki nie dzialaja,ani rozne zmiany w domu...przemalowanie scian,przestawienie lozka....
Problemy zaczynaly sie po woli az zaszly tak daleko...wiec moim zdaniem powinno sie za to zabrac wczesniej niz pozniej.\
Nie ktore kobitki sa w bardzo zlym stanie psychicznym i to wynika z braku snu.......no bo ilez lat mozna spac tylko 2 h na dobe.
Gastone moze przestan spac w dzien i zobaczysz jak to bedzie noca....a jak znow lipa to moze na poczatek z tym łozkiem pokombinuj.....moze w innym pokoju Ci bedzie lepiej.

Synus moj lula na dworku a ja umylam okna na zewnatrz ale nie zdziwie sie jak zaraz zacznie padac bo straszna chmura wyszla....

U nas nocki ostatnio sa super zeby nie zapeszyc,wczoraj mlody zasnal przed 21 a wstal po 5:20 na butle i spalismy do 8:15:-)

Lozko mam nowiutkie,z najwyzszej polki.Za sam materac maz specjalnie dla mnie zplacil 900e bo ja mam problemy kregoslupowe.
Gdzie lozko stoi tez jakos nie ma u mnie to jkaiegos znaczenia bo przestawialm,spalam w inym pokoju i lipa.Ja wlasciwie wiem co jest przyczyna.Za duzo chyba mysle o roznych sprawach...kto mi nie ulatwiaja.
Owlasnie jedna z nich.Wyobrazce sobie kolejny rodak okazal sie dupkiem,zlodziejem i swinia.Mielismy do sprzedania samochod,przty przeprowadzce pomagalnam koles,ktory sie oglaszal.Od slowa do slowa i mowi ze fajne autko,mojmaz na to ze do sprzedania.On kowi ze on sie zajmuje sprzedarza i jak chcemy to je wezmie.Spkko.Przyjecha laweta,zabral.Wiadoo ze auto ciezko sprzedac.Wiec nie naciskalismy.Ale minely prawie dwa miesiace wiec maz probuje sie dodzwonic,telefon nie odpowiada.Po tyhgodniu puka do domu i mowi ze ee jescze nie sprzedal,ze ciezko,a ze wogole cos tam do zrobienia jest.A moj maz mowi zaraz zaraz ja zrobilemwszystko w tym aucie jest jak spod igly,i mowi jk chcesz podjedziemy do mechanika zobaczymy co powie.
No to ten zmienil zdanie.No to wiadomo ze koles kreci.Mowi sluchaj daj mi dwa tygodie auto wezme dla siebie tylko teraz kasy nie mam.Ale dobra oj maz cierpliwy niemilosiernie mowi ok.
Minal kolejny miesiac..koles cisza.Wiec powiedzial jemu znajomemu ze go szuka i ze tel nie odpowieada.Dalej cisza.Spotykamy go w Limericku.Koels mowi ze zamienik samochod na inny.Ze bedzie na 100 jutro u nas.Minely trzy tygodnie.Maz poszedl do znajomego policjanta.wiec ten sprawa jasno zeby sie nie martwic bo tu samochod odzyskujesz w ciagu 45 godz.Powiedzial mu zeby sie nie cackal i odrzu poszedl na policje bo koles kreci.No i dzis przyszedl mandat z Dublina,wiec maz sie wkurzyl i idze jutro na polcije.A ja sie strasznie boje bo wiecie jak z Polakami jest.Duperk moze ma kolegow czy co,nie wylada twarzowo..Zone ma irolke ale ona tez taka troche ..patolog ze tak powiem.Kto wie jakis kolesi to to to ma,jeszcze przylezie pod dom i cos zrobi nam z autami albo co gorsza nam.I takie mysli mi po glowie chodza...A maz sie wkurza na mnie i wydziera ze cykor jestem..No i co ja mam zrobic...:eek:

reklama
Witam
My pojechalismy sobie na oranmore na plac zabaw fajny byl spacerek:)
Brzydule obejrzalam i relaksik.
Ewelcia to calosc za bilety tylko sobie jesce bagaz dokupie i tyle:)Bylo free online wiec bez oplat:)
Ale szalejecie z tymi świętami ja to jesce poczekam z dekoracjami:) Kartki juz niedlugo bede pisac zzeby doszly na czas:)
Milego wieczorku

Do góry