misia83_83
Mama Alusia i Tymusia
Ewekom- no wlasnie nie wygralam kregoslupa. Na 16 mam wizyte u lekarza bo sie przedzwignelam albo korzonki...ledwo chodze....:--(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mwilam mojemu P o paniensim i mowil nie mow nie bo moze bedziesz miala tyle sily aby isc na godzinke i 2 ..hehe wiec moze i Ja rowniesz siepojawie mimo podrozy z Pl..Fajnie dziewczyny, ze przyjdziecie na moja mala imprezke bo juz sie balam, ze sama bede opijac...:--)
Hejo
Mojej córcir się drzemki po przestawiały, zawsze soała 2 razy o 10 i o 14, a teraz śpi po 20 min i nawet 4 razy ja usypiam, bo co to 20min, nic nie mogę zaplanowac
Kamcia mi tez się skonczyl ajerkoniaczek, to przyjeżdzaj zrobimy hurtowo :-) i Didi tez chciała
Moze wpadniecie wieczorem bez dzieci, M nam zrobi likierek, a my odrazu bedziemy próbowac, co wy na to??
Wiec oglaszam wszem i wobec ze niema to znaczenia.Mlo tegokiedy przespie sie chwile w dzien lepiej spie w nocyNo to Witam sie i ja :-).
Jakis tu dzis ruch maly.......chyba wszystkie wywialo na zakupy albo sprzataja ;-).
Ja dzis umylam okno w salonie ale tylko od wewnatrz,a pozniej jak maly bedzie mial drzemke to umyje od zewnatrz tylko ciekawe czy nie bedzie padac.
Gastone moze Twoje problemy z nocnym spaniem wynikaja z tego ze w dzien spisz??
Kamcia ale mega tanio zaplacilas za bilety ale to jest juz ze wszystkimi oplatami??
A zdjecia super!!!
Odnosnie braku snu w nocy...ostatnio w "Rozmowach w toku " o tym bylo i radzili zeby np. przestawic lozko na inna sciane,nie spac w dzien lub nawet zakupic nowe lozko......byly tam tez kobitki, ktore sypiaja na dobe po 2 h nawet juz kilka lat i nawet tabletki nie dzialaja,ani rozne zmiany w domu...przemalowanie scian,przestawienie lozka....
Problemy zaczynaly sie po woli az zaszly tak daleko...wiec moim zdaniem powinno sie za to zabrac wczesniej niz pozniej.\
Nie ktore kobitki sa w bardzo zlym stanie psychicznym i to wynika z braku snu.......no bo ilez lat mozna spac tylko 2 h na dobe.
Gastone moze przestan spac w dzien i zobaczysz jak to bedzie noca....a jak znow lipa to moze na poczatek z tym łozkiem pokombinuj.....moze w innym pokoju Ci bedzie lepiej.
Synus moj lula na dworku a ja umylam okna na zewnatrz ale nie zdziwie sie jak zaraz zacznie padac bo straszna chmura wyszla....
U nas nocki ostatnio sa super zeby nie zapeszyc,wczoraj mlody zasnal przed 21 a wstal po 5:20 na butle i spalismy do 8:15:-)