reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

laski dzieki za spotkanko bylo milo..oby czesciej bylo nas tyle na spotkankach..hehe

moja Ewunia padnieta..po kilku minutach od wejscia do domu byla jzu wyapana i spi od jakiejs godzinki ..przed chwilka poplakala chwilke i spi dalej..mlody lezy w lozku i tata go drazni ale zaraztez pojdzie spac bo mama wkroczy do akcji i nie bedzie mial wyjscia

milej spokojnej nocki laski
ja zmykam pod kolderke i cos poogladac jesli dorwe sie do pilota

reklama
a moje maleństwo sobie śpi od 14:-)tylko niedawno wstał na jedzonko:tak:
próbowałam zasnąć bo jestem zmęczona ale znowu bydła nalazło i mnie obudzili:crazy: ja chce do domu:wściekła/y::-(
A co to za goście o tej porze? Czyżby nie zastosowali się do zaleceń szpitalnych..czy też znaleźli moje tajne przejście omijające prawo szpitalne w czasie grypowym..:sorry:
No tak...chciałam się pochwalić, że widziałam Szymonka
meeting.gif

szpioszek z niego przesłodki..a włoski w rzeczywistości jeszcze czarniejsze niż na fotkach.. Piękniusi.. Laski będą szaleć..
532.gif

Hejo Mamuśki
Dzięki za odwiedziny, tyle forumowych ciotek naraz moja Emcia jeszcze nie widziała, w szoku była i grzecznie siedziała :-D

chatke już ogarnęłam, zadnych szkod nie ma :-D
cieszę się, że smakowała wam kawka i ajerkoniaczek ;-)

Fajnie byłoby sie spotkac kiedys bez dzieciaków, zeby sobie spokojnie pogadac

Misia, ty z tą burzą nie przesadzaj, tylko raz się błysnęło :-p
Spokojnej nocy, pa

Alex - to widzę masz kontakt z Ka.M'cią - w takim razie będziemy wdzięczne za wiadomości od Ciebie lub jak się upora z netem od Kamci..:tak:

Widzę, że Misia zmieniła avatar - piękna polska jesień.. a Agusik ksywkę.. - po dłuższym namyśle..całkiem pasuje Ci ten nick i już się prawie przyzwyczaiłam..heh
upup.gif

Tichonek fajny Nick .... ja juz tak sie przyzwyczailam ze Ty Agusik jestes:-p no ale postaram sie przestawic.:-D

Fajnie ze Wam sie spotkanko udało..........szkoda ze nikt blisko mnie nie mieszka:crazy:

Hej Dziewczynki
Ja rowniez milo spedzilam czas z Wami i czekam na nastepne spotkanko- niestety z mojej strony dopiero za jakies 2 miesiace...:eek:

Cos mnie wena juz opuscila wiec zamiast pisac glupoty lepiej juz nic nie bede pisala:-D
Do juterka

reklama
Ja rowniez dziewczynki dziekuje za udane spotkanko i moni za pyszny serniczek i kawke;-):-)
Moj maly po powrocie do domciu dostal napadu energi i na golaska na lozku wariowal, ale zaraz po kapieli padl, a mamusia mogla spokojnie isc jeszcze na silownie spalic te kalorie ktorych sie najadlam :-)
spokojnej nocki

Do góry