mikimauro
Fanka BB :)
dzień dobry :-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
polecam Ci zamowienie odbitek online.Ja tak zawsze robie a pozniej tylko odbieram u fotografa. Mozesz rowniez zamowic je z dostawa do domu.Tu masz linka Print Photos Online, Digital Photo Printing, Print Digital Photos Online Cena zalezy od ilosci odbitek zamowionych jednorazowo i od rozmiaru zdjec oczywiscie:-)Na tej stronce znajdziesz wszystkie potrzebne informacje.Wywolywala ktoras z was tutaj zdjecia? Ja wczoraj kupilam tusz do drukarki bo chcialam sobie slubne wkoncu wywolac i album uzupelnic no i co? Wydrukowalam 10 i sie skonczylA sto mam do wydrukowania i ciekawa jestem jaka cena wywolania tu jest
![]()
To mamy termin w tym samym czasie ;-) tylko że ja z dublina jestem