reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

doczekasz sie doczekasz tego lata ja juz swoje lato bede miala za tydzien 9 lecimy do Pl :-D no i postaram sie troszke przedmuchac slonko nad wyspy ...no i kurcze troszke moj stary mnie nastaszyl bo lecimy przez londyn gdzie spedzimy caly dzionek a tam podobno od 3 dni zamachy terrorystyczne

no i jeszcze Rosaniu zapytam ile Twoj maluszek ma miesiecy ?? bo skleroza neie boli..moj Al zaczal raczkowac jak mial 6 miesiecy niecale a jak juz dobiegal 7 miesiaca to zapierdzielal na kolanach jak szalony

reklama
czesc dziewczyny widze ze sporo nas wyjezdza do polski na wakacje ,ja lece w srode na 1,5 miesiaca:-):-D:-D:-D:-Dkurde ale sie ciesze:-)a ta pogoda to tez mnie b dobija bo nic nie mozna sobie zaplanowac.dobra kobitki koncze bo maly szantazuje placzem,odezwe sie z polski jak bede mial dostep do internetu a jak nie to juz po powrocie.paaaa

Witacje dziewczyny, moge sie dolaczyc?
Jestem tu nowiutka, Wiecej czytam niz pisze:tak:
Mam na imie Natasza i mam dwie male kobitki (Zosia ma 11miesiecy, Oliwka 3 latka).
Mieszkamy w Dublinie.
Jestem z Lodzi, ale juz od dziesieciu lat zyje zagranica.
Pozdrawiam:-)

Hej Nastka,a gdzie wczesniej mieszkaliscie?wnioskuje, ze nie w Irlandii:-)
Kaziowa-mam pytanie,gdzie dostalas taka plocienna czapeczke dla maluszka?ja jakos nie moge trafic..
Mam nadzieje, ze dziewczynom pogoda w Polsce dopisuje...u mnie takie wiatry,ze sie boje,ze okna wyleca:-)

Witam nowa mamusie :-)

czy kiedykolwiek zawita slonko na wyspe:angry: kiedy bedziemy mialy piekne bezwietrzne pogody:angry:..no mam nadziejej ze juz niebawem :-D mam dosyc tego wiatru i deszczu

czy kiedykolwiek zawita slonko na wyspe:angry: kiedy bedziemy mialy piekne bezwietrzne pogody:angry:..no mam nadziejej ze juz niebawem :-D mam dosyc tego wiatru i deszczu

Ja też już mam dosyć:-p Mogłoby się już w końcu rozpogodzić, bo w nawet w parku jest błoto i mam cały wózek upaćkany zawsze:-p Nie chce narzekać jak typowa Polka, ale i tak byłam cierpliwa od kilku tygodni czekając na słoneczny, piękny dzień;-):-D

:sick:Kochane, musze sie wyzalic!!!!!!!!!!!:wściekła/y:Od miesiecy ciesze sie na urlop w Polsce, samolot za tydzien a tu...................mala ma ospe:sick:Dzisiaj lekarka potwierdzila.
Na szczescie mala nie cierpi (no ale to dopiero drugi dzien, nie wiadomo jak bedzie dalej) a mnie szlak trafia.O podrozy nie ma mowy, no i najprawdopodobnej druga malenka tez sie zarazila, co znaczy ze nastepny miesiac jest z glowy:baffled:

Bilety przepadna, rodzina rozpaczona...............:crazy::no: a ja rycze................dziadkowie jeszcze nie widzieli malutkiej:wściekła/y:

Przepraszam ze taka negatywna, ale .........

Pozdrawiam,
Nastka

o ja pierdziele:crazy: no coz duzo zdrowka zycze dziewczynka :tak: oby ospa minela szybko i bez swedzenia :-D no leciec niestety nie mozesz bo lepiej ospy nie przeziembic aby powiklan nie blo ...a bilety :baffled: hmmm przeziez mozna je jeszcze przebukowac i napewno taniej to wyjdzie jak nowe bilety:-D i c jeszcze moge poradzic ..smarj duzo i niech szybko krostki wysychaja

a o przepisali Tobie tu na ospe???

reklama
czesc dziewczyny jednak mam dostep do internetu w polsce wiec bede na biezaco.w polsce pogoda tragiczna zimno pada i wieje,a ja malemu przywiozlam same letnie ubrania bo mialo byc sloneczko:-(czytam nastka o twoich maluszkach ze maja ospe ale panuje jakis wirus w irlandi bo ja mam polpasca i przywiozlam to z dublina bo na poczatku myslalam ze mnie przewialo i wyskocczyly mi na plecach bable i w sumie nie myslalm ze to cos powaznego ale jak w polsce pokazalam to rodzina mnie odrazu wyslala do lekarza,no i lekarz powiedzial ze to nie jest zarazliwe wiec moze maly nie bedzie mial ospe .a polpasiec to sa pozostalosci ospy a ospe mialam jak bylam mala.wiec musze teraz to cholerstwo wypedzic bo niedlugo moze bedzie cieplo i z bikini i solarium nici.:-(dobra kochane koncze bo jutro wyprawiam malemu ur wiec duzo roboty.pozdrowienia z zachmurzonej polski

P.S Nastka milo cie poznac,moze kiedys sie spotkamy bo ja tez jestem z dublina:tak:

Do góry