reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny ale mam schize przez ta mysz jeszcze jej nie widzialam ale chodze i sie tylko rozgladam dookola nawet obiadu sie boje robic. Moj pies mial miec kare i siedziec w kojcu caly dzien ale zabralam go do domu bo mi razniej:zawstydzona/y: Wczoraj T cztery pulapki rozstawil i nic na razie Jak sie nie zaraz nie zlapie to ja chyba urodze wczesniej :sorry:Pojechalabym na plaze z tym bydlakiem ale jak mi znowu cos wywinie echh chyba ciezki dzien przede mna:no:

reklama
moje dziecię pokazuje na co je stac:eek:dopiero co zasnął a ja padam z nóg:-(

joannn fajne miejsce zrobiłaś dla Patryczka:tak:do zabawy:tak:można takie puzle tutaj kupić?
właśnie ja chce wyjść z małym do szkoły,zajęło by mi to z 20minut w 2 strony ale pielęgniarka ma przyjść i nie wiem czy akurat nie trafi na tej moment:sorry:

Witam się popołudniową porą(sukces jakiś):-)
Asieńko-wiesz...Z mojej praktyki(w końcu już trzecie dziecię)przyłączę się do opinii Misi-najlepiej zjadać wszystko(absolutnie)z tym,że wiadome rzeczy-strączkowe,cytrusy,kapustę itd. w mniejszych ilościach ot co...Oczywiście-należy obserwować czy Maleństwo nie reaguje zle,ale nczego nie powinnaś sobie odmawiać(jeśli wszystko jest ok):tak:
MartaF-ja dziś wzięłam Danielka na pierwsze(jego)zakupy...Jest bardzo przyjemnie-słonko nam dopisywało,wiaterek ucichł...szkoda,że tu rzadko na taka pogodę można liczyć:-(
Kamcia-trzymam kciuki i życzę szybkiego rozwiązania(jak u mnie)-oby wreszcie sie zaczęło :tak:

ide z małym do szkoły:tak:może mi lepiej będzie spał:confused2:

ja nie jem wszystkiego, narazie sprawdzam co moge a więc juz wiem ze po pomidorówce nie było ciekawie także odpada:tak:naszczęście nabiał moge bo wczoraj nawcinałam sie naleśników z twarogiem:-)

musze popatrzec takich puzli bo to fajna sprawa,też miałam w PL:tak:

No,dobra dziołszki!Ja już na torbach siedzę:-DP dziś szybciej z pracy wróci (za jakieś 30 min.) i w drogę
auto153.gif

Odezwę się z Cork (mam nadzieję:eek:):tak:
Papatki!

reklama
Do góry